Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Не знам какви са ви очакванията, но аз в момента съм негативно настроен за Q2. По доста груби изчисления изкарвам загуба от BGN 5-6 мио от продажбата на Доверие.
(поправете ме ако греша). При Фармата се вижда че засега няма ръст в продажбите, но Трейдинга ще компенсира от части.
Аз си разпродадох акциите тук! Не знам да ли пазара е оценил загубата от Доверие но за мен си е солидна загуба.
Ще чакам лека корекция за да вляза пак! Фармата си остава за мен най добрата компания в Софикс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене на табла а на бридж.....
всъщност какво сте питали?
п.с. ти купи ли СФИ ?
ама кулите са готини, какво ще кажеш. Бях много изморен и бързах да тръгвам в 17:00, иначе щях да попитам г-н Борисов какво става с тая пуста кула Б - няма ли да я пълним или да вземем ние с теб да наемем там един офис за инвестиционния ни фонд
каква е практиката кога да чакам дивидентите, че ме сърбят ръцете за няколко позицииавгуст може би? е адсиц-а сигурно по-късно.
Дано се поразвали времето че да може чичо Оги да попише из форума, както миналото лято!!!Last edited by tony1975; 07.07.2013, 17:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеааааа не е спешно!
Той чичо Оги сигурно сега бие на табла наред из Влас - няма да му спирам серията, като си дойде ще ми отговори
всъщност какво сте питали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеобади им се по телефона. И аз звъня в едно друго ад да питам нещо, но се оказа, че директорът за връзки с инвеститорите (каквото и да значи това) е в отпуск и чак в понеделник...
Той чичо Оги сигурно сега бие на табла наред из Влас - няма да му спирам серията, като си дойде ще ми отговори
Коментар
-
Добро утро, банда!!!
Гледам че хубав мухабет се е заформил
Ако мога да перифразирам един стар израз бих казал:"Няма нищо по-сигурно от смъртта, данъците и дивидента при Софарма Трейдинг"
от 2 седмици съм изпратил едно писъмце на mail@sopharma.bg, ама отговор няма - отпуск ли излязоха всички?
Живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеСпортна злоба се нарича, не завист.
Мисля, че думата "хъс" е доста по-добър заместител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеЕ, малко съм в по-различна лига от FFBH, за да се настъпвам точно пък с тях.
Спортната злоба движи понякога нещата в бизнеса напред. Завистта може само да ги дърпа назад.
Не е препоръка за ПК на ЦК ...просто 106 са си професионалисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСъревнование казваш, това обяснява нещата.
Спортната злоба движи понякога нещата в бизнеса напред. Завистта може само да ги дърпа назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеСпортна злоба се нарича, не завист.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТова си е завист май като гледам ...ми FFBH са си ги заслужили явно тези пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеГ-н Донев е от този тип бизнесмени, които не обичат да им дават другите идеи. Макар и да плаща по 4млн. лв на година за консултантски услуги, той много рядко се вслушва в тези идеите.
За това и днес цената е такава, а можеше Щада да ги купи на 9лв/акция още през 2007!
Като отворихме темата за заплащането на консултантски услуги, аз винаги съм смятал, че една част от плащаните суми е към FFBH и реално си е вадене пари от Софарма и даване на Н. Н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАз до този извод стигнахПрочетете по добре писанията му през последните месеци и това което ви казвам има смисъл.
ЕП, вземи пиши на Донев на лични по добре
За това и днес цената е такава, а можеше Щада да ги купи на 9лв/акция още през 2007!
Като отворихме темата за заплащането на консултантски услуги, аз винаги съм смятал, че една част от плащаните суми е към FFBH и реално си е вадене пари от Софарма и даване на Н. Н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеАма и ти си се вкарал в някакъв филм - някой ми бил дал задача...бил съм загубил клиент...после и комисионни...
Само дето не си написал, че тоя някой е Пеевски или КТБ.
По простото обяснение за складовете винаги повече ми е харесвало.
Би ли казал защо правиш толкова задълбочени анализи на една-единственна компания от БФБ при положение, че не притежаваш акции от нея?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар