Първоначално изпратено от Sashko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДнес дали няма да видим 4,5 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атакаОт хора като inta53 форума дойде на това дередже. Това са хора който по всякакъв начин гледат да обърнат разговора в посока в която да почнат да се хвалят колко са велики и успешни. Истината обаче е, че от такива хора няма голяма полза. Има полза от хора, които да анализират, прогнозират и посочват неща, които биха могли да окажат влияние в движението на дадена акция или индекс.
Айде много ви здраве!
Лека вечер!
Ето че ти дойде времето и на тебе - лупаджиьо !
И с "много ми е гот" ,- ужасно беше полезен на всите участници, но ще оставя те да ти благодарят!
Сполай ти , но се и усЯтъй!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти вече се навлиза, но щом питаш ...след 4,18 -> 4,72 ->>5,40/70
4.7 не знам ама 4.6 трябва да чукнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВсъщност на колко е съпротивата?
Тома неверни,- Нямаш ли спомен ? Малко по из надолу ти бях постнал нива, но ти си знаеш!
Коментар
-
Не разбираш казваш , ами ще ти поясня !
До като ти "лупаше " мецаните , аз бях от тия де донадиха по репата от януари начално до към края на март и април ги изпозакрих от "Златния лев" бяха къде 78 000бр. ;- Напаснисиго по твоя чарт !Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
щом не си доволен ще си изтрия мнението.
Не разбираш казваш , ами ще ти поясня !
До като ти "лупаше " мецаните , аз бях от тия де донадиха по репата от януари начално ,-до към края на март и април ги изпозакрих от "Златния лев" бяха къде 78 000бр. ;- Напаснисиго по твоя чарт !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеграфиката беше интересна за мен
вярвам, че ще се преодолее нивото
успехи на всички
Коментар
-
Е па кО грешно казАх?
Всичкото си е от по леШналата история доле!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Така като гледам и ти си прекалил с алкохола!
Е па кО грешно казАх?
Всичкото си е от по леШналата история доле!
Коментар
Коментар