Софарма ориентира повече навън, щото туканка разбойнишката държава диктува цените и принуждава производители да продават почти на загуба... :-(
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДреме ми на членестоногото за някакво временно спадче на продажби за един месец, това нормални флуктуации.
Бизнесът на компанията се развива добре, след по-малко от година (мисля, г-н Донев ще рече) нова могъща фабрика ще бъде готова - най-важното е експанзията н централна и източна Европа да продължи.
А и най-вече, на тези нива акцията е силно подценена в дългосрочен план.
Да не говорим че папането на хапчета е вечен бизнес - нека вирнем самолетите... ;-)
Да.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
моето предположение е, че в усложнената икономическа и финансова обстановка Софарма ще забавят част от инвестициите и ще изграждат новите мощности със собствени средства, макар и по-бавно
почти всички икономически субекти го правят това в момента
доже някои са спрели напълно новите инвестиции
това мисля аз ивероятно така ще стане
което би било добре аз всички акционери
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътДреме ми на членестоногото за някакво временно спадче на продажби за един месец, това нормални флуктуации.
Бизнесът на компанията се развива добре, след по-малко от година (мисля, г-н Донев ще рече) нова могъща фабрика ще бъде готова - най-важното е експанзията н централна и източна Европа да продължи.
Да не говорим че папането на хапчета е вечен бизнес - нека вирнем самолетите... ;-)
Да.
Коментар
-
Дреме ми на членестоногото за някакво временно спадче на продажби за един месец, това нормални флуктуации.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от малката сестраинтересно би било да видим кой какви резултати очаква от Софарма през 2009г
как според вас би се развил бизнесът на компанията през настоящата година?
И малко новини за Софарма.
http://www.investor.bg/?cat=5&id=73894
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от малката сестраинтересно би било да видим кой какви резултати очаква от Софарма през 2009г
как според вас би се развил бизнесът на компанията през настоящата година?
Коментар
-
Честита Нова година на всички акционери, мениджъри, служители и почитатели на Софарма! Здраве, успехи в бизнеса и късмет в нещата, които не зависят от нас!
Очаквам Софарма видимо да подобри рентабилността си през настоящата година.
И съм сигурен, че това ще се случи. Не искам да се впускам в подробности, те коментирани много пъти и в тази и други теми.
Живот и здраве през Декември 2009г ще направим равносметка.
УСПЕХ!!!!!!!!
Коментар
-
Министърът на здравеопазването участва в откриването на новия логистичен център на „Софарма”
11 декември 2008 | 17:11 | Агенция "Фокус"
София. Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев участва в официалното откриване на нов логистичен център на българската фармацевтична компания „Софарма” АД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Логистичният център е лицензиран от Изпълнителната агенция по лекарствата като склад за търговия на едро с лекарства и отговаря на националните и европейски изисквания за Добра Дистрибуторска Практика. Инвестицията в новия терминал е на стойност 10 милиона евро като се разкриват 25 работни места.
Министър Желев откри официално логистичния център и разгледа роботизираната система на склада. С уникална за Югоизточна Европа напълно автоматизирана система се осигурява съхранение на лекарствата и управление на продажбите, при което ефективността на работата се увеличава 7 пъти. Системата разпределя постъпилите в центъра медикаменти по отделни канали и след това групира в индивидуални контейнери поръчаните от клиентите лекарства. Капацитетът на системата е обработка на 300 клиентски контейнера в минута, а на ден обработката 30 000 реда заявки на клиенти на ден.
Коментар
Коментар