Поне да питам някой ако знае строежа на завода как върви - ще го има ли тая година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Добре де,
при толкова РАЗБИРАЧИ в тоя форум, как не излезе един да каже Грамърси продават от началото на годината или съберете кеш ще има изсипване тогава и тогава???
Най-развития икономически форум и нито дума по въпроса за продажба течаща от началото на годината?
Ама в средите на брокерите се говорело.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, цена 2,27 си е подарък. Но за такъв пакет, да се пласира при се сегашната стагнация и мъртвилка на БФБ, си трябва дисконт.
...
Не мисля да бързам с продаването (освен ако не ми потрябва кеша за нещо по-интересно), пътя нагоре сега ще е доста по-лесен, а има доста заинтересовани цената да се вдигне.
И още нещо, за което не се е писало по-долу. Добре че я има регулацията ПФ да не могат да търгуват през ОТС. Иначе щяха да си врътнат всичко там и дребните играчи само щяхме да гледаме, облизвайки се отстрани. КФН подготвяше някви промени по наредби, дано не отворят няква вратичка и да забият още един пирон в ковчега на БФБ.
Е това простотията май не ходи в гората, а се лепи по човециЧовеци ама само родени като такива
Кое ти е на тебе по-интересно - синергон !? !? Топливо !? !? Ебахти шитовете !!!... !!!
Ама що ли си правя труда, акъл да ти давам - продавай, и флудвай шитовите темици. Тук 18 хил акциийки не са проблем, ще ти ги изгълтат. Тъпотията, която може да последва после е, че ще активизираш клоунадата в шитовските теми
НЕ е препоръка, макар, че вече се прочуLast edited by mpy_yordanov; 08.04.2012, 00:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеТъкмо се зарадвах, че е нов вид по-качествен вазелин.Разбира се за устни, а то било крем за ръце.
Иначе матряла (по смисъла на ББ-бащицата) се влошава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРазбира се за устни, а то било крем за ръце.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеБиг-Босът ще удостои импето със златната хартия и почетна значка - златен аналгин! Няма само за златния жабок да мрънка, я !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, цена 2,27 си е подарък. Но за такъв пакет, да се пласира при се сегашната стагнация и мъртвилка на БФБ, си трябва дисконт. Не мисля да бързам с продаването (освен ако не ми потрябва кеша за нещо по-интересно), пътя нагоре сега ще е доста по-лесен, а има доста заинтересовани цената да се вдигне.
И още нещо, за което не се е писало по-долу. Добре че я има регулацията ПФ да не могат да търгуват през ОТС. Иначе щяха да си врътнат всичко там и дребните играчи само щяхме да гледаме, облизвайки се отстрани. КФН подготвяше някви промени по наредби, дано не отворят няква вратичка и да забият още един пирон в ковчега на БФБ.
Батко аз си мислех че си се напълнил с Елтос и Билборд?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, цена 2,27 си е подарък. Но за такъв пакет, да се пласира при се сегашната стагнация и мъртвилка на БФБ, си трябва дисконт. Не мисля да бързам с продаването (освен ако не ми потрябва кеша за нещо по-интересно), пътя нагоре сега ще е доста по-лесен, а има доста заинтересовани цената да се вдигне.
И още нещо, за което не се е писало по-долу. Добре че я има регулацията ПФ да не могат да търгуват през ОТС. Иначе щяха да си врътнат всичко там и дребните играчи само щяхме да гледаме, облизвайки се отстрани. КФН подготвяше някви промени по наредби, дано не отворят няква вратичка и да забият още един пирон в ковчега на БФБ.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на кака Дани!!!
Вярвам че и Алианц и Ай Ен Джи са участвали. И аз мисля че Софарма си е купила пакетче собствени акции!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнениеБиг-Босът ще удостои импето със златната хартия и почетна значка - златен аналгин! Няма само за златния жабок да мрънка, я !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на кака Дани!!!
Вярвам че и Алианц и Ай Ен Джи са участвали. И аз мисля че Софарма си е купила пакетче собствени акции!!!Не е препоръка ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми Доверие са допълнили 4 милиона но има един купил 5 милиона и 2 по милион и четвърт.... та се търси и другите купувачи кой са....
Коментар
-
Софарма си остава най-добрата публична компания в Бъглария. Фирмата се е доказала с коректно отношение към миноритарните акционери, нещо което е много дефицитно в БГ. Като бизнес се развива много добре, перспективите са добри. Предполагам поради това ПФ са избрали да инвестират повече суми в акции на Софарма.
Коментар
Коментар