If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, нали сме форум и правим дъра-бъра, та исках да попитам: "Ще реинвестирате ли дивидента или ще го насочите за друго". Веско не го питам, защото няма, а Импето с 1,04лв няма да си плати таксата по сделката, та въпроса е към другите...все пак имаме чудесна година+ръст във всичко освен в пасивите!
не е някаква грандиозна сума, но по-голямата част ще се реинвестира в Сфарм, по-малката ще тегля за харчене/море
Здравейте, нали сме форум и правим дъра-бъра, та исках да попитам: "Ще реинвестирате ли дивидента или ще го насочите за друго". Веско не го питам, защото няма, а Импето с 1,04лв няма да си плати таксата по сделката, та въпроса е към другите...все пак имаме чудесна година+ръст във всичко освен в пасивите!
Аз обикновено реинвестирам 70% от дивидентите, другите 30% ги тегля за харчене, но тази година 100% ще ги реинвестирам в Софарма и Химимпорт, защото си мисля че от тези двете мога да изкарам най-добра доходност в следващите 12-18 месеца (пък и дават дивиденти)
При мен е по-скоро символичен, повече чакам от трейдинга и имотите. Може би половината ще го реинвестирам, другата половина не.
Мойте са много малко ще ги реинвестирам де част от тях и тук но на тези цени ми се вижда малко височко. Но ще трябва да добавя в някакъв момент не съм сигурен къде и кога но ще си купя още в Софарма както и в Имотите.
Мойте са много малко ще ги реинвестирам де част от тях и тук но на тези цени ми се вижда малко височко. Но ще трябва да добавя в някакъв момент не съм сигурен къде и кога но ще си купя още в Софарма както и в Имотите.
Коментар