Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетая година по-рано ли е? за първа пролет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ събота ще измия колата - да е готова за ОС !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласна. Аз очаквам сериозен ръст на банките на БФБ ще имаме мин. 50%, ама не мога да кажа кога. Предполагам, че може и да се случи в забавния месец август.
*Не е препоръка.
Между другото и чичо Оги гледа в тази посока. САМО В ПИК! Обвиненият за укриване на данъци Огнян Донев лапва "Токуда банк"! Ето къде ще идат парите от лекарствата!
След като не успя да стане медиен бос, ще се пробва на банковата сцена явно.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение+ 1
В момента и банките също е хубаво да се наблюдават.....
*Не е препоръка.
Между другото и чичо Оги гледа в тази посока. САМО В ПИК! Обвиненият за укриване на данъци Огнян Донев лапва "Токуда банк"! Ето къде ще идат парите от лекарствата!
След като не успя да стане медиен бос, ще се пробва на банковата сцена явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩом давам и на другите може да съм богато, не съм се замисляло. По принцип е относително понятие, човек е толкова богат, колкото се чувства, Доволно съм на своето, засега ми стига, не ламтя за чуждото. Е разбира се имам картончета на бфб, а като сме в корекцията виртуалното състояние леко спадаA винаги си е радост да видиш някое картонче в порфейла да скочи двойно.
Toва е също задоволството на играча от правилната му прогноза, не е само цел за забогатяване. Жалко, само че не можах в съня да видя, кое ще е папирчето, което ще скача
)))
виртуалното не ме топли никак
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеТрендът на долу си е доста силен, преди тества 3 отново не бих купувал тук. Трябва и продажбите да се върнат към растеж. Тъй като пазарът ни е доста песиместичен, дори като публикуват добри данни цената вероятно няма да реагира, а просто ще зацикли на едно място.
Не трябва да се ловят и падащи ножове, но Софарма заедно с Хима и Атера са определящи за движението на индексите и за това дори да не искам да ги купувам на тези нива, ги следя, защото те ще дадат сигнал за връщане към позитивен тренд на борсата...
В момента и банките също е хубаво да се наблюдават.....
Коментар
-
Трендът на долу си е доста силен, преди тества 3 отново не бих купувал тук. Трябва и продажбите да се върнат към растеж. Тъй като пазарът ни е доста песиместичен, дори като публикуват добри данни цената вероятно няма да реагира, а просто ще зацикли на едно място.
Не трябва да се ловят и падащи ножове, но Софарма заедно с Хима и Атера са определящи за движението на индексите и за това дори да не искам да ги купувам на тези нива, ги следя, защото те ще дадат сигнал за връщане към позитивен тренд на борсата...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМоже да си прави сметките, че сливането с медика може да вгорчи живота и на медишките хакционери с коефициента, който им замисля и всъщност от тази гледна точка не е много хубаво фармата да пада.)))
Ти сега севтополските ли ще чакаш да ти наръсят хартийки? Съмнявам се да се изръсят. Които останаха там бяха от коравите. Изтърпяха с година две липсата на ръст, докато другите растяха, изтърпяха дори съсипващото отношение на чичето. Те са за награда. Не вярвам изобщо от там да дойде какъвто и да е спад))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедобро утро!
Ами нямам, но портфейла на жената е сфарм/бреф, ако знаеше вчера какво бе на бфб сигурно щях да спя при съседката
Аз също се надявам чичо Оги и обратното да не играят срещу тренда! Справките нна КФН показват че лекичко побутва сфарм нагоре, а сфтрд надолу. Ще видим!)))
Ти сега севтополските ли ще чакаш да ти наръсят хартийки? Съмнявам се да се изръсят. Които останаха там бяха от коравите. Изтърпяха с година две липсата на ръст, докато другите растяха, изтърпяха дори съсипващото отношение на чичето. Те са за награда. Не вярвам изобщо от там да дойде какъвто и да е спад))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениебях с впечатление, че отдавна си от богатите, ама доста отдавнаA винаги си е радост да видиш някое картонче в порфейла да скочи двойно.
Toва е също задоволството на играча от правилната му прогноза, не е само цел за забогатяване. Жалко, само че не можах в съня да видя, кое ще е папирчето, което ще скача
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДори гледам да съм по-лошо отколкото съм, за да не ме пречупят картоните/
Тази сутрин обаче се събудих с мисълта "дано малкото сладурче на Тони да е оздравяло бързо а илачите на фармата може да останат за следващата зима, имат трайност, нищо няма да им стане"
Като каза че нямаш тук- кеширал ли си папирките вече? Интересно май ще стане ако чичото махне подпорките. Не би било невъзможно в този случай прелитането и към друга орбита, защо не и към двата кинта !???)))
Ами нямам, но портфейла на жената е сфарм/бреф, ако знаеше вчера какво бе на бфб сигурно щях да спя при съседката
Аз също се надявам чичо Оги и обратното да не играят срещу тренда! Справките нна КФН показват че лекичко побутва сфарм нагоре, а сфтрд надолу. Ще видим!
Коментар
Коментар