Тук да очакваме ли втори дивидент през годината, при положение че няма да има извънреден разход от типа на заема към Доверие миналата година?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
ЧРД и от мен, без малко да забравя!
Надявам се да видим интересен отчет следващата седмица, който да подгрее за още по-интересен февруари.
Чакам ги!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
В петък имах рожден ден! Остарях!
Какво друго да правя освен да лайфя??
Младите да работя!!!!
Надявам се да видим интересен отчет следващата седмица, който да подгрее за още по-интересен февруари.Last edited by tony1975; 26.01.2020, 19:07.
Коментар
-
Младите да работя!!!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Младите да работя!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Няма, заминава да живее на Малдивите!
Младите да работя!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Превода на дивидента зависи единствено от ИП. Резултатите на компанията ще разберем в нек. отчет до края на месеца. Лично аз се надявам на много добри резултати за 2019г и отлични през 2020г. Прави ми впечатление, че от няколко седмици се рекламира много често Табекс по няколко ТВ. В рекламата се вижда, че се използва и мобилно приложение https://www.youtube.com/watch?v=i9bJGzTyKtA. Явно г-н Донев и екипа му са решили да се борят сериозно с пушачите в Бг. Дали тв реклама е просто малка стъпка по дългия път към производството и продажбата на продукта в щатите оставам на по-запознатите от мен да коментират. Пожелавам успех на компанията и късмет на всички акционери притежаващи акции.
п.п Надявам се през 2020г да видим цени на Софарма близки до нивото на Доверие, а защо не и до нивото на ЧайкаФармаLast edited by Innocent; 25.01.2020, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Какво пък е това СКЗК?Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво пък е това СКЗК?
Софком
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво пък е това СКЗК?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТук дивидента е символичен и спокойно може да почакате ден два. При СКЗК обаче, където дивидентната доходност е много мазна и бие цял портфейл с дивидентни акции, умножена по две още чакаме, вече четвърти ден, утре става пети , а при Каролци е дошъл още в понеделник.
Коментар
Коментар