IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    хайде тигри, дето вика Кимру май всеки купи и само аз и чичо О останахме
    Какво става със завода??? Чувам че с помощта на правителсъвото е сменена собствеността на вестниците, димек ББ помага на чичо О да излезе от окопната война с КТБ???
    На БФБ има една стойностна компания(компания не АДСИЦ) и тя е СОФАРМАААА!!!
    Тони,нашата Борса е ирационална,слабо ликвидна.
    Тук хубави са тези компании по които няма разпродажби
    Има един стар лаф..."Не ми хвали стока,хвали ми пазар"
    Като е толкова хубава тази компания,защо я разпродават.Като е толкова хубава защо няма кой да "лапне" целия пакет на продавача.
    Знаеш ли колко време ще е необходимо на продавачът ДА СИ ПРОДАДЕ ТАКА АКЦИИТЕ...
    Много време Тони.много.Освен ако не клекне на по-ниска цена.
    Това и мисля ,че ще стане.Виж какво стана с Артио и ХИМ.....принудиха ги да си подарят буквално акциите...и от тогава близо дабъл.
    Затова не ми хвали заводи,дивиденти ,пазари,мажоритари....и т.н.Тук
    ТРЯБВАТ ПАРИ ТОНИ.И понеже на никой не му се дават много,ще натискат надолу.Няма да се учудя и ОД да продава сега ,с цел да си ги купи по-ниско.
    И правилно прави ако е така.Сиренето струва пари.
    Че така.Аз също искам да взема тук ,но повече от лев и тетдесет не давам.....и не защото компанията е лоша......просто си мисля,че около тази цена ( а може и по-надолу) да има по-големи сделки

Умната Тони,умната........

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• 2012 - чичо О в темата за СФАРМ,
      2013 - керезов в темата на ТИМ ... говорими говорими

Коментар

• ДОНЕВ, знам че четеш и виждаш какво се случва. Цялата борса расте, само твоята акция стои на 1 место, защото конфликта ти с ББ е ясен. Сега не ти остава нищо друго, освен да инвестираш няколко милиона и да спонсорираш предизборните кампании на опозицията. Направи го без да се замисляш и свали тоя изедник от власт. За да започнем да купуваме Софарма. Насочи енергията си срещу човека, който те предаде по такъв грозен начин. Атакувай го с всички сили! Акцията ти е чудесна, цената е чудесна, само този мръсник да падне и ще скочи до небето, а ти ще си човека намазал най-много. Айде със здраве. Свали ББ от власт и отново ще станеш милиардер, ако успееш да го свалиш ти го пожелавам от все сърце!!!!!
        Last edited by LuckyYou; 09.01.2013, 20:08.
        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
        не е препоръка

Коментар

• хайде тигри, дето вика Кимру май всеки купи и само аз и чичо О останахме
          Какво става със завода??? Чувам че с помощта на правителсъвото е сменена собствеността на вестниците, димек ББ помага на чичо О да излезе от окопната война с КТБ???
          На БФБ има една стойностна компания(компания не АДСИЦ) и тя е СОФАРМАААА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
            Някой знае ли защо е толкова ниска цената тук? Не е препоръка за нищо.
            Да не си от хакционерите на Севто, за които цената си е ниска по дифолт !?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Тука стана гот, хем за дългосрочно, хем за спекулка.
              Даже обърнах 1К Атера за да допълня на 2.05. Къде е Тони да ме похвали..
              Ще се падне 1 евро/фарма след дивидента, дано да видим и цени от 1 $ по нататък, няма да е зле
              Защо ти трябваше да се набълбучваш, за едното потупване по рамото ли

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Според мен няма да продава повече ,сигурно са разменили с О.Д, дяловете от вестникарската група за акции от Фармата .,,

Глупости

http://www.glasove.com/petya-slavova...MFt_U.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Бобане, вместо да се замислиш защо си загубил пари в една друга група, почваш да пускаш безпочвена злъч по всичко читаво на борсата. Истината е, че тук купуват защото има фунданент. Оборот в лева за последната година при Софарма 44 милиона, при Химимпорт 8 милиона. Тук колкото и бройки да се извадят ще бъдат купени. Цената може леко да падне, но поради наличието на фундамент ще възстанови в един средносрочен план. Обхваща те тъмната страна на силата. Плюнки по Атера, ФПП и Софарма няма да качат акциите ти от "групата". Според мен на тези нива Софарма си струва и пазарувам по малко.
                  Мммдддааааа ....да видим колко струва фундаментът тук....и колко акции има още да се купуват

П.С.....всички акции от "групата" са много нагоре

Тук може да се замисля около 1.50лв.....по-сериозно бих взел около лев.Освен ако някой(примерно "групата" ) не купи целият пакет по-скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Някой знае ли защо е толкова ниска цената тук? Не е препоръка за нищо.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...chieto,144635/

Не бих казал обаче ,че е ниска.При наличието на такъв ЕВЕНТУАЛЕН продавач....с много милиони акции.....
                    Дано не го изнервите ,че засега просто е затапил цената.

Коментар

• Някой знае ли защо е толкова ниска цената тук? Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Във връзка с разпоредбата на чл. 8 от Наредба № 16 на КФН, на сесията от 09.01.2013 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби, респективно с тях могат да се извършват къси продажби:
                        Код Име Среден обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
                        3JR Софарма АД-София 130499.50 20 33.50 20.53

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                          да не хапваш шкембе?
                          ....уФФФФ Уж марково уиски............пък............

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            [
                            а
                            да не хапваш шкембе?

Коментар

• [
                              а

Коментар

• Тука стана гот, хем за дългосрочно, хем за спекулка.
                                Даже обърнах 1К Атера за да допълня на 2.05. Къде е Тони да ме похвали..
                                Ще се падне 1 евро/фарма след дивидента, дано да видим и цени от 1 $ по нататък, няма да е зле

Коментар

Working...
                                X