If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почнах да купувам тука. Бях купил точно на дъното 2009 солидно количество но излязох твърде рано на 2,4-2,6 за да купувам Албена и други хартии. Компанията ако Донев я продава ще може да и вземе около 3,6-3,8 лева.
Имам някакъв смотан ДЦФ, който показва 3.73, но пък кой ли в наши дни вярва в тези глупости
Почнах да купувам тука. Бях купил точно на дъното 2009 солидно количество но излязох твърде рано на 2,4-2,6 за да купувам Албена и други хартии. Компанията ако Донев я продава ще може да и вземе около 3,6-3,8 лева.
Това е перлата на чичо Оги - не ми се вярва да я продаде!
какво те кара да мислиш че е обявена за продан?
Днес е черен ден за моят портфеил...
Тук и Петрол ме разбиха ...Хиката и Емката са под натиск ...
Стара планина е равно ,Доверие е напред с малко...
Не е препоръка...
Много хейтари туканка бре
Съвсем на тимаджийска акция замяза. То от 2 години са си лика прилика, по графика де.
Ако не беше обратното отдавна да е под 2 лева та и до нивата от 1.75 отпреди 4 години.
Купувате ли, купувате ли ...
Една от причините е обратното изкупуване, но да не забравяме, че акцията се влияе и от търсенето! Проследи колко пъти за период от 2 семици има дневен оборот от над 10000лв.
Коментар