IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Що така бе миме, нали щяхме да си чакаме 1-то гущер....а он си бе тогава 1.50лв някъде..

- Ти пък ! - Гущера си е винаги гущер,- и взимаш равнис по него !!!
    Та кога удари !

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Що така бе миме, нали щяхме да си чакаме 1-то гущер....а он си бе тогава 1.50лв някъде..
      майтап ли си правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        м@мка му и аз!!!

Коментар

Еми ние сме Беларус де
          Говори се за спад на продажбите в Чужбина , където Русия е най-големия пазар на Софарма.....тоест ако не вземат бързи и адекватни мерки с местен завод , ще загубят пазара нашите момчета.

А иначе ако става дума за стандарт , под Беларус сме за съжаление....
          Last edited by markoci; 05.10.2015, 21:43.
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Някъде четох че Русия има програма с която до няколко години иска да направи 80% от медикаментите на местния си пазар да са произведени в тяхната общност от страни-Русия,Беларус,Армения,Казакстан и други.
            Към момента над 50% от медикаментите вече били местно произведени.
            Вероятно именно затова Софарма се засили да строи завод в Беларус , щото до няколко години всички генерици на пазара им ще са местни ... и вероятно ще се внасят само медикаменти без генерични аналози , тоест с неизтекли патенти.
            Еми ние сме Беларус де

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Аз едно нещо не мога да разбера - тези сривове в продажбите навън са резултат от по-слабо потребление /би било странно над година хората да купуват с 30% примерно по-малко/ или продуктите вече са заменени с техни аналози/ конкуренти?
              Някъде четох че Русия има програма с която до няколко години иска да направи 80% от медикаментите на местния си пазар да са произведени в тяхната общност от страни-от митническия съюз на Русия.

Към момента над 50% от медикаментите на пазара им вече били местно произведени.
              Вероятно именно затова Софарма се засили да строи завод в Беларус , щото до няколко години всички генерици на пазара им ще са местни ... и вероятно ще се внасят само медикаменти без генерични аналози , тоест с неизтекли патенти.
              Last edited by markoci; 05.10.2015, 21:42.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Купувах над 3 лева, купувам сега, а и ще продължа да купувам.

Мнението не е препоръка.
                м@мка му и аз!!!

Коментар

• Купувах над 3 лева, купувам сега, а и ще продължа да купувам.

Мнението не е препоръка.

Коментар

• Аз едно нещо не мога да разбера - тези сривове в продажбите навън са резултат от по-слабо потребление /би било странно над година хората да купуват с 30% примерно по-малко/ или продуктите вече са заменени с техни аналози/ конкуренти?
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                      Имам предвид 2.00
                      за съжаление 45% спад на външните продажби не е никак малко! Като нищо до НГ може да видим и 2-ката, но какво от това? Който като мен вярва в компанията и хората в управленския екип ще има страхотна компания на страхотна цена!

Коментар

че те и сега са два лева и нещо! Искаш да кажеш под 2лв - мисля че чичо Оги няма да позволи, но знае ли човек
                        Имам предвид 2.00

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                          Дали ще видим цени от два лева тази година?
                          че те и сега са два лева и нещо! Искаш да кажеш под 2лв - мисля че чичо Оги няма да позволи, но знае ли човек

Коментар

мда, когато човек си мисли че не може по-зле... се оказва че може!
                            Дали ще видим цени от два лева тази година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              мда, когато човек си мисли че не може по-зле... се оказва че може!

Коментар

• това не го очаквах
                                http://www.investor.bg/novini-i-anal...temvri-203529/
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X