Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравейте, нали сме форум и правим дъра-бъра, та исках да попитам: "Ще реинвестирате ли дивидента или ще го насочите за друго". Веско не го питам, защото няма, а Импето с 1,04лв няма да си плати таксата по сделката, та въпроса е към другите...Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, нали сме форум и правим дъра-бъра, та исках да попитам: "Ще реинвестирате ли дивидента или ще го насочите за друго". Веско не го питам, защото няма, а Импето с 1,04лв няма да си плати таксата по сделката, та въпроса е към другите...все пак имаме чудесна година+ръст във всичко освен в пасивите!
- 1 like
Коментар
-
13,5млн от дивиденти другата седмица, доста добре!
Хайде 6,5млн от тях да останат в свързани,
Хайде 2,6млн да идат в Ромфарм,
и пак в активните участници на пазара(между които са и част от свързаните) ще останат 4,5млн лв
Купувайте, че евтиното свършва!
п.п. дали и сфтрд няма да налеят гориво другата седмица?Last edited by tony1975; 18.07.2017, 07:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа настоящите ценови нива - СОФАРМА !!!!
И не само на тези, а и на следващите.
Няма да напиша причините защо смятам така.
До края на годината 11 700 акции на Софарма ме чакат !!!!))))) чакат те и не само тази година!
Коментар
-
Тони бих допълнил въпроса ти със следното: ....и каква е логиката да купува котва като атера, при положение че ракетата на 2017 е софарма, без значение дали импето има шапка за гмуркане на която да пише "софарма"!?!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеФорти, атера или софарма ? Как се ориентираш в дилемата, Кое ти е сега повече "на сърце" ?
Уважаеми г-н Фортис, понеже си решил да си пишем тук я отговори на следния въпрос. Често и на оса и на лични ме питат ЗАЩО нямаш акции нна СОФАРМА? На съпругата си купил, ето сега на сина(кандидат зет ама още пари трябва да спестите) искаш да купиш, а ти самия нямаш акции на СОФАРМА?!?! До кога мислиш да я караш така и кое те притеснява, че нямаш акции тук?
Поздрави))
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПравилно се променил вижданията си Тони !!!!
Вчера лапето имаше рожден ден, събраните пари влизат в Софарма веднага !!!,
Ама какъв е тоя ЧРД - ти новобранска ли си правил, какви пари събирате?
Коментар
-
Браво!
Много съм поласкан от жеста и аз и съпругата.
Аз съм любител на конспирациите и веднага измислих теория за още по-ранния дивидент, но ми направиха забележка, че говоря глупости - за това ще си замълча. Иначе на чичо Оги едва ли му трябват за плис-плис, а на Импето с 11 акции и за шапка за гмуркане няма да му стигнат
!
Благодаря и успех!
Коментар
Коментар