Добра новина!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
-"Националния институт за рака (NCI) в подготовка за иницииране на програма за развитие на Фаза 3. Общо, NIH е отделил приблизително $ 6 милиона долара за развитието на цитизинкилин."
Аааа...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Резултатите от проверката на банките ще излизат или поне такива са очакванията.
Защо ЕЦБ няма да обяви публично пълните резултати от стрес тестовете в България?
Без да се замисли радиото отговорило:
За да не избягат всички клиенти на Дойче банк и на другите големи европейските банки в тия на Цеко, Каменов, Маджо, Пепа, Цветелина или пък при чичо…fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
За какво да внимаваме в петък ако не е тайна?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениеначи - карам си аз по харлемските улици и си мисля:
- - Тук мами продаваше трейдинг с години от 5лв през 1,5лв та до 6-7лв и сега за да мине увеличението ще запише едни мЕлЕони на 6,85лв УаУ!!!
- - Снуп Оги Дог продължава с интересните финансови решения относно ресурса на акционерите на тази компания...
Сполай Ви - аз отивам в Химимпорт там поне са вече малко по-прогнозируеми и по-дивидентни и внимават и отбягват силни политически врагове
Всъщност седмицата ще е интересна - с внимание към петък
Коментар
-
начи - карам си аз по харлемските улици и си мисля:
- - Тук мами продаваше трейдинг с години от 5лв през 1,5лв та до 6-7лв и сега за да мине увеличението ще запише едни мЕлЕони на 6,85лв УаУ!!!
- - Снуп Оги Дог продължава с интересните финансови решения относно ресурса на акционерите на тази компания...
Сполай Ви - аз отивам в Химимпорт там поне са вече малко по-прогнозируеми и по-дивидентни и внимават и отбягват силни политически врагове
Всъщност седмицата ще е интересна - с внимание към петъкLast edited by James Brown is dead; 21.07.2019, 08:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Както казах, изгодно ми е да купувам. Имах предвид, че който се опитва да се "отърве" от акцията в портфейла си, все ще се намерят желаещи да му "помогнат".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Разбирам те, но ако се се притеснил в такава степен от спада в цената, винаги можеш да се освободиш, като продадеш част от акциите.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.Прехвърлен обем за деня... На тази база ли правиш анализа1 350
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
добре, че чичо крепи цената ....... но до кога ще е така?!?!?
не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеТук на 2.0-2.20 мога и да купя пак, въпреки мениджмънта. Много хора си мислят, че сме стигнали някакво дъно, но аз не мисля така.
не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар