Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеТряя да си много луд да купиш акции на която и да е фирма на 3 лв. например и тя стане 2 лв. и ти си щастлив от това :Д
а средната ми при СФТРД е 1,58лева(купувах когато беше 1,47-1,55, а после добавих още малко от дивидента - както ме научи чичо О).
Коментар
-
Първоначално изпратено от KFC1976 Разгледай мнениеВтази насока можем да се преброим тогава. Вече станахме двама, нека щастието да продължава.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз наистина съм от щастливите акционери на БФБ. Може би, защото имам акции само в групата Софарма. Мисля обаче, че има и други такива, и не са много малко !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова е любов. Трябва да е любов. Към акциите, компанията, чешмичката
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.Това е мое лично становище и не ангажирам никого - може да има и такива инвеститори с друга нагласа
Според това определение най-щастлив трябва да е ЛП - разбира се като изключим ОД
Относно взетото решение за обратно изкупуване до лев за което не прочетох смислено пояснение.... очевидно ще чакам по-добри времена/нива за да стана щастлив по този начин...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеКакво ви е щастливото?
Че акцията на Софарма падна двойно за 2 години от 4 на 2 лв.?
Моля да се прегледате.
Не се влюбвайте в акциите, това е първото правило в инвестирането.
Вие вече сте омагьосани.
Трябва ви лекарство, но не от тия на Софарма, а от тия за главата.
Четох и че Софарма е работила на загуба в края на 2012 г., това дали ще е временна тенденция.
Коментар
-
макарена
Какво ви е щастливото?
Че акцията на Софарма падна двойно за 2 години от 4 на 2 лв.?
Моля да се прегледате.
Не се влюбвайте в акциите, това е първото правило в инвестирането.
Вие вече сте омагьосани.
Трябва ви лекарство, но не от тия на Софарма, а от тия за главата.
Четох и че Софарма е работила на загуба в края на 2012 г., това дали ще е временна тенденция.Last edited by макарена; 10.03.2013, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТова е любов. Трябва да е любов. Към акциите, компанията, чешмичката
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМда готина е, едва ли народа ще боядиса някой ден ей така спонтанно(без заръка и финансиране) чешма на КТБ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТази чешмичка ме разби !!! Само за нея мисля!!! Виж Тони как хубаво и спретнато е направена!!!!
Трябва да призная, че на вас двамата много ви се кефя. Малко са щастливите акционери на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТази чешмичка ме разби !!! Само за нея мисля!!! Виж Тони как хубаво и спретнато е направена!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеТони, тази чешмичка истинска ли е?!!!
Г-н Донев планирана ли е някаква разяснителна кампания из медиите в района на Казанлък и Стара Загора относно поглъщането на СЕВТО - тук шушукат за ликвидации, за разпродажби на апетитни имоти, за съкращаване на личен състав и ред други български съмнения.
Правилно ли разбрах, че панелите в/у завода ще правят ток, който ще се изкупува от ЧЕЗ, а не са за покриване на собствената консумация? Софарма влиза в бизнеса с производство на ел. енергия или панелите не са наши и са там срещу наем? Внимавайте ей утре хипопотамчетата ще напишат че заради СФАРМ поскъпва тока!!!
Благодаря за отговорите!
п.с. Форти какво засади бе - сливова ли ще пием на ОСА-то?Last edited by tony1975; 10.03.2013, 13:51.
Коментар
Коментар