Ми нямам и много време де... попазаруввам си, бъзикам се со колегите фотографи и - да...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Е, недей да те мързи сега точно. Ще вземат да съкратят още някой като Equity без наша помощ и като тръгне към 5-те лева (което не препоръчвам да стане веднага, че пари няма) :-) ше съжаляваш за това, че проспиваш историческите моменти. А ти си ни научил, че историята учителка на народите :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от NikolaБраво Доби. Хвана го. Кура беше тъговски представител на Софарма. По цял ден въртеше геврека из София с баничарката. Господин Донев, обаче го уволни за далавери с анагин.От тогава всеки ден пише "негативни" и напълно "неверни" неща за могъщата акция.
Dobi i malkata sestra, osaznaite se!
потвърждавам това с кашоните, аз тогава купих няколко блистера на 25% от реалната цена и в аптеката ми казаха, че е от един бивш служител на Софарма, затова е толкова евтино
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaБраво Доби. Хвана го. Кура беше тъговски представител на Софарма. По цял ден въртеше геврека из София с баничарката. Господин Донев, обаче го уволни за далавери с анагин.От тогава всеки ден пише "негативни" и напълно "неверни" неща за могъщата акция.
Dobi i malkata sestra, osaznaite se!
Коментар
-
Anton Chigurh
Браво Доби. Хвана го. Кура беше тъговски представител на Софарма. По цял ден въртеше геврека из София с баничарката. Господин Донев, обаче го уволни за далавери с анагин.От тогава всеки ден пише "негативни" и напълно "неверни" неща за могъщата акция.
Коментар
-
EP, чак сега ми се изясни - толкова детайлно неверие може да има само бивш служител. Това е фиксация, казват психиатрите, които познавам. Следващите крачки EBITDA с калкулатор не можеш да измериш :-) и не ти ги пожелавам.
Добре, че ни предупреди. Като миноритар бих имал повече претенции към други мажоритари - ако искаш да ги изброя - Банев, Гергов, В.Захариев - особено в кремиковската му роля, Ал. Томов, даже сега бих се позамислил и за Албена. И само като се замисля Донев ми се вижда ангел небесен. Още повече, че като гледам колко усилия се хвърлят да се разкъндардисат хората да инвестират тук, какво мислиш си мисля?
Всъщност, я давайте - тук добрите новини се отразяват на цената в посока надолу, а като гледам като направиш анализ как ще се скофти и се качва! Като паун :-) така ли беше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от малката сестране те разбрах
какво разбираш под това - много го разводниха?
Няма ззащо да скачате като петлета, Еquity ви каза един верен факт, всеки може да го провери.
А какво би означавало за мен този факт - ами ако бях акционерка, нямаше да съм доволна. Щях дори да имам някои съмнения и в другия широкотиражиран а и приеман без съмнение факт - че мажоритарят се грижи за миноритаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестраразбира се, че мисля и за тези фактори, които си изложил тук
иначе нямаше да давам парите си за акции
поне не от 1998г досега
би било добре според мен да си пишеш мнението, но не като от последна инстанция
не е ли така?
Коментар
Коментар