Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
нямаме такива намерения да вдигаме цената на акцията! Да не говоря от името на други хора, но аз лично искам само и единствено подобряващи се резултати. Цената ще ме интересува в момента на продажба
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
още по-случайно и земя си купих за по 180лв/декар
знам, че е късмет, не нещо друго
обаче ти сега с многото акъл няма как да ме стигнеш и на 20%
поздравления
ps. забравих да включа земята в портфейла, никога не я включвам, може би, защото нямам намерение да търгувам с нея, т.е.не я мисля изобщо за ликвидна%-тите долу се променят, ако се влючи, но това за мен няма значение
Last edited by precakanoto; 29.05.2019, 22:33.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А това е ново, Не знаех че и ти си сред партньорите.
Ами поздравленияВижда се вече, как въодушевленето напира отвътре. Обратното броене до оса,,,,
Всяка година е така, дано успеете чрез самовнушение, дружески закачки и пожелателно мислене, да обърнете посоката нагореПътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНие, партньорите на Огнян Донев, благодарим на всички участници в този форум за неспирните предупреждения, които отправят към нас!
Повече усмивки трябват:
In Donev we trust
Ами поздравления
Вижда се вече, как въодушевленето напира отвътре. Обратното броене до оса,,,,
Всяка година е така, дано успеете чрез самовнушение, дружески закачки и пожелателно мислене, да обърнете посоката нагоре
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Кой каза че не бъркамОчитах с времето и пропуски. При това към себе си критиката е много много по-сериозна отколкото предполагаш. Просто борсата е динамика и портфейли от типа на форти не са за мен, Няма нужда и да се доказва. - всички учстници от повече от 10г, са наясно, Дори и Импето абдикира от бай & hold стратегията, а й беше най-коравия фен. В случая на форти - имал е късмета (не нещо друго) да се набучи в трейдинга от 1,50. та затова е пей-сърце. Иначе досега да е сменил стратегията, вместо да налива дивиденти.
Атерата дадох като пример, защото по онова време беше някъде към 2,80 и много малко бяхме които не виждахме повече перспектива там, но се оказа, че като пишем което мислим, сме против статуквото и ни набедиха за лоши. Наложих си извода, че няма нужда да си даваме прогнозите.
знам, че е късмет, не нещо друго
обаче ти сега с многото акъл няма как да ме стигнеш и на 20%
- 2 Харесвания
Коментар
� -
1. Кой каза че не бъркамОчитах с времето и пропуски.
2. При това към себе си критиката е много много по-сериозна отколкото предполагаш. Просто борсата е динамика и портфейли от типа на форти не са за мен,
3. Няма нужда и да се доказва. - всички учстници от повече от 10г, са наясно, Дори и Импето абдикира от бай & hold стратегията, а й беше най-коравия фен.
4. В случая на форти - имал е късмета (не нещо друго) да се набучи в трейдинга от 1,50. та затова е пей-сърце. Иначе досега да е сменил стратегията, вместо да налива дивиденти.
5. Атерата дадох като пример, защото по онова време беше някъде към 2,80 и много малко бяхме които не виждахме повече перспектива там, но се оказа, че като пишем което мислим, сме против статуквото и ни набедиха за лоши. Наложих си извода, че няма нужда да си даваме прогнозите.
2. Не съм забелязъл такова нещо. Ако ти го твърдиш, върни се в темите на Заложните и на ЧЕЗ, провери какво си писала при съответните цени и се извини примерно.
3. Ок, нямам 10 г. опит - биеш.
4. Как така късмет? Да не би тези акции от по 1,50 да си ги давали с томбола?!?! Нещата са доста по-дълбоки според мен и опират до доверие най-вече, но и до доста други неща! Твърде лесно е да се измъкнем с просто "абе той е имал късмет"
5. Виж точка 1.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
не се чудя
и с 1 акция да си пак можеш да се "хвалиш" с проценти
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Убеден съм, че ти бъркаш и за ЧЕЗ, и за Заложните. Но, след като това те кара да се чувстваш по-добре - ОК. Не ми се рови назад, за да докажа на някой нещо, което самият той не иска да види. Нямам идея защо намеси Атерата, но явно е също е част от твоят комфорт как не бъркаш никога. Такава съм нямал от много годинии не я следя.Очитах с времето и пропуски. При това към себе си критиката е много много по-сериозна отколкото предполагаш. Просто борсата е динамика и портфейли от типа на форти не са за мен, Няма нужда и да се доказва. - всички учстници от повече от 10г, са наясно, Дори и Импето абдикира от бай & hold стратегията, а й беше най-коравия фен. В случая на форти - имал е късмета (не нещо друго) да се набучи в трейдинга от 1,50. та затова е пей-сърце. Иначе досега да е сменил стратегията, вместо да налива дивиденти.
Атерата дадох като пример, защото по онова време беше някъде към 2,80 и много малко бяхме които не виждахме повече перспектива там, но се оказа, че като пишем което мислим, сме против статуквото и ни набедиха за лоши. Наложих си извода, че няма нужда да си даваме прогнозите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНие, партньорите на Огнян Донев, благодарим на всички участници в този форум за неспирните предупреждения, които отправят към нас!
Повече усмивки трябват:
In Donev we trust
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКогато индексът прави пируети с приклякане, какъв портфейл е по-добър, освен доктор кашЕ!?
А ок - чудиш се какво имам понастоящем!?, ами така кажи,
sftrd(6.90), bref(1,89), 3cz(204), общо 21% + кеш 76%
Или само "най" тр да четем
Е все пак не е минало кафето в кулите, та очаквам да прочетем как си подготвил колата - маслото, гумите и др.
не е препоръка
и с 1 акция да си пак можеш да се "хвалиш" с проценти
Коментар
� -
Не внимаваш Чез имах от ИПО. Продадено в последствие
Заложните къщи бяха толкова отдавна, че вече са забравени (първата емисия привилигеровани по 70 и някоклоко стинки дивидент и то не купени от листването а по време на кризата) Можеш да се върнеш и на прогнозите за атерата когато ви пишех "бавно и мъчително тъпчене на място с приклякане след дививидент" - няма как да си забравилLast edited by 15%; 29.05.2019, 21:55.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Този д-р кеш от теб го слушам още при ЧЕЗ 120 лева, при Заложните къщи при 3,50 /след дивидента 3,25/. За останалите компании не знам, но за тези съм 100% сигурен, защото ни се смееше как сме купували. Редно е, поне според мен, да си ги припомниш тези неща и да кажеш, че все пак и ти бъркаш.
Заложните къщи бяха толкова отдавна, че вече са забравени (първата емисия привилигеровани по 70 и някоклоко стинки дивидент и то не купени от листването а по време на кризата) Можеш да се върнеш и на прогнозите за атерата когато ви пишех "бавно и мъчително тъпчене на място с приклякане след дививидент" - няма как да си забравил
Коментар
�
Коментар