Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеprecakanoto, отрано си ги потпъналоНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей, много си лоша!
Малката е болна и се гледаме в къщи - нямам и само гледам от страни мача, Но имам интерес тук ако чичо Оги остави под 3лв и при бреф под 0,50
Тази сутрин обаче се събудих с мисълта "дано малкото сладурче на Тони да е оздравяло бързо а илачите на фармата може да останат за следващата зима, имат трайност, нищо няма да им стане"
Като каза че нямаш тук- кеширал ли си папирките вече? Интересно май ще стане ако чичото махне подпорките. Не би било невъзможно в този случай прелитането и към друга орбита, защо не и към двата кинта !???)))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОстави го да "рути" папирката, не виждаш ли че иска да хвърли кеша под 3 кинта
Ще има време после и да ъп-ва, щом се трансферира в картоните по съответния курсей, много си лоша!
Малката е болна и се гледаме в къщи - нямам и само гледам от страни мача, Но имам интерес тук ако чичо Оги остави под 3лв и при бреф под 0,50
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМоже и да подпират , зависи колко е наведена
Ще има време после и да ъп-ва, щом се трансферира в картоните по съответния курсНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене ми се мисли акциите от Севто като се заредят по сметките на някои люде как ще натиснат цената!!!
Може и да подпират , зависи колко е наведена
Коментар
-
Уведомяваме Ви, че за месец февруари 2015 година „СОФАРМА” АД реализира спад в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година, дължащо се на спад в продажбите за износ с 28%, докато продажбите за вътрешен пазар нарастват с 14%. През февруари, руският пазар възстанови нормалния си темп на продажби, съответстващи на този период от годината. Ситуацията в Украйна все още налага ограничение на износа за този пазар.
За двата месеца на тази година приходите от продажби се намаляват с 29% спрямо същия период на миналата година в т.ч. с 12% увеличение на продажбите за вътрешен пазар и с 44% спад в продажбите за износ.
остава Украйна да стабилизира валутата си на някакво ниво
Коментар
-
-
Едва ли трейдингът ще направи вноса.
Относно цената на Софарма - мисля, че потенциалът на бизнеса е запазен и при стабилизиране на валутните курсове отново ще се възстановят продажбите.
Софарма трейдинг - това е моята компания. Ако падне на 4 лв по дивидентно време ..........
айде може и в края на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече аз се радвам! няма нищо по-хубаво от това една страхотна компания, да иде на хубава цена
Иска ми се и трейдинга да падне до към 4.0 лв., но нещо продавачите много хилави
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеЧак до 2.5 не ми се иска да пада, но знае ли човек
Сипвай хубаво вино и да не ти пука, скоро ще обърне тренда
Коментар
Коментар