IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую, а ти търсил ли си маски или само можеш да прикачаш обидни прякори? Не разбирам какво смяташ, че ще постигнеш тук - да се откаже някой от инвестицията си, докато ръсиш глупости?
    Last edited by X_Y; 27.02.2020, 09:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Абе, що не пусне маски - ще избие рибата. Или няма налични? Упс, забравих, че тях май ги правеше Медика в Сандански, а сега там има Кауфланд, щото успя да "развие" и това предприятие. Когато си добър, добър си и толкова, не е като да си назначен бизнесмен
      *+
      Верно ли е съсипал Медика ??!?
      Това е гинес-номинация
      Е, само Мукът може да е конкурент с меком
      Last edited by X_Y; 27.02.2020, 08:20.

Коментар

• Абе, що не пусне маски - ще избие рибата. Или няма налични? Упс, забравих, че тях май ги правеше Медика в Сандански, а сега там има Кауфланд, щото успя да "развие" и това предприятие. Когато си добър, добър си и толкова, не е като да си назначен бизнесмен
        Last edited by X_Y; 27.02.2020, 08:19.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          леле леле, на 3-та страница!!!
          Не намерих Аромания в статията, за съжаление...
          въпрос на приоритети ...... едни развиват нишата която са избрали ...... други изпълняват детските си мечти (банка, премиер)
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• леле леле, на 3-та страница!!!
            Не намерих Аромания в статията, за съжаление...
            Ръстът в сектора се генерира от хранителните добавки, лекарствата без рецепта и козметиката

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Абсолютно съм съгласен с всичко написано! Според мен трябва да им се окаже натиск на ОСА като им се задават неудобни въпроси и да отговарят пред нас за постъпките си. Да ни обяснят защо са решили така!
              Вземи болнични и заповядай на ОС поне един път

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Жлъч няма никаква, поне от мен ! Дразнят ме много неща навсякъде, но там където съм инвестирал не искам да се прахосват пари за глезотии и глупости ! Това е публична компания, и след като е пожелала нашите пари ще се съобразява и как ги инвестира ! И не ми отговаряй, че ако не ми харесва да си продам акциите, защото източването на компаниите е една от причините да нямаме нормален капиталов пазар ! Пак ти казвам, че въпроса е принципен, и въобще не става въпрос за някакви си ламарини !
                Абсолютно съм съгласен с всичко написано! Според мен трябва да им се окаже натиск на ОСА като им се задават неудобни въпроси и да отговарят пред нас за постъпките си. Да ни обяснят защо са решили така!
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Никога не съм изразявал становище дали е правилно или не! От 100 поста обяснявам, че според мен първо е редно да се чуе и отсращната страна кое е провокирало това решение и тогава да се вадят изводи. Често и споменавах, че всеки може да зададе този въпрос и аз лично съм убеден, че ще получи отговор, тъй като в тези компании хората не се крият зад пионки и отговарят на всеки въпрос! За разлика от 90% от останалите дружества. Как бих искал да се возя в един асансьор с реалния мажоритар на Булгартабак, на Хим и т.н. Как ми се ще те персонално да отговарят на хора с по 1000 лева в техните компании. Но те ви дразнят по-малко, цялата жлъч е тук. И Донев сигурно не е света водад ненапита, ама дайте да оправим първо огромните безобразия и после да се хванем защо евентуално някой от Софарма е купил по-лъскави ламарини за служителите си!
                  Жлъч няма никаква, поне от мен ! Дразнят ме много неща навсякъде, но там където съм инвестирал не искам да се прахосват пари за глезотии и глупости ! Това е публична компания, и след като е пожелала нашите пари ще се съобразява и как ги инвестира ! И не ми отговаряй, че ако не ми харесва да си продам акциите, защото източването на компаниите е една от причините да нямаме нормален капиталов пазар ! Пак ти казвам, че въпроса е принципен, и въобще не става въпрос за някакви си ламарини !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ех, най-обичам адептите, а ти си такъв, ма си ми от симпатичните, затова и ти отговарям съвсем приятелски. Ми ти не знаеш, ма едно време самият "г-н Донев" пишеше тук. После спря. След това неговият Пророк пое инициативата до степен, че дори е създал фейсбук страница на Софарма Трейдинг - уау, това е велико, не го знаех

