IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Като стане пукницата се обади да я пробваме

-Не знам какво ще стане , но такъв берекет с години не съм виждал от към жита и грозда - чиста и изхранена реколта , - плаче да я апнеш ил претвориш !!!
    А за пробата ,- аз поне не познавам човек , който да е направил сполучлива продукция и да не се е похвалил с проба естествено. За ракията сина ми сътвори етикет дори, а това грозде с тия букет аромати - спирам - не е на хубаво преди резултата да се говори!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      - Зазимявам здраво ! Казват люта щяла да бъде ,- та сварих си Сливовицата на ~ 50 , а сега си джуркам джибрите от 30 мускатотунел+100 Сира + 60 Мавруд , голяма захарност и ми изкара акъла до днес - не ще да завира !
      Ама днес дигна капаците . Та тъй зазимявам, а Вие милионите нещо по БФБето !
      падре специално ми приготви младо вино божоле, както казва той, за да не ми бушувала съчмата а виното да веселило само сердце человека - падрешки лафове ))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

- Зазимявам здраво ! Казват люта щяла да бъде ,- та сварих си Сливовицата на ~ 50 , а сега си джуркам джибрите от 30 мускатотунел+100 Сира + 60 Мавруд , голяма захарност и ми изкара акъла до днес - не ще да завира !
        Като стане пукницата се обади да я пробваме

Коментар

• - Зазимявам здраво ! Казват люта щяла да бъде ,- та сварих си Сливовицата на ~ 50 , а сега си джуркам джибрите от 30 мускатотунел+100 Сира + 60 Мавруд , голяма захарност и ми изкара акъла до днес - не ще да завира !

Коментар

Може пък при теб да е хронично ? То разлика се прови при различно !!!
            Все тая ми е. Ако някоя артия ми дава и профит при това - какъвто е и случая с гагарин - дори ми се оправя и настроението. Вие за какво сте недоволни
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Изобщо не съм минорно, радвам се все повече на всяка артия планирана към плавно приземяване

Може пък при теб да е хронично ? То разлика се прови при различно !!!

Коментар

А и недейте рева ! - за нероден Петко е по предварителни данни !
                Мама сега е на изповед и ще взима причастие ... пък то там ... еписк... кард... и кото я видят че е честна, елате да си я купите
                Но по важно е колко пъти могат да ти я поискат след причастие !
                - Шегувам сееее , - много сте минорни !
                Изобщо не съм минорно, радвам се все повече на всяка артия планирана към плавно приземяване
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• А и недейте рева ! - за нероден Петко е по предварителни данни !
                  Мама сега е на изповед и ще взима причастие ... пък то там ... еписк... кард... и кото я видят че е честна, елате да си я купите
                  Но по важно е колко пъти могат да ти я поискат след причастие !
                  - Шегувам сееее , - много сте минорни !

Коментар

Ти стискаш ли си още фармите? И двамата с падрето сте грешници
                    Дам, разбира се, не само кълките стискам, не само и масата стискам, но и останала част след разпродажбата на фармите Неща да се дразня от падежа на която й да е чичева артия
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

- Ти пък ! - Гущера си е винаги гущер,- и взимаш равнис по него !!!
                      Та кога удари !
                      Прав си, ко ще и 2 лв да мине по него време на 99 гущерцента ще открием сметка.
                      Ко стане ( и даде чичо) спекулата - стане, ко не - здраве да е.

Моите фармщандарт рашъ много яки излязоха, спукаха се да падат всички пазари, оно бъкел не ще, още съм на +12%, не мога го усредня по ниско...
                      Ма и то колко по ниско да иде, само 4-5 пъти по евтино от чичовото..

Коментар

- Ти пък ! - Гущера си е винаги гущер,- и взимаш равнис по него !!!
                        Та кога удари !
                        Ами ако не удари???

Коментар

Не съм. Спрях пиенето. Падре ме ограмотява на лични, че така е грешно
                          Kaкво му е лошото на номинал ? Дори и при таблиците на куроператора, може най-накрая да се получи съвпадение и да се надяваме, че ще му стане атрактивно )
                          Ти стискаш ли си още фармите? И двамата с падрето сте грешници

Коментар

На номинал?!?!? Ти пияно ли си?
                            Не съм. Спрях пиенето. Падре ме ограмотява на лични, че така е грешно
                            Kaкво му е лошото на номинал ? Дори и при таблиците на куроператора, може най-накрая да се получи съвпадение и да се надяваме, че ще му стане атрактивно )
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

Може да го казва с добро намерение - да ходи по-бързо на номинал, за да не се мъчат играчите с измъченото осредняване
                              На номинал?!?!? Ти пияно ли си?

Коментар

майтап ли си правиш?
                                Може да го казва с добро намерение - да ходи по-бързо на номинал, за да не се мъчат играчите с измъченото осредняване
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X