Грую, а ти търсил ли си маски или само можеш да прикачаш обидни прякори? Не разбирам какво смяташ, че ще постигнеш тук - да се откаже някой от инвестицията си, докато ръсиш глупости?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе, що не пусне маски - ще избие рибата. Или няма налични? Упс, забравих, че тях май ги правеше Медика в Сандански, а сега там има Кауфланд, щото успя да "развие" и това предприятие. Когато си добър, добър си и толкова, не е като да си назначен бизнесмен
Верно ли е съсипал Медика ??!?
Това е гинес-номинация
Е, само Мукът може да е конкурент с мекомLast edited by X_Y; 27.02.2020, 08:20.
Коментар
-
Абе, що не пусне маски - ще избие рибата. Или няма налични? Упс, забравих, че тях май ги правеше Медика в Сандански, а сега там има Кауфланд, щото успя да "развие" и това предприятие. Когато си добър, добър си и толкова, не е като да си назначен бизнесменLast edited by X_Y; 27.02.2020, 08:19.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениелеле леле, на 3-та страница!!!
Не намерих Аромания в статията, за съжаление...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно съм съгласен с всичко написано! Според мен трябва да им се окаже натиск на ОСА като им се задават неудобни въпроси и да отговарят пред нас за постъпките си. Да ни обяснят защо са решили така!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Жлъч няма никаква, поне от мен ! Дразнят ме много неща навсякъде, но там където съм инвестирал не искам да се прахосват пари за глезотии и глупости ! Това е публична компания, и след като е пожелала нашите пари ще се съобразява и как ги инвестира ! И не ми отговаряй, че ако не ми харесва да си продам акциите, защото източването на компаниите е една от причините да нямаме нормален капиталов пазар ! Пак ти казвам, че въпроса е принципен, и въобще не става въпрос за някакви си ламарини !Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никога не съм изразявал становище дали е правилно или не! От 100 поста обяснявам, че според мен първо е редно да се чуе и отсращната страна кое е провокирало това решение и тогава да се вадят изводи. Често и споменавах, че всеки може да зададе този въпрос и аз лично съм убеден, че ще получи отговор, тъй като в тези компании хората не се крият зад пионки и отговарят на всеки въпрос! За разлика от 90% от останалите дружества. Как бих искал да се возя в един асансьор с реалния мажоритар на Булгартабак, на Хим и т.н. Как ми се ще те персонално да отговарят на хора с по 1000 лева в техните компании. Но те ви дразнят по-малко, цялата жлъч е тук. И Донев сигурно не е света водад ненапита, ама дайте да оправим първо огромните безобразия и после да се хванем защо евентуално някой от Софарма е купил по-лъскави ламарини за служителите си!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ех, най-обичам адептите, а ти си такъв, ма си ми от симпатичните, затова и ти отговарям съвсем приятелски. Ми ти не знаеш, ма едно време самият "г-н Донев" пишеше тук. После спря. След това неговият Пророк пое инициативата до степен, че дори е създал фейсбук страница на Софарма Трейдинг - уау, това е велико, не го знаех
Твърде често препрочитам две литераторни творби - "Пази Боже сляпо да прогледа" и "Приказка за стълбата". ПрепоръкЪ е!Last edited by 15%; 14.02.2020, 16:27.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм изразявал становище дали е правилно или не! От 100 поста обяснявам, че според мен първо е редно да се чуе и отсращната страна кое е провокирало това решение и тогава да се вадят изводи. Често и споменавах, че всеки може да зададе този въпрос и аз лично съм убеден, че ще получи отговор, тъй като в тези компании хората не се крият зад пионки и отговарят на всеки въпрос! За разлика от 90% от останалите дружества. Как бих искал да се возя в един асансьор с реалния мажоритар на Булгартабак, на Хим и т.н. Как ми се ще те персонално да отговарят на хора с по 1000 лева в техните компании. Но те ви дразнят по-малко, цялата жлъч е тук. И Донев сигурно не е света водад ненапита, ама дайте да оправим първо огромните безобразия и после да се хванем защо евентуално някой от Софарма е купил по-лъскави ламарини за служителите си!
Твърде често препрочитам две литераторни творби - "Пази Боже сляпо да прогледа" и "Приказка за стълбата". ПрепоръкЪ е!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Напротив, много добре те разбрах ! И в този смисъл и дух да ви пожелая на теб и на Фортис, ако не сте станали още работодатели, да станете, и да купите на персонала си още по скъпи коли !Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не си разбрал смисъла, Здравко. това за асансьора беше казано като пример, че който и каквито въпроси иска да пита Донев, може да го направи, тъй като той се вози заедно в един асансьор и с най-малкия акционер. Това не важи за Пеевски и другите изброени и това е една от многото разлики между тях!
П.П. За купърите също не си разбрал нищо, но спирам. Щом ти казваш, че не е правилно, значи не е!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не е пазарна, защото са биле единствен участник, и защото не е ясно къде е уловката? Ясно е само, че има уловка.
И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
ДОБРИ
ПО-ДОБРИ
НАЙМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Не е пазарна, защото са биле единствен участник, и защото не е ясно къде е уловката? Ясно е само, че има уловка.
И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
ДОБРИ
ПО-ДОБРИ
НАЙ
- 1 like
Коментар
-
От снощните ти излияния разбрах, че ако не бяха купърите бизнеса и продажбите на Софармите нямаше да вървят ! А, да ти отговарям повече на щуротиите, които пишеш няма смисъл, те други ти отговориха ! Такова боготворене на олигарси не бях чувал и виждал ! В един асансьор с цитираните от теб "бизнесмени" едва ли някой нормален човек иска да бъде !
П.П. За купърите също не си разбрал нищо, но спирам. Щом ти казваш, че не е правилно, значи не е!Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар