Инта, Няма интриги бе човек още през авуст са разчистени при мене тези, още с първите признаци на спада в индекса, Моята цел там беше 714, всичко след него е бонус. 714 е казно прди не помня вече 2 или 3 г. - техническия (софикс)го помнеше това
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеINta това 660 и на мен така го показаха сметките, и то още преди седмица го гледах, оттгоава и не съм, защото се движи по план,))) въпроса ми беше конкретно за фармата - че средната цена на Ромфарма май излиза доста под 4 кинт/картон а това означава, че съмненията на Монти остават в сила )))) За тази цена попитах )))
Преци, губиш се в интриги!
Моите чертежи са от потвърждението им след 27,07,2016г.! От тогава до сега ги следвам и пренасям! Пъвият от форума който ги чу на глас е Пипбела тази пролет, вторият е също наш близък и много коректен участник, не изповядващ алабаланици. Той ги чу в началото на този август, но под условие, че самият аз не си вярвам,- макар и да се изпълняват едно по едно нивата!
За сега е така, а как ще се развият нещата и ние как ще ги изпреварваме, или следваме са си все лични решения и действия!
Коментар
-
пп.и как да стигне до цитираните по долу нива, като всеизвестно е че мастеркризата влезе от 3,25 до 3,40 ?)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не и на по умни от мен!
пп. -за да не го приемеш като заяждане, имаше и разширение във въпроса, което коригирах тактично,- беше си за лични, за това!
УВАЖАВАМ знанията и уменията ти !!!- но дразненията към публиката - НЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
искаш ли да си зададеш въпроса по-простичко?
пп. -за да не го приемеш като заяждане, имаше и разширение във въпроса, което коригирах тактично,- беше си за лични, за това!
УВАЖАВАМ знанията и уменията ти !!!- но дразненията към публиката - НЕ !!!Last edited by inta53; 08.10.2017, 14:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеINta това 660 и на мен така го показаха сметките, и то още преди седмица го гледах, оттгоава и не съм, защото се движи по план,))) въпроса ми беше конкретно за фармата - че средната цена на Ромфарма май излиза доста под 4 кинт/картон а това означава, че съмненията на Монти остават в сила )))) За тази цена попитах )))
Еее, колко доста да го ееева, вчера си рекох моето, де сте вдявале?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не че нещо, ама идва ми от вътре да те питам, как така се ти излъга пролетез ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеИнта, а какво ти "говори" графиката за Софарма?
Коментар
-
INta това 660 и на мен така го показаха сметките, и то още преди седмица го гледах, оттгоава и не съм, защото се движи по план,))) въпроса ми беше конкретно за фармата - че средната цена на Ромфарма май излиза доста под 4 кинт/картон а това означава, че съмненията на Монти остават в сила )))) За тази цена попитах )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
ма разбира се, че съм доволен
Не че нещо, ама идва ми от вътре да те питам, как така се ти излъга пролетез ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАми сигнала е все още слаб, не стана поглъщане на червения бар, но е и възмажен трипъл-хам да направи, както и завършващ шип за дабъл ботъм с малък +от предходния(значи 660,00), за да завърши изчистващата корекция! Под тази цифра 559,93 ще се гмурнем за сезона на отчетите с още едно рамо, не по дълго от 632,30 и до там!
ДОВОЛЕН ли СИ ???
Коментар
-
Ами сигнала е все още слаб, не стана поглъщане на червения бар, но е и възмажен трипъл-хам да направи, както и завършващ шип за дабъл ботъм с малък +от предходния(значи 660,00), за да завърши изчистващата корекция! Под тази цифра 559,93 ще се гмурнем за сезона на отчетите с още едно рамо, не по дълго от 632,30 и до там!
ДОВОЛЕН ли СИ ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеа графиката какво показва?
Чакай да пагледна, че съм се одрямал в/у кесията след уморителната дейност-инвестиране сред обезумели страхливци!
Коментар
Коментар