Изглежда, че на Огнян Донев не му се крепи в момента цената, а точно обратното сваля му се. От 3 до 7 декември Донев инвестмънт холдинг е продал над 60 хиляди акции, възможно е той да продължава да продава и сега. А дали не е свързано с вливането на Севто не знам, само мога да предполагам, ако комисията му е направила спънка на некоректното предложение към акционерите в Севто
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеУспех и на теб!
Агрото гледам е взело да изпуска - там няма ли да влезеш?
А ти си дръж Брефа и лендчето, особено на каквито ниски нива си и хич не се поддавай на приказките че адсиците били бита карта вече. Има доста още да те хранят.
Там ти са бисерчетата и перличките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВиж ти, па аз си мислех че перлички наричат такива като Еларгчето и атерката дето тихо и кротко си пъплят нонстоп се нагоре и то с добри обеми
Тука по ми мяза на падаща звезда, ма ко ли ти разбирам аз от сложни холдинги и мидена морфология.
Току виж обаче около и < 1 евро и туканка възкръсне нещо от пепелта. Ще видим
Имам (немного слава богу) и хич не е препоръка, засега...ранко е още.Успех и на теб!
Агрото гледам е взело да изпуска - там няма ли да влезеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениецъ не ща - тя си е перлата и на моя портфейл, не продавам!
Тука по ми мяза на падаща звезда, ма ко ли ти разбирам аз от сложни холдинги и мидена морфология.
Току виж обаче около и < 1 евро и туканка възкръсне нещо от пепелта. Ще видим
Имам (немного слава богу) и хич не е препоръка, засега...ранко е още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНищо не знам по въпроса, по-скоро теоретични абсолютно безпроблемно е да му дадат такава цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТова е перлата на чичо Оги - не ми се вярва да я продаде!
какво те кара да мислиш че е обявена за продан?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПочнах да купувам тука. Бях купил точно на дъното 2009 солидно количество но излязох твърде рано на 2,4-2,6 за да купувам Албена и други хартии. Компанията ако Донев я продава ще може да и вземе около 3,6-3,8 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеПочнах да купувам тука. Бях купил точно на дъното 2009 солидно количество но излязох твърде рано на 2,4-2,6 за да купувам Албена и други хартии. Компанията ако Донев я продава ще може да и вземе около 3,6-3,8 лева.
какво те кара да мислиш че е обявена за продан?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей смазаха ми позицията тия маскари!
Тук и Петрол ме разбиха ...Хиката и Емката са под натиск ...
Стара планина е равно ,Доверие е напред с малко...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи сега е по-апетитно, ама не и за продаващия!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеПо-добре да го остави, да си намери пазарната цена. Ако се хързулне под нивото на трейда, ще стане по-апетитно
Не е препоръка
Коментар
Коментар