IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

Разбирам те, но ако се се притеснил в такава степен от спада в цената, винаги можеш да се освободиш, като продадеш част от акциите.
    Както казах, изгодно ми е да купувам. Имах предвид, че който се опитва да се "отърве" от акцията в портфейла си, все ще се намерят желаещи да му "помогнат".
    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
      Тук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.
      Разбирам те, но ако се се притеснил в такава степен от спада в цената, винаги можеш да се освободиш, като продадеш част от акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
        Тук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.
        1 350
        Прехвърлен обем за деня... На тази база ли правиш анализа

Коментар

• Тук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

добре, че чичо крепи цената ....... но до кога ще е така?!?!?

не е препоръка
            Юли месец май няма право да търгува или греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
              Тук на 2.0-2.20 мога и да купя пак, въпреки мениджмънта. Много хора си мислят, че сме стигнали някакво дъно, но аз не мисля така.
              добре, че чичо крепи цената ....... но до кога ще е така?!?!?

не е препоръка
              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Тук на 2.0-2.20 мога и да купя пак, въпреки мениджмънта. Много хора си мислят, че сме стигнали някакво дъно, но аз не мисля така.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Един товар по малко на самара!
                  кога ли ще се обърне каруцата?!?!?!?

не е препоръка!!!
                  НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Един товар по малко на самара!

-"На основание чл.100т, ал.1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 09.07.2019 г. „Софарма имоти“ АДСИЦ сключи анекс към Договор за банков инвестиционен кредит, сключен на 29.07.2014 г. между „Софарма имоти“ АДСИЦ като кредитополучател и „Банка ДСК“ ЕАД като банка-кредитор, по силата на който анекс отпада поръчителството на „Софарма“ АД като обезпечение по него, т.к. Банката е предоставила на „СОФАРМА“ АД, съгласие последното да бъде освободено от отговорност като поръчител по Договора за кредит."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Вече се чудя тук банковите или здравните новини да качвам, но хайде...
                      За тук са здравните новини. Банковите са за Доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Вече се чудя тук банковите или здравните новини да качвам, но хайде...

КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ !!!- "новините" мълчат

Днес: Всички сделки за деня
                        Сделки: 97
                        Обем (брой лотове): 56 431
                        Средна цена на лот: 1.191
                        Обем лева: 67 225.84

Коментар

• Вече се чудя тук банковите или здравните новини да качвам, но хайде...
                          Наличната към момента информация повдига въпроса дали преминаването към новия здравен модел ще е безпроблемно

Коментар

• “Софарма“ АД уведомява, че за месец юни 2019 година “Софарма” АД реализира ръст в продажбите си с 1% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 6% спад на продажбите за вътрешен пазар и 7% ръст на продажбите за износ.
                            През първите шест месеца на 2019 година приходите от продажби на продукция се увеличават с 1% спрямо същия период на 2018 година в т.ч. 11% спад на продажбите за вътрешен пазар и 10% ръст на продажбите за износ.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

И тази година съм се подготвял по същия начин - нищо по различно ….
                              така де, ама доста хора те ядоха заради това и спря да го описваш. Наистина не виждам какво ги дразнеше толкова ентусиазма ти.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Отсави ни малко да се порадваме на слънцето де. Виж, че се бъзикам с такива постове... ей така за повече настроение .

Примерно, аз никога не съм ходил на ОСА, но винаги се усмихвах и ми създаваше настроение като четях как се подготвя Форти за тях.
                                И тази година съм се подготвял по същия начин - нищо по различно ….

Коментар

Working...
                                X