Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДиверсификацията е за тези, които незнаят какво правят!!! Уорън Бъфеткакво да трябва да е определението за самия инвеститор ?
Соколов, Буревестников и други филмови герои ....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеДиверсификацията е за тези, които незнаят какво правят!!! Уорън Бъфет
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи четвърто
-работодателя ти е към 4-та икономическа група?!?!
Фортисов - той пък щото чичо Уорън инвестира само в един бизнес... човекът просто бяга от бизнеси, от които не разбира...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипбелов - ликвидна акция невинаги означава качествена акция... и обратното.
Аз днес разсъждавах, че съм постигнал уникална и достойна за пример схема за диверсификация:
- Най-ного компании имам от една финансово-икономическа група;
- Со най-голяма тежест в портфейлът ми е друга финансово-икономическа група;
- Водещата в портфелът ми индивидуална акция не принадлежи към нито една от двете групи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМонти спри се казвам ти опомни се.
ти какво правиш на борсата....купуваш ли ,продаваш ли...
Формопласт е по програмата на Еврофинанс за преоценка на тримесечието...
Стана разпродаване на Грамърси и 20 % който мислех да изтегля в брой от борсата от портфеила купих Софарма и Албенки ...
От другата седмица няма повече да купувам на БФБ освен Еларг и БРЕФ....отивам на ДАХ като очаквам в близките 10 дни сериозна корекция там ....
Каквото продам , продам по лимит ....това е.
Поздрави!Last edited by Монти; 06.04.2012, 20:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗем си го чудно продадох...
Онзи ден си купих и продадох Формопласт....
Същото е с Албенките и сега пак имам
За ЗХБГ и Оловото съм сигурен че скоро ще продам Захариевката с печалба, но не мога да каза същото за Зрънчо......
За сведение сделките не са за 100 лв а се връзват към 5 бона....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕх Монти Монти, и теб те сърбят пръстите да се чудиш къде да се ушиеш.
Онзи ден си купих и продадох Формопласт....
Същото е с Албенките и сега пак имам
За ЗХБГ и Оловото съм сигурен че скоро ще продам Захариевката с печалба, но не мога да каза същото за Зрънчо......
За сведение сделките не са за 100 лв а се връзват към 5 бона....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипбелов - ликвидна акция невинаги означава качествена акция... и обратното.
Аз днес разсъждавах, че съм постигнал уникална и достойна за пример схема за диверсификация:
- Водещата в портфелът ми индивидуална акция не принадлежи към нито една от двете групи.
-работодателя ти е към 4-та икономическа група?!?!
Коментар
-
Пипбелов - ликвидна акция невинаги означава качествена акция... и обратното.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам защо смяташ че разводнявам темата при положение че Фармата е качествена акция спрямо останалите на БФБ....
Казал съм ги .
Фармата , Еларг ,БРЕФ ,ЕМКА , ХИКА и тютюните....
Петрол и Доверие за спекулации....
Не е препоръка!
Това че съм купил 240 Олово, 400 елпром-зем , 30 Албенки ,3К ЗХБГ не значи нищо...Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеТук си изброил една(оцк), две(зхб)... три(химко)....четири(крем) ...чисти хартии.
Ако добавим стандарт ще станат 5 чисти хартии. Удивително - цитат съдържащ 5 чисти хартии! Лиспва ти само патката ...
Не е препоръка
И недейте да разводнявате темата за фармата. Няма да успеете, да си направите по-голяма реклама на шитовете, като ги бутате във всяка тема
Казал съм ги .
Фармата , Еларг ,БРЕФ ,ЕМКА , ХИКА и тютюните....
Петрол и Доверие за спекулации....
Не е препоръка!
Това че съм купил 240 Олово, 400 елпром-зем , 30 Албенки ,3К ЗХБГ не значи нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕдна доста надценена акция.
Смяташ ли, че всички хартии на поднебесната борса се реят в небето !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕдна доста надценена акция.
Според българските поне 7.22
Коментар
Коментар