IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Да, и аз така очаквах, според прокламираното от години сливане. Оказва се, че вероятно ще е бавно и мъчително. Възможно е, това да убие всеки опит за ръст на цените на акциите на нарочените за сливане дружества, поради незнайните периоди, незнайните коефициенти и горчивия опит от Севтополис. Не му се получават точно и ясно сливанията на чичо. ...В съобщението пишеше 3 до 5 години ...
    Уж се води блу чипс ...Уж се дава за пример при публикуване на информацията... а почти никаква яснота по сливанията. Може така да го устройва.
    ако нещо не зависи само от мен, няма как да те уведомя кога ще го свърша!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ....
      Очаквах още догодина Медика да не съществува, но явно ще стане по-бавно!
      ...
      Да, и аз така очаквах, според прокламираното от години сливане. Оказва се, че вероятно ще е бавно и мъчително. Възможно е, това да убие всеки опит за ръст на цените на акциите на нарочените за сливане дружества, поради незнайните периоди, незнайните коефициенти и горчивия опит от Севтополис. Не му се получават точно и ясно сливанията на чичо. ...В съобщението пишеше 3 до 5 години ...
      Уж се води блу чипс ...Уж се дава за пример при публикуване на информацията... а почти никаква яснота по сливанията. Може така да го устройва.
      Last edited by precakanoto; 17.03.2015, 18:20.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Тони, засега няма срив след излизане на акциите през севтото? Чакаш ли ги още да се хързулнат под 3 ?
        там е божа работа!
        Ако Ромфарм тръгнат да излизат, може и на 2лв да иде!
        Важното е че компанията расте и продажбите растат!
        Очаквах още догодина Медика да не съществува, но явно ще стане по-бавно!
        Важното е че компанията се ангажира да инвестира повече в нови разработки и продукти

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          To ако имаше нормален пазар отдавна на доста под 2 трябваше да са.

Тогава Тонито хич нямаше да прави нови теми да пита, ами за нула бройки щеше да нацвъка няколко потребителски и репа.....
          Е стига де, май си изкопирал цената от куроператора. Каква му беше оценката, не беше ли 1.80 преди да започне ръста?
          Не е препоръка... !!!

Коментар

Тони, засега няма срив след излизане на акциите през севтото? Чакаш ли ги още да се хързулнат под 3 ?
            To ако имаше нормален пазар отдавна на доста под 2 трябваше да са.

Тогава Тонито хич нямаше да прави нови теми да пита, ами за нула бройки щеше да нацвъка няколко потребителски и репа.....

Коментар

не ми се мисли акциите от Севто като се заредят по сметките на някои люде как ще натиснат цената!!!

Last edited by precakanoto; 17.03.2015, 16:06.
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...medika-191171/

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Просто си правя майтап с Тони.
                  на теб не ти се връзвам защото си готин и добронамерен човек!
                  Поздрави!

Коментар

• Аз също се возя в тази лодка.

Коментар

• Просто си правя майтап с Тони.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        пак правиш четки на чичето
                        не го приемай така, защото не е
                        аз се радвам, че съм част от групата Софарма

Коментар

кратко....ясно....Донев.... имам удоволствието този човек и компанията да работят и за мен!!!
                          пак правиш четки на чичето

Коментар

• +1 за всичко, което прави екипът !

Коментар

• кратко....ясно....Донев.... имам удоволствието този човек и компанията да работят и за мен!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Само да внимава с големите шамари
                                Ами Цецо Василев и Пеевски вече го набиха като тръгна да става вестникар, сега единият е аут, а другия си има негови си проблеми, така че му е чист пътят реално. Зависи само дали БНБ ще му дадат лиценз, а те не се славят с лекото раздаване на лицензи. На Прокопиев му отказаха няколко пъти. Но може покрай ОД и той да намаже

Коментар

Working...
                                X