За своя относително скромен опит съм разбрал, че и големите грешат. Тази според мен тяхна грешка /на големите продавачи/, мисля да осребря с около 30% за не повече от 2 г.!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеhttp://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/
все пак е Софарма, не КТБ или нещо подобно ........
Да не би да почна пак обратното изкупуване ?
Коментар
-
http://www.capital.bg/politika_i_iko...nian_donev_na/
все пак е Софарма, не КТБ или нещо подобно ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми нали я нокаутирахме. Сега викам да си продължим по пътяНахитрели са тези мечки, от многото бой който им раздаде и са станали още по-тъмни субекти. Даже и батката спря да пише, може и той да се е мечкосал
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе я гониш ли или ще се снишим, да отмине бурята, както са обичали да имитират и Тато по "бай-Тошово" време))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук мечката е доста упорита))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук мечката е доста упорита
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНищо. Ако излезе по-добра инвестиция ще отиде там. Ако не, ще изчакам такава. Ти какво ми препоръчваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ какво ще се случи с този кеш от 30%, ако цената не падне до 2,10?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ какво ще се случи с този кеш от 30%, ако цената не падне до 2,10?
Коментар
-
ще го набута в хима кво ще го прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеДа имаше очакване за влошаване на компанията. Аз лично даже очаквах 2 лв., но се задържа по-нависоко. Решила съм, че падне ли на 2-2.1 влизам смело с 30% от портфейла си. За съжаление май много се лакумя тук и няма да ме огрее. Какво да се прави, не може всеки път да се печели яПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениекак кой, пазарът го очакваше. Цената се сурна от 4,40 на 2,58.
Коментар
Коментар