Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
продавай си портфейлченцето и ставай милионер от други позиции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение....има и още нещо??? Значи, има и платени клакьори...!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение....има и още нещо??? Значи, има и платени клакьори...!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Ама едно може да му се признае на донев. С по една флашка и едно кафе си спечели клакьори до живот.
защо да не правя каквото ми харесва??????
да си направил и ти нещо подобно, никой не ти пречеше
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
няма как да знаеш всичко
- 1 like
Коментар
� -
Ама едно може да му се признае на донев. С по една флашка и едно кафе си спечели клакьори до живот.Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Ама едно може да му се признае на донев. С по една флашка и едно кафе си спечели клакьори до живот.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИзлизащите сега, могат да се завърнат обратно есента, с покупки именно от Ромфарм. Моя случай например е точно такъв
Щом си рекъл,- да изчакаме димитровден!!! Може би и с благослов от дядо Коледа (y)!?
{да се потопим в "играта"(че малко я заразяхме
) }
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975
Нито искам да ми даваш, нито на теб някой е длъжен. По леко с острите думи и като не ти харесва айде друм пък дано при кокошките видиш братята след 2-3 години така да подкрепят компанията си с оферти купува на 2,4лв...ама надали
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Като загубя доверие в някой, излизам от всичко що е свързано с него. Бизнес модела е фантастичен на Трейдинга, Димитров е много интелигентен човек, не го познавам много добре, но такива са ми впечатленията от него. Просто реших да напусна цялата група. Не искам да влияя на никой, дано направите големите пари тук, като донев избие пакета на ромите.
Коментар
�
Коментар