IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец август 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 12% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 12% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 12% ръст на продажбите за износ.
    Приходите от продажби за осемте месеца на 2017 година се увеличават със 17% спрямо същия период на на 2016 година в т.ч. 27% ръст на продажбите за износ и 3% ръст на продажбите за вътрешен пазар.

http://www.x3news.com/?page=News

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

кой излиза ?
      Не зная,но ги мярнах миналата седмица на един зкриващ аукцион затова предполагам така

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Мисля че продавача има още над 350000 за продан,но ще видим
        кой излиза ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Колеги, тук като ли отново се чака някой да изсипе? Не пускат цената да ходи много нагоре, въртят му на някой мустаките като че ли?
          Мисля че продавача има още над 350000 за продан,но ще видим

Коментар

• Колеги, тук като ли отново се чака някой да изсипе? Не пускат цената да ходи много нагоре, въртят му на някой мустаките като че ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              оптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...
              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Може и още по техническата картинка , до като изпратим "бригадирите"!

Коментар

• Къде е чичо да дигне над 5лв цената, че иначе няма преборване ....

Коментар

• На аукциона продаде Бенчмарк.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
                      По телевизията казаха, че простата Ви алармира в 3:00
                      Чичо дали предлага нещо по въпроса?
                      таблетката на чичо глът в 3:05 и до следващата аларма отново нинджа!!!

Коментар

• По телевизията казаха, че простата Ви алармира в 3:00
                        Чичо дали предлага нещо по въпроса?
                        Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          оптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...
                          Тони отговора ти се намира във въпроса....
                          защо мажо купува/две причини да не падне цената или да повиши дела си/
                          Значи ще продава....ами едната отпада
                          Спекулант....
                          Тогава седналите на една маса требва да играят с него....
                          Не са партньори а клакьори...
                          Сори!
                          Партньорите който имат различно мнение много скоро са изгонени от Софарма....
                          Примери бол.
                          Пак Сори!
                          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                            Кобосът, който продаваше на 4,60 днес е бил на ПФБК. За протокола.
                            Кого подозирате през ПФБК?

Коментар

• оптимистично ми е някак си, като знам че мажоритарния собственик се включи на пазара между 4,6-4,8лв! Щом пълни от пазара на тези цени, какво ли развитие очаква и на какви ли цени ще продава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Ами ни най-малко не те нападам. Аз също искам да съм партньор на г-н Донев ама много ми е тънък портОфела .
                                не зависи от портфейла !!!

Коментар

Working...
                                X