Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Last edited by inteIIect; 27.06.2024, 19:24.
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеСофарма продава обратно изкупени акции. Шефчета купуват. За мен е позитивен сигнал.
- 1 like
Коментар
-
Много ми се губят???- някой ще си признае ли?
-..."че на 12.06.2024 г. Дружеството продаде 119 042 (сто и деветнадесет хиляди четиридесет и две) обратно изкупени собствени акции представляващи 0.066% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 713 019,96 на БФБ АД, при средна цена BGN 5,99"
Коментар
-
Софарма АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
10:11
София, България, 14 юни 2024 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA: „БФБ“ АД, SPH: Warsaw Stock Exchange) информира за получено уведомление за дялово участие от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД, ЕИК 831915121, от което става ясно, че със сделка с акции със сетълмент 14.06.2024 г. прякото му участие в капитала на “Софарма” АД достига 40.05%, преминавайки прага от 40%.
Моля, на основание чл. 100к, ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация.
Прикачени файлове: Уведомление за дялово участие от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЧичо да няма рожден ден,
големи подаръци два дни
Чичо ви вкарва нова карта в играта,-"черната донка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВсеки е свободен да вижда нещата по различен начин, но аз определено не разбирам защо някой ви кани на Общо събрание на акционерите, за да се срещнете с мениджмънта на втората по капитализация компания на нашата борса, да можете да зададете въпросите, които ви вълнуват, да отправите критиките, които имате ... но предпочитате вместо това писане във форума. Ами не го разбирам.
Може би сме се разглезили вече, щото на борсата има 300 компании, коя от коя по-хубава, с най-добри практики от дълги години, страхотни мажоритари - да не почвам да ги изреждам ...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеЧичо ви май развърза кесията тук и при облигациите в Доверие. Май е време за горния етаж
- 1 like
Коментар
Коментар