Първоначално изпратено от 4f4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеТук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.Прехвърлен обем за деня... На тази база ли правиш анализа1 350
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук вече с всеки спад, цената влиза в полезрението на все повече хора. Според мен не Донев не е нужно се включва, за да се крепи цената. За мен също е изгодна покупка в момента, смятам, че и други споделят моето мнение.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
добре, че чичо крепи цената ....... но до кога ще е така?!?!?
не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеТук на 2.0-2.20 мога и да купя пак, въпреки мениджмънта. Много хора си мислят, че сме стигнали някакво дъно, но аз не мисля така.
не е препоръкаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕдин товар по малко на самара!
не е препоръка!!!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Един товар по малко на самара!
-"На основание чл.100т, ал.1 от ЗППЦК, Ви уведомяваме, че на 09.07.2019 г. „Софарма имоти“ АДСИЦ сключи анекс към Договор за банков инвестиционен кредит, сключен на 29.07.2014 г. между „Софарма имоти“ АДСИЦ като кредитополучател и „Банка ДСК“ ЕАД като банка-кредитор, по силата на който анекс отпада поръчителството на „Софарма“ АД като обезпечение по него, т.к. Банката е предоставила на „СОФАРМА“ АД, съгласие последното да бъде освободено от отговорност като поръчител по Договора за кредит."
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВече се чудя тук банковите или здравните новини да качвам, но хайде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВече се чудя тук банковите или здравните новини да качвам, но хайде...
КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ !!!- "новините" мълчат
Днес: Всички сделки за деня
Сделки: 97
Обем (брой лотове): 56 431
Средна цена на лот: 1.191
Обем лева: 67 225.84
Коментар
-
“Софарма“ АД уведомява, че за месец юни 2019 година “Софарма” АД реализира ръст в продажбите си с 1% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 6% спад на продажбите за вътрешен пазар и 7% ръст на продажбите за износ.
През първите шест месеца на 2019 година приходите от продажби на продукция се увеличават с 1% спрямо същия период на 2018 година в т.ч. 11% спад на продажбите за вътрешен пазар и 10% ръст на продажбите за износ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
И тази година съм се подготвял по същия начин - нищо по различно ….Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Отсави ни малко да се порадваме на слънцето де. Виж, че се бъзикам с такива постове... ей така за повече настроение.
Примерно, аз никога не съм ходил на ОСА, но винаги се усмихвах и ми създаваше настроение като четях как се подготвя Форти за тях.
Коментар
Коментар