If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много ме нападате
излиза, че като се чувствам партньор на г-н Донев съм ви враг, или нещо съм ви обидил лично или не съм партньор и аз не го знам!!!
това е мое усещане, вие от къде знаете как е????
Ами ни най-малко не те нападам. Аз също искам да съм партньор на г-н Донев ама много ми е тънък портОфела .
много ме нападате
излиза, че като се чувствам партньор на г-н Донев съм ви враг, или нещо съм ви обидил лично или не съм партньор и аз не го знам!!!
това е мое усещане, вие от къде знаете как е????
Имал съм и други акции преди 2008 година. Имал съм пак почти само една акция.
Но това е бизнес групата на живота ми, където съм партньор !!! Преди това с другите компании съм бил само малък акционер !!! Там дори и по ОС не съм стъпвал.
Съдбата обаче си знае работата, доведе ме където трябва !!!! Сигурно така ми е било писано и съм вървял по пътя си !!!! През цялото време бях убеден, че така ще се случи всичко !!!
Фортис, бих искал да попитам какво имаш предвид под партньор. Ако имаш предвид акционер до живот, както си заявявал, че купуваш и на децата това ОК. Ама за партньор не се ли искат много милки и някой отделно да те иска за партньор. Дано не изглежда като заяждане, защото не е такова аз просто питам. Или имаш предвид, че вътрешната ти нагласа е такава, че каквото и да става тук ти стоиш твърдо зад решенията на мажоритаря? Успех на всички
Но това е бизнес групата на живота ми, където съм партньор !!! Преди това с другите компании съм бил само малък акционер !!! Там дори и по ОС не съм стъпвал.
Съдбата обаче си знае работата, доведе ме където трябва !!!! Сигурно така ми е било писано и съм вървял по пътя си !!!! През цялото време бях убеден, че така ще се случи всичко !!!
Партньор?
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
++
Помним и последните отчети какви грозни бяха. Помним и цената как се натискаше нарочно....помним и колко доволни бяха държателите на софарма...щото се придобиваше на "честна" цена от коректния мажоритар. Бе помним си всичко кат слончета
Че от кой мажо сме печелили повече от 2012 насам - Софарма, Трейдинга, Доверие, Севто, Софарма Имоти, Медика
дори Севто е бил на около 1-1.20
Ами много по-евтина - около 20% според теб добре ли е. За нея бяха дадени към 20 мил, акции на фарма срещу собствен капитал 25 и активи 30, почти без дългове, Годишна печалба 1,5-2 мил колкото няма и довеерие, каква да е оценката според теб!?!?))))
Печалбата беше към 1 млн лева а и Софарма тогава беше към 4 лв та сметката се връзваше. Аз си спомням че оценката беше около счетоводната за Севто.
Ами много по-евтина - около 20% според теб добре ли е. За нея бяха дадени към 20 мил, акции на фарма срещу собствен капитал 25 и активи 30, почти без дългове, Годишна печалба 1,5-2 мил колкото няма и довеерие, каква да е оценката според теб!?!?))))
++
Помним и последните отчети какви грозни бяха. Помним и цената как се натискаше нарочно....помним и колко доволни бяха държателите на софарма...щото се придобиваше на "честна" цена от коректния мажоритар. Бе помним си всичко кат слончета
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Няма такова нещо. Цената беше опеделено под счетоводната, и то след наляти в нея и от съакционерите на 2 пъти увеличения на капитала !!!!! Направете си справка или питайте "знаещ" ако не вярвате
Е колко по евтина ? Нека и 4F4 да каже колко е трябвало според него да е оценката на Севтополис и защо мисли така.
Който беше търпелив изкара добри пари от Севтополис!!!...... но имаше период когато падна Софарма и който избърза да продаде се прецака. Все пак цената на вливане беще около счетоводната !
Няма такова нещо. Цената беше опеделено под счетоводната, и то след наляти в нея и от съакционерите на 2 пъти увеличения на капитала !!!!! Направете си справка или питайте "знаещ" ако не вярвате
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар