Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Eнтусиама ти беше поразителен ,но за съжаление не е заразителен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
По темата беше. Връзката е утре със срещата на Софарма.
Eнтусиама ти беше поразителен ,но за съжаление не е заразителен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mibova Разгледай мнениеЗдравейте, последните мнения са изтрити поради текст, който не беше по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, ако слезе под 3, ще купя, ако не слезе, да са живи и здрави и все така да черпят. Не е препоръкЪ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
За съжаление светът върви напред и Германия затова вече не изнася Трабант и Вартбург, пък било то и за Русия!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение“Софарма“ АД уведомява, че за месец октомври 2018 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 23% спад на продажбите за вътрешен пазар и 11% спад на продажбите за износ. През десетте месеца на 2018 година приходите от продажби на продукция намаляват с 5% спрямо същия период на 2017 година в т.ч. 5% спад на продажбите за вътрешен пазар и 5% спад на продажбите за износ.
Това не ми влизаше в сметките. Мислех си, че от Октомври ще започнат да се компенсират. Ще си каляваме нервите ми се струваПредлагам да си смениш картинката от -15% на +15%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение“Софарма“ АД уведомява, че за месец октомври 2018 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 23% спад на продажбите за вътрешен пазар и 11% спад на продажбите за износ. През десетте месеца на 2018 година приходите от продажби на продукция намаляват с 5% спрямо същия период на 2017 година в т.ч. 5% спад на продажбите за вътрешен пазар и 5% спад на продажбите за износ.
Това не ми влизаше в сметките. Мислех си, че от Октомври ще започнат да се компенсират. Ще си каляваме нервите ми се струва
Коментар
-
“Софарма“ АД уведомява, че за месец октомври 2018 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 16% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 23% спад на продажбите за вътрешен пазар и 11% спад на продажбите за износ. През десетте месеца на 2018 година приходите от продажби на продукция намаляват с 5% спрямо същия период на 2017 година в т.ч. 5% спад на продажбите за вътрешен пазар и 5% спад на продажбите за износ.
Това не ми влизаше в сметките. Мислех си, че от Октомври ще започнат да се компенсират. Ще си каляваме нервите ми се струваПътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някъде около конопа ще има повече пУтенция от табекс, а що не и двете...
-30 окт 2018, 12:35, 679 прочитания Датската фирма за канабис StenoCare излезе успешно на борсата
https://www.capital.bg/biznes/kompan...e_uspeshno_na/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tatoo Разгледай мнениеА този дивидент, който платиха за първите 6 месеца, реално не води ли до намаление на печалбата за 2018. Реално той се плати в това тримесечие?
P.S. Въпрос на начинаещ.
- 1 like
Коментар
Коментар