Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
ДА Мариян , знаем го ;- но и това ЗНАЕМ -0,554192
а И ТОВА ПОМНИМ !!!
http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/kfn-otkaza-da-odobri-dogovora-za-vlivane-na-sevtopolis-v-sofarma,151605/
КФН отказа да одобри договора за вливане на Севтополис в Софарма
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma,151605/Last edited by inta53; 04.07.2014, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеА КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО - КОЙ КОЙ ОТ срам НЕ ОПОВЕСТИ ...П-я
"-На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 02.07.2014 год. „СОФАРМА” АД внесе за одобрение в Комисия за финансов надзор подписан Договор за преобразуване чрез вливане между „Българска роза-Севтополис” АД и „Софарма” АД и всички съпътстващи документи. Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация. "
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ofarma,174807/
Коментар
-
А КАКВО Е СЪОТНОШЕНИЕТО - КОЙ КОЙ ОТ срам НЕ ОПОВЕСТИ ...П-я
"-На основание чл. 100к., ал. 1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 02.07.2014 год. „СОФАРМА” АД внесе за одобрение в Комисия за финансов надзор подписан Договор за преобразуване чрез вливане между „Българска роза-Севтополис” АД и „Софарма” АД и всички съпътстващи документи. Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация. "
Коментар
-
SFARM
За периода 26 юни 2014 г. до и включително 02 юли 2014г., Софарма АД(3JR) е изкупило обратно 27 776 броя собствени акции, съобщават от дружеството. Акциите представляват 0.021% от уставния капитал.
Общата платена сума за тях е 115 083.07 лв., или 4.14 лева средно на акция. Средната цена при която са се търгували тези акции за периоида е 4.106 лв.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 4 998 048, представляващи 3.79% от акционерния капитал на Дружеството.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Тук сте по-запознати и помните по-добре
Интересно ми е какво мислите
Някак си, много си приличат сценариите за 'омаскаряването' на СОФАРМА преди 2 години и взимането на медиите после от собствениците й, като краен ефект....
и сегашната с КТБ...
Започна се с едно Омаскаряване чрез медиите
и Силна атака от Прокуратурата
...и последващи споразумения за постигане на целта на авторите на сценария.
Кои бяха тогава?
Днес какво правят?
Коментар
-
е момчета търсена е символика - че сред мрачни облаци и бури - кулите на СОФАРМА стоят изправени и устояват.
Вече две колежки заявиха желания да ги уча да инвестират в акции, а една даже вика да ти дам семейните пари да ги управляваш!?!?! WTF
Поздрави момчета!Last edited by Amsterdamm; 26.06.2014, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз си я заковах на стената: но снимката е някак апокалиптическа и попрекалена с Шопът - ако г-н Донев бе споделил идеята си овреме, щях да му направя по-хубава.
А за туй, дето си го написал по-долу - аферим - и аз бих ти пратил един чувал хапчета. Изкарахме си приятно - сборище - обяд - второ сборище - кафенце при г-н Донев - ного ме кефи гледката от неговият кабинет. Оценявам дълбоко неговата любезност към нас - простите акционери, макар че съм свикнал да получавам внимание и в други компании - все пак те не са толкова могъщи.
Научихме важни работи, а и г-н Донев е ного приятен и поучителен събеседник.
за първи път се съгласявам с теб изцяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее ама друго си е сега като погледна към стената в кабинета си и видя кулите на СОФАРМА, някак си
даже ми се струва че някой от 17-тия етаж ме наблюдава ама не съм сигурен
Поздрави на всички!!!
А за туй, дето си го написал по-долу - аферим - и аз бих ти пратил един чувал хапчета. Изкарахме си приятно - сборище - обяд - второ сборище - кафенце при г-н Донев - ного ме кефи гледката от неговият кабинет. Оценявам дълбоко неговата любезност към нас - простите акционери, макар че съм свикнал да получавам внимание и в други компании - все пак те не са толкова могъщи.
Научихме важни работи, а и г-н Донев е ного приятен и поучителен събеседник.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее ама друго си е сега като погледна към стената в кабинета си и видя кулите на СОФАРМА, някак си
даже ми се струва че някой от 17-тия етаж ме наблюдава ама не съм сигурен
Поздрави на всички!!!
добре си
на мен нищо не ми дават да закачам, но скоро няма да ги и питам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на чичо Оги!!!
Утре в сутрешния блок пак, докато го проумеят!!!
Коментар
Коментар