If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещата почват да мязат 93-94 година. ДС и нейните наследници отново поемат контрола зад сцената. не че некога са го изпускали изцяло. Дори някой от учасниците са същите. Е има некой разлики тогава силово се налагаше. на улицата а сега съвсем официално през репресираща държавна институция..А стадото пасе ли пасе. Е знаем всички какво се случи след това. Тоя път нещата ще са много по зле сривът тук ще се синхронизира с този на запада заразлика от 90 години когато запада прогресираше. а сега хич няма да им до нас. Даже обратното може да ни праснат пак некой нов пакет от типът на мобилност на Макрон А от високо се пада много лошо. Всъщност софикс отрязява това изпреварващо на голяма времева рамка последните 10 години. Понеже пада големо чудене защо борсичката ни е толкова умрела.
И все пак. е Нова година и нещо оптимистично от мен очаквам софикса да подегли края на зимата пазара ще е бърз докъм лятото есента нива близки до предишни връх . Като преди това възможно ново дъно 500 - 520.
Българските предприятия, една голяма част от тази Фондова борса, бяха раздадени под масата на комплексирани нарциси, без капка въображение и някаква креативност, отрочета на много послушни служители от върхушката на някогашната ДС и затова цялата ни икономика се управлява с някакви схеми, усвояване на фондове, комбинации и въртене на някакви пари от един джоб в друг. Почти никаква съзидателност! Какъв Stock Exchange, какви бикове!?? Честит Ивановден на всички!
EX - Дивидентът ден бе 27 Декември. Аз мисля, че можем да очкваме дивидента от 20 Януари нататък.
Не е препоръка!
Дружеството следва да изплати дивидента в 60-дневен срок от провеждането на Общото събрание, като началната дата за изплащане на дивидента и общата сума на дивидента ще бъдат обявени допълнително.
Съжелявам ако въпроса ми е ламерси.
Тъй като чувам че БФБ не е ликвидна, ако купя пакет акции на Софарма (или вече имам такива) и реша да ги продам, възможно ли е да осребря акциите на цената на която се търгуват и ако не колко горе-долу дискаунт ще трябва да направя ако искам веднага или в рамките на седмица да си продам акциите.
Ако става въпрос за няколко хиляди акции а не за стоцици хиляди бройки,можеш да ги продадеш с дисконт 2-3 процента за няколко дена
Тъй като чувам че БФБ не е ликвидна, ако купя пакет акции на Софарма (или вече имам такива) и реша да ги продам, възможно ли е да осребря акциите на цената на която се търгуват и ако не колко горе-долу дискаунт ще трябва да направя ако искам веднага или в рамките на седмица да си продам акциите.
Зависи колко са на брой и какви поръчки седят отляво на Купува.
Нещата почват да мязат 93-94 година. ДС и нейните наследници отново поемат контрола зад сцената. не че некога са го изпускали изцяло. Дори някой от учасниците са същите. Е има некой разлики тогава силово се налагаше. на улицата а сега съвсем официално през репресираща държавна институция..А стадото пасе ли пасе. Е знаем всички какво се случи след това. Тоя път нещата ще са много по зле сривът тук ще се синхронизира с този на запада заразлика от 90 години когато запада прогресираше. а сега хич няма да им до нас. Даже обратното може да ни праснат пак некой нов пакет от типът на мобилност на Макрон А от високо се пада много лошо. Всъщност софикс отрязява това изпреварващо на голяма времева рамка последните 10 години. Понеже пада големо чудене защо борсичката ни е толкова умрела.
И все пак. е Нова година и нещо оптимистично от мен очаквам софикса да подегли края на зимата пазара ще е бърз докъм лятото есента нива близки до предишни връх . Като преди това възможно ново дъно 500 - 520.
Аз съм Доверие не заради ОД и той не ми е чичо на мен Но не си плати и няма да даде Софарма на Дебелян. Затова ще го влачат до ВКС и не защото е ниска топк а азащото се оказа по-жилав. Иначе за другия мач си много прав. Тойще е много интересен. Чери освен, че е жилав е и плащач, както кто сам е признал на Цеките. Но има и лостове и ресурси да се бори кърваво дори. Ще видим кой вариант ще избере. Интересно ще е да. Освен това и Гела е замесен очевидно
Неприятният Гел в отбора на Чери ли пъне да рита топката или откъм страна на Мазния тюфлек.?
не съм чул да са искали софарма ........ мислиш ли, че ако я искаха нямаше да я вземат? ....... мислиш ли, че софарма щеше да има договор с някоя болница за доставка на лекарства, ако БПЦ бяха поискали софарма и ако не им я бяха дали
гледай какво се случи с КТБ и се сещай какво щеше да се случи с чичо и бизнеса му, ако не се беше отказал от вац-вете!!!
Да ти кажа и хич не е сбъркал,просто в ерата на интернет вестниците са един залязващ бизнес.
Коментар