Първоначално изпратено от Inta
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБраво, мерси че пак мина от теб, все по-добре си е да има някой чарт из междуредията))) Само да допълня, че за да изглежда още по-истински и естетски (в смисъла на ТА) един чарт, трябва да съдържа поне 3 неща, (психология просто)))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атакаХайде от мен да мине ще пусна една картинка Обаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.))) 2 линии например и още нещо (може фибоначита или там каквото ти е на сърце) )))). Теглил си вече линията по върховете, защо така скромно спестяваш другите елементи, - тегли още една линия и по дъната и пак виж там какво се получава)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.
Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
В Карол съм и им ползвам само мобилното приложение че това другото е някакво microsoft-ско недоразумение. Там имаше някакви графики ама ми изглеждат толкова примитивни че дори не искам да си представям как се ползват. Явно твоята платформа е друга за това и попитах.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТвоята платформа за търговия не ти ли дава възможност за графичен анализ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеХайде от мен да мине ще пусна една картинкаОбаче ще трябва още малко да се понапънем, за да пробием съпротивата
Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
Мнението не е препоръка за покупко - продажба на акции.
Коментар
-
А някой ще ми каже ли къде си чертаете тези хубави графики ?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Приключих с графиките. Помолете инта да ви пуска графики.
не изглеждаш толкоз лековат!Сигис тогис ги бъркаш стъпките , ма то кой не го е правил,
ако няма пребързали - от де да донадят потраялите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИнтересно ми е кога Бик в атака ще пусне нова графика.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
Коментар