IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Вчера сънувах, че съм забогатяло и сега гледам да се ориентирам в обстановката
    бях с впечатление, че отдавна си от богатите, ама доста отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      precakanoto, отрано си ги потпънало
      Вчера сънувах, че съм забогатяло и сега гледам да се ориентирам в обстановката
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• precakanoto, отрано си ги потпънало

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ей, много си лоша!
          Малката е болна и се гледаме в къщи - нямам и само гледам от страни мача, Но имам интерес тук ако чичо Оги остави под 3лв и при бреф под 0,50
          Дори гледам да съм по-лошо отколкото съм, за да не ме пречупят картоните/
          Тази сутрин обаче се събудих с мисълта "дано малкото сладурче на Тони да е оздравяло бързо а илачите на фармата може да останат за следващата зима, имат трайност, нищо няма да им стане"
          Като каза че нямаш тук- кеширал ли си папирките вече? Интересно май ще стане ако чичото махне подпорките. Не би било невъзможно в този случай прелитането и към друга орбита, защо не и към двата кинта !??? )))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Остави го да "рути" папирката, не виждаш ли че иска да хвърли кеша под 3 кинта
            Ще има време после и да ъп-ва, щом се трансферира в картоните по съответния курс
            ей, много си лоша!
            Малката е болна и се гледаме в къщи - нямам и само гледам от страни мача, Но имам интерес тук ако чичо Оги остави под 3лв и при бреф под 0,50

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              Може и да подпират , зависи колко е наведена
              Остави го да "рути" папирката, не виждаш ли че иска да хвърли кеша под 3 кинта
              Ще има време после и да ъп-ва, щом се трансферира в картоните по съответния курс
              Не е препоръка... !!!

Коментар

не ми се мисли акциите от Севто като се заредят по сметките на някои люде как ще натиснат цената!!!

Може и да подпират , зависи колко е наведена

Коментар

• Уведомяваме Ви, че за месец февруари 2015 година „СОФАРМА” АД реализира спад в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година, дължащо се на спад в продажбите за износ с 28%, докато продажбите за вътрешен пазар нарастват с 14%. През февруари, руският пазар възстанови нормалния си темп на продажби, съответстващи на този период от годината. Ситуацията в Украйна все още налага ограничение на износа за този пазар.
                  За двата месеца на тази година приходите от продажби се намаляват с 29% спрямо същия период на миналата година в т.ч. с 12% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 44% спад в продажбите за износ.

остава Украйна да стабилизира валутата си на някакво ниво

Коментар

• не ми се мисли акциите от Севто като се заредят по сметките на някои люде как ще натиснат цената!!!

Коментар

• тук май не се хареса отчета, ама хич!

Коментар

• там е истината.

Коментар

• ей пак в бившия СССР - няма ли малко да търсим пазари по-на запад?

Коментар

• Едва ли трейдингът ще направи вноса.
                            Относно цената на Софарма - мисля, че потенциалът на бизнеса е запазен и при стабилизиране на валутните курсове отново ще се възстановят продажбите.
                            Софарма трейдинг - това е моята компания . Ако падне на 4 лв по дивидентно време .......... айде може и в края на годината

Коментар

че аз се радвам! няма нищо по-хубаво от това една страхотна компания, да иде на хубава цена
                              Така е
                              Иска ми се и трейдинга да падне до към 4.0 лв., но нещо продавачите много хилави

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                                Чак до 2.5 не ми се иска да пада, но знае ли човек
                                Сипвай хубаво вино и да не ти пука, скоро ще обърне тренда
                                че аз се радвам! няма нищо по-хубаво от това една страхотна компания, да иде на хубава цена

Коментар

Working...
                                X