IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А кой решава кога Софарма да продава тези акции.. пак същите шефчета. И се пита в задачата.. чий интерес поставят те на първо място.. на компанията и всички акционери или своя личен..!? Тегави въпроси. Затова не знам други компании да правят такива каламбури. Както и да е.. аз съм аут от тази акция от днес. Ще насоча капитала към други алтернативи. Успех!
    Своя личен, естествено! Но в случая действията им водят до това, да стават по-големи акционери...те лично. И личният им интерес е логично да бъде свързан с ръст на цената на акцията. Затова казвам, че е позитивен сигнал и за останалите акционери.
    Last edited by inteIIect; 27.06.2024, 19:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
      Софарма продава обратно изкупени акции. Шефчета купуват. За мен е позитивен сигнал.
      А кой решава кога Софарма да продава тези акции.. пак същите шефчета. И се пита в задачата.. чий интерес поставят те на първо място.. на компанията и всички акционери или своя личен..!? Тегави въпроси. Затова не знам други компании да правят такива каламбури. Както и да е.. аз съм аут от тази акция от днес. Ще насоча капитала към други алтернативи. Успех!

Коментар

• Софарма продава обратно изкупени акции. Шефчета купуват. За мен е позитивен сигнал.

Коментар

• Тука много интересно - Въртим едни акции, и продавача и купувача е все Чичо :-0
          И това ли му се вика Пазар ;-)

Коментар

• Много ми се губят???- някой ще си признае ли?

-..."че на 12.06.2024 г. Дружеството продаде 119 042 (сто и деветнадесет хиляди четиридесет и две) обратно изкупени собствени акции представляващи 0.066% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 713 019,96 на БФБ АД, при средна цена BGN 5,99"

Коментар

• Софарма АД
              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
              10:11
              София, България, 14 юни 2024 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA: „БФБ“ АД, SPH: Warsaw Stock Exchange) информира за получено уведомление за дялово участие от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД, ЕИК 831915121, от което става ясно, че със сделка с акции със сетълмент 14.06.2024 г. прякото му участие в капитала на “Софарма” АД достига 40.05%, преминавайки прага от 40%.
              Моля, на основание чл. 100к, ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация.
              Прикачени файлове: Уведомление за дялово участие от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД

Коментар

• Шах с пешката!!!
                Продажба на обратно изкупени акции...

Пък Чичо купува... к'вото му падне... акции, варанти...

Коментар

• [QUOTE=inta53;n4188292]

Не е донка, а е ромка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                    Чичо да няма рожден ден,
                    големи подаръци два дни

Чичо ви вкарва нова карта в играта,-"черната донка"

Коментар

• Чичо да няма рожден ден,
                      големи подаръци два дни

Коментар

• Сърце спекулантско не трае

Коментар

• Играта на котка и мишка тук достигна нови висоти
                          интересно само защо котката го играе мишка

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            Всеки е свободен да вижда нещата по различен начин, но аз определено не разбирам защо някой ви кани на Общо събрание на акционерите, за да се срещнете с мениджмънта на втората по капитализация компания на нашата борса, да можете да зададете въпросите, които ви вълнуват, да отправите критиките, които имате ... но предпочитате вместо това писане във форума. Ами не го разбирам.

Може би сме се разглезили вече, щото на борсата има 300 компании, коя от коя по-хубава, с най-добри практики от дълги години, страхотни мажоритари - да не почвам да ги изреждам ...
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
                              Чичо ви май развърза кесията тук и при облигациите в Доверие. Май е време за горния етаж
                              Чичо осигури пари за лихвите за личните кредити и е време за лятна почивка на някой северен остров у византийско.

Коментар

• Чичо ви май развърза кесията тук и при облигациите в Доверие. Май е време за горния етаж

Коментар

Working...
                                X