Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеХаресва ми как се развива ситуацията тук:
капиталът расте, дивиденти се раздават;
1 371 041 нови обикновени, безналични акции с номинал по 1 лев и емисионна стойност от 6,85 лв.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Добра новина!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
-"Националния институт за рака (NCI) в подготовка за иницииране на програма за развитие на Фаза 3. Общо, NIH е отделил приблизително $ 6 милиона долара за развитието на цитизинкилин."
Аааа...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Резултатите от проверката на банките ще излизат или поне такива са очакванията.
Защо ЕЦБ няма да обяви публично пълните резултати от стрес тестовете в България?
Без да се замисли радиото отговорило:
За да не избягат всички клиенти на Дойче банк и на другите големи европейските банки в тия на Цеко, Каменов, Маджо, Пепа, Цветелина или пък при чичо…fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
За какво да внимаваме в петък ако не е тайна?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от James Brown is dead Разгледай мнениеначи - карам си аз по харлемските улици и си мисля:
- - Тук мами продаваше трейдинг с години от 5лв през 1,5лв та до 6-7лв и сега за да мине увеличението ще запише едни мЕлЕони на 6,85лв УаУ!!!
- - Снуп Оги Дог продължава с интересните финансови решения относно ресурса на акционерите на тази компания...
Сполай Ви - аз отивам в Химимпорт там поне са вече малко по-прогнозируеми и по-дивидентни и внимават и отбягват силни политически врагове
Всъщност седмицата ще е интересна - с внимание към петък
Коментар
-
начи - карам си аз по харлемските улици и си мисля:
- - Тук мами продаваше трейдинг с години от 5лв през 1,5лв та до 6-7лв и сега за да мине увеличението ще запише едни мЕлЕони на 6,85лв УаУ!!!
- - Снуп Оги Дог продължава с интересните финансови решения относно ресурса на акционерите на тази компания...
Сполай Ви - аз отивам в Химимпорт там поне са вече малко по-прогнозируеми и по-дивидентни и внимават и отбягват силни политически врагове
Всъщност седмицата ще е интересна - с внимание към петъкLast edited by James Brown is dead; 21.07.2019, 08:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Както казах, изгодно ми е да купувам. Имах предвид, че който се опитва да се "отърве" от акцията в портфейла си, все ще се намерят желаещи да му "помогнат".
Коментар
Коментар