От една седмица се включих в покупките, не съм от големите инвеститори вече, но мисля да взема 10Т тук, да има, пък все си мисля, че може да се направят 100% до 1-2 години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеняма лошо - под 2 лева ще тегля кредит!!! лихвения процент като на чичо оги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеняма лошо - под 2 лева ще тегля кредит!!! лихвения процент като на чичо оги!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТони,викай подкрепления,че ако си сам....до Нова година
ще е под 2та лева.....а после "разправяй,че нямаш сестра"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Тони,викай подкрепления,че ако си сам....до Нова година
ще е под 2та лева.....а после "разправяй,че нямаш сестра"
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнението това го приеха за следващите три години май?
Сигурно чичо О е на почивка и само аз подпирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнениеМисля, че са достигнали 3% лимит за годината ! Ако са го достигнали има логика да няма подкрепа с обратното.
Сигурно чичо О е на почивка и само аз подпирам
Коментар
-
Според мен ги прехвърля от единия джоб в другия....Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИзглежда, че на Огнян Донев не му се крепи в момента цената, а точно обратното сваля му се. От 3 до 7 декември Донев инвестмънт холдинг е продал над 60 хиляди акции, възможно е той да продължава да продава и сега. А дали не е свързано с вливането на Севто не знам, само мога да предполагам, ако комисията му е направила спънка на некоректното предложение към акционерите в Севто
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеА някои тук хвалеха акцията,Мажо....дивиденти-мивиденти
...пък той ОД не си я харесвал....и си я разпродава...Боже,колко мъка ...
Абе споко,нали строите нов завод,тама ще си правите ОСА
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеИзглежда, че на Огнян Донев не му се крепи в момента цената, а точно обратното сваля му се. От 3 до 7 декември Донев инвестмънт холдинг е продал над 60 хиляди акции, възможно е той да продължава да продава и сега. А дали не е свързано с вливането на Севто не знам, само мога да предполагам, ако комисията му е направила спънка на некоректното предложение към акционерите в Севто
...пък той ОД не си я харесвал....и си я разпродава...Боже,колко мъка ...
Абе споко,нали строите нов завод,тама ще си правите ОСА
Не е препоръка
Коментар
Коментар