IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Отговорите Ви не са задоволителни, нооо вече си ги търсите , а до скоро и ги знаехте !
    Лично за мен съм с малко по скромни очаквания за под шестицата на "първА" време ! - и трябва да поизтраем
    нечии прищефки, но милиона е и наличен ... все пак
    Инта,
    Преди време в Хиката ми наостри вниманието че тамошните управители продават на 4,55 лв от акциите си...
    В началото не му обърнах внимание ,но после преоцених таргета си от 5,00-5,10 лв и продадох мойте на 4,60-4,65...
    Тук важи ли този съвет за продажбата на мажоритара и таргета...
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Честит празник на всички!

Днес ще има глътка въздух след толкова продажби

Интересни неща пак по позицията!
      Очаквах включване на инсайдъри но за покупки, а те се оказа че продават!

Самата СОФАРМА продава немалко акции, явно е взето решение че цена 4,6-4,7 е добра за кеширане на малко от обратно изкупените.

Възникват и някои въпроси за мен, след като за 4-5 дни минаха 1,3млн лв.

Явно има интерес към компанията, след неспиращите позитивни новини. Интерес за покупки за над 1млн лева и то от пазара....явно не е имало кой да иска да продаде и за това купувача е чакал 01.09. за да излязат на пазара инсайдърите. ОК, но след като явно е имало телефонни разговори, за да се стигне Софарма да развърже кесията - защо не мина пакетна сделка ами се сипваше на пазара по 100-200-500 и т.н. бройки в десетки и стотици сделки? Какво преследваме - увеличаване на бр. сключени сделки?

На следващо място, защо точно сега са от страната на продавача и то с такъв обем? Не очакват да има много записвания на права на СФИ и за това се подготвят за да подкрепят увеличението? Има и второ на Лавена.

е поне се надявам средната на обратно изкупените да е доста по-ниска и да реализират добра печалба за компанията!
      Тони ,честит празник!
      не разбрах само цената от 4,6 добра ли е за покупка или за продажба...?
      иначе другото си го знаем ..
      Чичо Оги пуска добри новини и продава и лоши за да купува...
      Старо правило на спекуланта...
      Купувай при спад и продавай при качване....

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака
        гледам, че ''партньорът'' спря проповедите си в темата на трейдинга и се премести тук
        В трейдинга премина ли опасността вече !?)))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Честит празник на всички!

Днес ще има глътка въздух след толкова продажби

Интересни неща пак по позицията!
          Очаквах включване на инсайдъри но за покупки, а те се оказа че продават!

Самата СОФАРМА продава немалко акции, явно е взето решение че цена 4,6-4,7 е добра за кеширане на малко от обратно изкупените.

Възникват и някои въпроси за мен, след като за 4-5 дни минаха 1,3млн лв.

Явно има интерес към компанията, след неспиращите позитивни новини. Интерес за покупки за над 1млн лева и то от пазара....явно не е имало кой да иска да продаде и за това купувача е чакал 01.09. за да излязат на пазара инсайдърите. ОК, но след като явно е имало телефонни разговори, за да се стигне Софарма да развърже кесията - защо не мина пакетна сделка ами се сипваше на пазара по 100-200-500 и т.н. бройки в десетки и стотици сделки? Какво преследваме - увеличаване на бр. сключени сделки?

На следващо място, защо точно сега са от страната на продавача и то с такъв обем? Не очакват да има много записвания на права на СФИ и за това се подготвят за да подкрепят увеличението? Има и второ на Лавена.

е поне се надявам средната на обратно изкупените да е доста по-ниска и да реализират добра печалба за компанията!
          Last edited by tony1975; 06.09.2017, 07:19.

Коментар

е що с лошото?
            знам, че не говориш за мен Цените са добри - купувай, защо се драчиш. я по-добре пусни една графика, къде ще е съпротивата за продажбите на г-жа Донева?
            кои цени са добри?
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
              гледам, че ''партньорът'' спря проповедите си в темата на трейдинга и се премести тук
              е що с лошото?
              знам, че не говориш за мен Цените са добри - купувай, защо се драчиш. я по-добре пусни една графика, къде ще е съпротивата за продажбите на г-жа Донева?

Коментар

• гледам, че ''партньорът'' спря проповедите си в темата на трейдинга и се премести тук
                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Отговорите Ви не са задоволителни, нооо вече си ги търсите , а до скоро и ги знаехте !
                  Лично за мен съм с малко по скромни очаквания за под шестицата на "първА" време ! - и трябва да поизтраем
                  нечии прищефки, но милиона е и наличен ... все пак

Коментар

Я кажи сега -кога ще видим шестицата
                    Догодина преди Коледа при запазване на същите условия 6.5+

Коментар

• Мисля, че тенденцията в БГ ще е дългосрочна, а не случаен резултат през август.

Коментар

Привет, нямам ни най-малка представа!
                        Както знаеш аз имам право да търгувам и преди 01.09., точно защото не съм инсайдър и ползваното от мен "чичо Оги" е най-добронамерена шега. Нямах представа че семейство Доневи и Софарма ще продават.
                        Нямам идея и дали ония хипар с дръпнатите очи в Северна Корея няма да забърка голяма пакост с Китай зад гърба си.

Да сме живи и здрави и да растат продажбите, а тя шестицата ще си дойде!

Коментар

Чудесни резултати, браво!
                          Виждате ли съобщенията, които излизат в момента?
                          Сфарм е продавала собствени акции на 01.09.? Кешират част от обратно изкупените?

Коментар

• Чудесни резултати, браво!
                            Виждате ли съобщенията, които излизат в момента?
                            Сфарм е продавала собствени акции на 01.09.? Кешират част от обратно изкупените?
                            Last edited by tony1975; 05.09.2017, 15:55.

Коментар

• Всичко по 12% бравос!

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                                На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец август 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 12% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 12% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 12% ръст на продажбите за износ.
                                Приходите от продажби за осемте месеца на 2017 година се увеличават със 17% спрямо същия период на на 2016 година в т.ч. 27% ръст на продажбите за износ и 3% ръст на продажбите за вътрешен пазар.

http://www.x3news.com/?page=News
                                Еми какво повече?
                                +12% за вътрешен пазар
                                Last edited by fortiss; 05.09.2017, 14:49.

Коментар

Working...
                                X