Твърде често препрочитам две литераторни творби - "Пази Боже сляпо да прогледа" и "Приказка за стълбата". ПрепоръкЪ е!
                    Груйче, ще се радвам ако някой открие 1 моя лъжа по адрес на Донев или за мен самият! Не знам защо като пиша факти и се превръщам в сектант/ адепт и т.н.? Трябва сигурно да го плюя по подразбиране без да съм проверил фактите, за да се харесам на форума.... еми няма да стане! Поне 5 пъти съм писал през 2019 г. разочарованията си от Донев и те бяха 2 - отначало беше намекнал, че ще има дивидент към Септември по спомен / а по едно време нямаше изгледи за такъв/ и второто бе, че е взето решение да се дадат парите на Доверие. По първия проблем Донев се "извини", предлагайки дивидент през годината, а по втория проблем чух безкрайно логичен и ясен отговор, който ме удоволетвори. Ако нямаше такова положително решение на тези проблеми, аз щях да съм с наполовина бройки тук или с николко. Какъв адепт, какъв сектант, какви 5 лева?
                    Last edited by 15%; 14.02.2020, 16:27.

Коментар

Никога не съм изразявал становище дали е правилно или не! От 100 поста обяснявам, че според мен първо е редно да се чуе и отсращната страна кое е провокирало това решение и тогава да се вадят изводи. Често и споменавах, че всеки може да зададе този въпрос и аз лично съм убеден, че ще получи отговор, тъй като в тези компании хората не се крият зад пионки и отговарят на всеки въпрос! За разлика от 90% от останалите дружества. Как бих искал да се возя в един асансьор с реалния мажоритар на Булгартабак, на Хим и т.н. Как ми се ще те персонално да отговарят на хора с по 1000 лева в техните компании. Но те ви дразнят по-малко, цялата жлъч е тук. И Донев сигурно не е света водад ненапита, ама дайте да оправим първо огромните безобразия и после да се хванем защо евентуално някой от Софарма е купил по-лъскави ламарини за служителите си!
                      Ех, най-обичам адептите, а ти си такъв, ма си ми от симпатичните, затова и ти отговарям съвсем приятелски. Ми ти не знаеш, ма едно време самият "г-н Донев" пишеше тук. После спря. След това неговият Пророк пое инициативата до степен, че дори е създал фейсбук страница на Софарма Трейдинг - уау, това е велико, не го знаех

Твърде често препрочитам две литераторни творби - "Пази Боже сляпо да прогледа" и "Приказка за стълбата". ПрепоръкЪ е!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Напротив, много добре те разбрах ! И в този смисъл и дух да ви пожелая на теб и на Фортис, ако не сте станали още работодатели, да станете, и да купите на персонала си още по скъпи коли !

Коментар

Не си разбрал смисъла, Здравко. това за асансьора беше казано като пример, че който и каквито въпроси иска да пита Донев, може да го направи, тъй като той се вози заедно в един асансьор и с най-малкия акционер. Това не важи за Пеевски и другите изброени и това е една от многото разлики между тях!

П.П. За купърите също не си разбрал нищо, но спирам. Щом ти казваш, че не е правилно, значи не е!
                          Напротив, много добре те разбрах ! И в този смисъл и дух да ви пожелая на теб и на Фортис, ако не сте станали още работодатели, да станете, и да купите на персонала си още по скъпи коли !

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Не е пазарна, защото са биле единствен участник, и защото не е ясно къде е уловката? Ясно е само, че има уловка.
                            И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
                            ДОБРИ
                            ПО-ДОБРИ
                            НАЙ
                            Едно основно ме замисля: Защо, като банката се оказа толкова много печеливша, я продадоха толкова евтино? Има нещо, което не е на повърхността. Към момента все пак се получава добре за акционерите като цифри.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Не е пазарна, защото са биле единствен участник, и защото не е ясно къде е уловката? Ясно е само, че има уловка.
                              И за какви отчети говориш на банка? Това са екселски таблици. Какво има в гардероба ще се разбере накрая (като при КТБ).
                              ДОБРИ
                              ПО-ДОБРИ
                              НАЙ
                              От какво е ясно, че има уловка?

Коментар

От снощните ти излияния разбрах, че ако не бяха купърите бизнеса и продажбите на Софармите нямаше да вървят ! А, да ти отговарям повече на щуротиите, които пишеш няма смисъл, те други ти отговориха ! Такова боготворене на олигарси не бях чувал и виждал ! В един асансьор с цитираните от теб "бизнесмени" едва ли някой нормален човек иска да бъде !
                                Не си разбрал смисъла, Здравко. това за асансьора беше казано като пример, че който и каквито въпроси иска да пита Донев, може да го направи, тъй като той се вози заедно в един асансьор и с най-малкия акционер. Това не важи за Пеевски и другите изброени и това е една от многото разлики между тях!

П.П. За купърите също не си разбрал нищо, но спирам. Щом ти казваш, че не е правилно, значи не е!

Коментар

Working...
                                X