Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение....
Очаквах още догодина Медика да не съществува, но явно ще стане по-бавно!
...
Уж се води блу чипс ...Уж се дава за пример при публикуване на информацията... а почти никаква яснота по сливанията. Може така да го устройва.Last edited by precakanoto; 17.03.2015, 18:20.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТони, засега няма срив след излизане на акциите през севтото? Чакаш ли ги още да се хързулнат под 3 ?
Ако Ромфарм тръгнат да излизат, може и на 2лв да иде!
Важното е че компанията расте и продажбите растат!
Очаквах още догодина Медика да не съществува, но явно ще стане по-бавно!
Важното е че компанията се ангажира да инвестира повече в нови разработки и продукти
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo ако имаше нормален пазар отдавна на доста под 2 трябваше да са.
Тогава Тонито хич нямаше да прави нови теми да пита, ами за нула бройки щеше да нацвъка няколко потребителски и репа.....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТони, засега няма срив след излизане на акциите през севтото? Чакаш ли ги още да се хързулнат под 3 ?
Тогава Тонито хич нямаше да прави нови теми да пита, ами за нула бройки щеше да нацвъка няколко потребителски и репа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене ми се мисли акциите от Севто като се заредят по сметките на някои люде как ще натиснат цената!!!
Тони, засега няма срив след излизане на акциите през севтото? Чакаш ли ги още да се хързулнат под 3 ?Last edited by precakanoto; 17.03.2015, 16:06.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПросто си правя майтап с Тони.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепак правиш четки на чичето
аз се радвам, че съм част от групата Софарма
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекратко....ясно....Донев.... имам удоволствието този човек и компанията да работят и за мен!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСамо да внимава с големите шамари
Коментар
Коментар