IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

1,75???......може би 4.75?
    Поправям се 4.75

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Стори ми се че на закриващия аукцион стояха 328000 броя продава 1,75......
      1,75???......може би 4.75?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Мощно включване на мажоритарния собственик днес!
        Чакаме и резултатите за август
        Стори ми се че на закриващия аукцион стояха 328000 броя продава 4,75......
        Last edited by спекуланта; 01.09.2017, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
          Само казвам, че ЗА МЕН цената не е силно занижена и се аргументирах защо мисля така. Явно си оставаме на различни мнения. Успех!
          Не бе, за теб цената не е силно занижена, защото някой ти е казал, че е ОК, и ти без да се заинтересуваш от оценки, договори, си му повярвал две години по-късно, че е така!

Коментар

• Само казвам, че ЗА МЕН цената не е силно занижена и се аргументирах защо мисля така. Явно си оставаме на различни мнения. Успех!
            Keep going ...

Коментар

Щом не са отишли значи са били ок с решението ама ти обаче знаеш повече от всички тях и заявяваш, че са ощетени само където те не го знаели
              Започва да става нелепо! Още един път, ще ти го обясня, че като акционери на Софарма, за пенсионните беше много изгодна сделката, защото акционерите на Софарма придобиха Севтополис на силно занижена цена! И от там те спечелиха, през дела си в Софарма!

Коментар

Ти ми казваш, че пенсионните супер доволни и после ми казваш, че ги ощетил. Ми за мен не ги е ощетил като се опитвам да погледна обективно. Сохо, който е спечелил доверието ми и е бил акционер тогава казва, че г-н Донев е бил коректен. Само ти май си недоволен.
                Брато, ти май нищо не разбра, ама както и да е! Някой ти е казал, че е бил акционер тогава и че Донев не го бил ощетил! И ти му повярва, защото му имаш доверие, така ли? Във форума ли ти го каза това?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Не, казах ти че пенсионните имаха големи дялове в Софарма, и затова на тях им беше все тая! Дори не отидоха на ОСА -то, да гласуват за сделката! Хаха!
                  Щом не са отишли значи са били ок с решението ама ти обаче знаеш повече от всички тях и заявяваш, че са ощетени само където те не го знаели
                  Keep going ...

Коментар

Ти ми казваш, че пенсионните супер доволни и после ми казваш, че ги ощетил. Ми за мен не ги е ощетил като се опитвам да погледна обективно. Сохо, който е спечелил доверието ми и е бил акционер тогава казва, че г-н Донев е бил коректен. Само ти май си недоволен.
                    Не, казах ти че пенсионните имаха големи дялове в Софарма, и затова на тях им беше все тая! Дори не отидоха на ОСА -то, да гласуват за сделката! Хаха!

Коментар

Незнач какво имаш предвид под "настоящия момент", казвам ти че Донев ги ощети, какво означава да са доволни към настоящея момент! Това е безсмислено!
                      Keep going ...

Коментар

• Мощно включване на мажоритарния собственик днес!
                        Чакаме и резултатите за август

Коментар

Хайде да се опиташ да погледнеш нещата и от негова гледна точка. Ти си им дал договор и те са зависими от него. Ако реши в даден момент той да построи фабрика Севтополис какво правят? Стиснали са си ръцете някъде по средата. За мен е ок. Акционерите в Севтополис към настоящия момент трябва да са доволни.
                          Незнач какво имаш предвид под "настоящия момент", казвам ти че Донев ги ощети, какво означава да са доволни към настоящея момент! Това е безсмислено!

Коментар

Ако си прав това не е ок и най-малкото заинтересованите лица от страна на Севтополис е трябвало да реагират. Четох кореспонденцията между тях и КФН (мисля, че беше в лицето на Мавродиев) и не си спомням да са коментирали нещата, за които говориш.
                            Заинтересованите лица, в случая са само акционерите!
                            По-големите от тях бяха два пенсионни фонда и някои други институционелни фонда! Една от реакциите бе на ОСА където се гласува преобразуването! Познай, нито един пенсионен фонд не си направи труда да отиде и да гласува за тази ключова сделка, те имаха големи дялове в Софарма и за тях беше перфектва сделката! Можеш да видиш в протокола, кой е гласувал! Само фондовете на Юг Маркет гласуваха против преобразуването и впоследствие Софарма им изкупи акциите на Софарма на 4.14 лв. - цената в плана за преобразуватне!

Коментар

То беше комично, вкараха в началото много по-ниско съотношение на замяна, комисията май им се изсмя, абе Донев се опита по всякакъв начин да ощети миноритарите в Севтополис, и в краяна сметка успя!
                              Хайде да се опиташ да погледнеш нещата и от негова гледна точка. Ти си им дал договор и те са зависими от него. Ако реши в даден момент той да построи фабрика Севтополис какво правят? Стиснали са си ръцете някъде по средата. За мен е ок. Акционерите в Севтополис към настоящия момент трябва да са доволни.
                              Keep going ...

Коментар

Оффф, добре, просто ти казвам, че Елана, след като такива са били изискванията към тях, се напънаха да оценят двете компании така, че да ощетят Севтополис! Имаш двете оценки, може да се види че подхода е напълно различен при двете оценки! А и дя бяха си двидели грешката, щяха да променят друго в оценките, ката че цената до е същата!
                                Ако си прав това не е ок и най-малкото заинтересованите лица от страна на Севтополис е трябвало да реагират. Четох кореспонденцията между тях и КФН (мисля, че беше в лицето на Мавродиев) и не си спомням да са коментирали нещата, за които говориш.
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X