Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Стори ми се че на закриващия аукцион стояха 328000 броя продава 1,75......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМощно включване на мажоритарния собственик днес!
Чакаме и резултатите за августLast edited by спекуланта; 01.09.2017, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСамо казвам, че ЗА МЕН цената не е силно занижена и се аргументирах защо мисля така. Явно си оставаме на различни мнения. Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Щом не са отишли значи са били ок с решението ама ти обаче знаеш повече от всички тях и заявяваш, че са ощетени само където те не го знаели
- 1 like
Коментар
-
Ти ми казваш, че пенсионните супер доволни и после ми казваш, че ги ощетил. Ми за мен не ги е ощетил като се опитвам да погледна обективно. Сохо, който е спечелил доверието ми и е бил акционер тогава казва, че г-н Донев е бил коректен. Само ти май си недоволен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Не, казах ти че пенсионните имаха големи дялове в Софарма, и затова на тях им беше все тая! Дори не отидоха на ОСА -то, да гласуват за сделката! Хаха!Keep going ...
Коментар
-
Ти ми казваш, че пенсионните супер доволни и после ми казваш, че ги ощетил. Ми за мен не ги е ощетил като се опитвам да погледна обективно. Сохо, който е спечелил доверието ми и е бил акционер тогава казва, че г-н Донев е бил коректен. Само ти май си недоволен.
- 1 like
Коментар
-
Незнач какво имаш предвид под "настоящия момент", казвам ти че Донев ги ощети, какво означава да са доволни към настоящея момент! Това е безсмислено!Keep going ...
Коментар
-
Хайде да се опиташ да погледнеш нещата и от негова гледна точка. Ти си им дал договор и те са зависими от него. Ако реши в даден момент той да построи фабрика Севтополис какво правят? Стиснали са си ръцете някъде по средата. За мен е ок. Акционерите в Севтополис към настоящия момент трябва да са доволни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако си прав това не е ок и най-малкото заинтересованите лица от страна на Севтополис е трябвало да реагират. Четох кореспонденцията между тях и КФН (мисля, че беше в лицето на Мавродиев) и не си спомням да са коментирали нещата, за които говориш.
По-големите от тях бяха два пенсионни фонда и някои други институционелни фонда! Една от реакциите бе на ОСА където се гласува преобразуването! Познай, нито един пенсионен фонд не си направи труда да отиде и да гласува за тази ключова сделка, те имаха големи дялове в Софарма и за тях беше перфектва сделката! Можеш да видиш в протокола, кой е гласувал! Само фондовете на Юг Маркет гласуваха против преобразуването и впоследствие Софарма им изкупи акциите на Софарма на 4.14 лв. - цената в плана за преобразуватне!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеТо беше комично, вкараха в началото много по-ниско съотношение на замяна, комисията май им се изсмя, абе Донев се опита по всякакъв начин да ощети миноритарите в Севтополис, и в краяна сметка успя!Keep going ...
Коментар
-
Оффф, добре, просто ти казвам, че Елана, след като такива са били изискванията към тях, се напънаха да оценят двете компании така, че да ощетят Севтополис! Имаш двете оценки, може да се види че подхода е напълно различен при двете оценки! А и дя бяха си двидели грешката, щяха да променят друго в оценките, ката че цената до е същата!Keep going ...
Коментар
Коментар