IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma,151605/

Коментар

• ДА Мариян , знаем го ;- но и това ЗНАЕМ -0,554192

а И ТОВА ПОМНИМ !!!

http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/kfn-otkaza-da-odobri-dogovora-za-vlivane-na-sevtopolis-v-sofarma,151605/

КФН отказа да одобри договора за вливане на Севтополис в Софарма

http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma,151605/
      Last edited by inta53; 04.07.2014, 09:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        А КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО - КОЙ КОЙ ОТ срам НЕ ОПОВЕСТИ ... П-я

"-На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 02.07.2014 год. „СОФАРМА” АД внесе за одобрение в Комисия за финансов надзор подписан Договор за преобразуване чрез вливане между „Българска роза-Севтополис” АД и „Софарма” АД и всички съпътстващи документи. Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация. "
        В резултат от вливането на Българска роза-Севтополис АД в Софарма АД всеки акционер на Българска роза-Севтополис ще получи за всяка своя акция по 0,419404 акции от Софарма, предвижда договорът за вливане, който трябва да бъде одобрен от КФН, съобщиха от Българска роза-Севтополис чрез Бюлетин Investor.bg.
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma,174807/

Коментар

• А КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО - КОЙ КОЙ ОТ срам НЕ ОПОВЕСТИ ... П-я

"-На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 02.07.2014 год. „СОФАРМА” АД внесе за одобрение в Комисия за финансов надзор подписан Договор за преобразуване чрез вливане между „Българска роза-Севтополис” АД и „Софарма” АД и всички съпътстващи документи. Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация. "

Коментар

• SFARM

За периода 26 юни 2014 г. до и включително 02 юли 2014г., Софарма АД(3JR) е изкупило обратно 27 776 броя собствени акции, съобщават от дружеството. Акциите представляват 0.021% от уставния капитал.

Общата платена сума за тях е 115 083.07 лв., или 4.14 лева средно на акция. Средната цена при която са се търгували тези акции за периоида е 4.106 лв.

Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 4 998 048, представляващи 3.79% от акционерния капитал на Дружеството.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Днес пробиотици, утре генерици?

Коментар

• Тук сте по-запознати и помните по-добре
                Интересно ми е какво мислите

Някак си, много си приличат сценариите за 'омаскаряването' на СОФАРМА преди 2 години и взимането на медиите после от собствениците й, като краен ефект....
                и сегашната с КТБ...
                Започна се с едно Омаскаряване чрез медиите
                и Силна атака от Прокуратурата

...и последващи споразумения за постигане на целта на авторите на сценария.

Кои бяха тогава?
                Днес какво правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от konan12
                  Dobre 4e Sofarma si izkupuva akciite ina4e s tezi o4eti i s tozi sme6en divident na dali 6te6e da struva i 1 lev
                  Не е само това тук има стойност, за разлика от много други кухи лейки

Коментар

• На sofix май ще му е нужен Трибестан
                    Last edited by dici; 26.06.2014, 21:08.

Коментар

• е момчета търсена е символика - че сред мрачни облаци и бури - кулите на СОФАРМА стоят изправени и устояват.

Вече две колежки заявиха желания да ги уча да инвестират в акции, а една даже вика да ти дам семейните пари да ги управляваш!?!?! WTF

Поздрави момчета!
                      Last edited by Amsterdamm; 26.06.2014, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        И аз си я заковах на стената: но снимката е някак апокалиптическа и попрекалена с Шопът - ако г-н Донев бе споделил идеята си овреме, щях да му направя по-хубава.

А за туй, дето си го написал по-долу - аферим - и аз бих ти пратил един чувал хапчета. Изкарахме си приятно - сборище - обяд - второ сборище - кафенце при г-н Донев - ного ме кефи гледката от неговият кабинет. Оценявам дълбоко неговата любезност към нас - простите акционери, макар че съм свикнал да получавам внимание и в други компании - все пак те не са толкова могъщи.

Научихме важни работи, а и г-н Донев е ного приятен и поучителен събеседник.
                        +1
                        за първи път се съгласявам с теб изцяло

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          е ама друго си е сега като погледна към стената в кабинета си и видя кулите на СОФАРМА, някак си

даже ми се струва че някой от 17-тия етаж ме наблюдава ама не съм сигурен

Поздрави на всички!!!
                          И аз си я заковах на стената: но снимката е някак апокалиптическа и попрекалена с Шопът - ако г-н Донев бе споделил идеята си овреме, щях да му направя по-хубава.

А за туй, дето си го написал по-долу - аферим - и аз бих ти пратил един чувал хапчета. Изкарахме си приятно - сборище - обяд - второ сборище - кафенце при г-н Донев - ного ме кефи гледката от неговият кабинет. Оценявам дълбоко неговата любезност към нас - простите акционери, макар че съм свикнал да получавам внимание и в други компании - все пак те не са толкова могъщи.

Научихме важни работи, а и г-н Донев е ного приятен и поучителен събеседник.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

е ама друго си е сега като погледна към стената в кабинета си и видя кулите на СОФАРМА, някак си

Поздрави на всички!!!
                            +1
                            добре си
                            на мен нищо не ми дават да закачам, но скоро няма да ги и питам

Коментар

• е ама друго си е сега като погледна към стената в кабинета си и видя кулите на СОФАРМА, някак си

Поздрави на всички!!!

Коментар

Браво на чичо Оги!!!
                                Утре в сутрешния блок пак, докато го проумеят!!!
                                +1+1+1

Коментар

Working...
                                X