IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Не познавам нито един от тях, но мисля че си прав.
    Риторично попитах

Прочетах го по рано и тутакси си рекох,- "по добре роднина от колкото милиционер"!

Коментар

Не е голяма загуба, че не ги познаваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Иван Донев съм го виждал, но Симеон не . Това вторият син ли е?

Коментар

Софарма АД-София

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 17:51
          София, България, 16 юни 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че с цел подобряване на оперативното функциониране на дружеството, Съветът на директорите назначи за прокурист на дружеството г-н Симеон Донев, Директор Бизнес развитие в „Софарма“ АД.
          Промяната беше вписана в Търговския регистър към Агенция по вписванията с номер 20200616134043 от 16.06.2020 година.
          Г-н Донев има близо 5 години опит в области като международни проекти, търговска дейност, маркетинг и стратегическо планиране. Повече от 3 години, г-н Донев ръководи екип Бизнес развитие в „Софарма“ АД, като за този период има зад гърба си редица успешно приключили проекти.

Иван Донев съм го виждал, но Симеон не . Това вторият син ли е?
          Last edited by inta53; 16.06.2020, 21:57.

Коментар

• Софарма АД-София

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 17:51
            София, България, 16 юни 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че с цел подобряване на оперативното функциониране на дружеството, Съветът на директорите назначи за прокурист на дружеството г-н Симеон Донев, Директор Бизнес развитие в „Софарма“ АД.
            Промяната беше вписана в Търговския регистър към Агенция по вписванията с номер 20200616134043 от 16.06.2020 година.
            Г-н Донев има близо 5 години опит в области като международни проекти, търговска дейност, маркетинг и стратегическо планиране. Повече от 3 години, г-н Донев ръководи екип Бизнес развитие в „Софарма“ АД, като за този период има зад гърба си редица успешно приключили проекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
              Пак поне вежлив отговор си получил, Орозов. На мен чак на третия имейл ми отговориха от "IR екипа". Сигурно сме много досадни и излишни, само с глупости ги занимаваме хората. Идеални сме за джънка...

Не целя да се заяждам, а да обърна внимание на конкретен пропуск в процеса по даване на обратна връзка. Представянето на отчетите и важната информация е безупречно за българските стандарти. Сайтът е топ, а Пелагия Виячева е много добър ДВИ, просто не искам друг акционер занапред да получава отношението, с което аз се сблъсках.
              Не бъдете толкова критичен към персонала, който ви е отговорил. Те не са в състояние да гледат на вас, като на някакъв различен фактор, освен - досадник, който им губи времето. Обзалагам се, че не е лично отношение.

Коментар

• Еее, направо ми полазиха по нервите с тези молби за форумни хвалби. В джънка бил имейла преди Общото събрание...

Пак поне вежлив отговор си получил, Орозов. На мен чак на третия имейл ми отговориха от "IR екипа". Сигурно сме много досадни и излишни, само с глупости ги занимаваме хората. Идеални сме за джънка...

Щом ни призовават да си пускаме кореспонденциите, така да бъде. Аз така и не разбрах на мен кой ми отговори.

Ще се радвам "IR екипа" да бръкне пак в джънка, да намери тази кореспонденция и да хване да пусне запис на срещата.

IR Events
                9.06.2020 г., 13:23 (преди 3 дни)

Здравейте,
                За сега срещата няма да се качва. Ще получите обратна връзка, при евентуално качване.

From: ***
                Sent: Tuesday, June 9, 2020 9:33 AM
                To: IR Events <irevents@sopharma.bg>
                Subject: Fwd: Участие в онлайн срещата на "Софарма" АД

Здравейте,

Дали мога да разчитам на някаква форма на обратна връзка относно изпратените имейли по-долу?

Поздрави,

---------- Forwarded message ---------
                От: ***
                Date: пт, 5.06.2020 г., 11:50 ч.
                Subject: Re: Участие в онлайн срещата на "Софарма" АД
                To: <irevents@sopharma.bg>

Здравейте,

След като петъчната сутрин не Ви бе достатъчна да ми изпратите регистрационна форма и линк, мога ли да ви помоля след провеждането на срещата да осигурите възможност тя да бъде изгледана на запис?

Предварително благодаря.
                ***.

На чт, 4.06.2020 г., 23:16 ч. *** <***@gmail.com> написа:

Здравейте,

Като акционер в "Софарма" АД бих желал да получа достъп до онлайн срещата на компанията на 5 юни 2020 г.

Поздрави,
                Имейлът и името ми са лични данни, които не са за този форум. Всичко останало е едно към едно с gmail-a ми. Не целя да се заяждам, а да обърна внимание на конкретен пропуск в процеса по даване на обратна връзка. Представянето на отчетите и важната информация е безупречно за българските стандарти. Сайтът е топ, а Пелагия Виячева е много добър ДВИ, просто не искам друг акционер занапред да получава отношението, с което аз се сблъсках.
                Last edited by unsworth; 13.06.2020, 00:09.

Коментар

• Здравейте г-н Орозов,

Днес намерих Вашия мейл в джънк-а. Извинявам се, че не съм Ви отговорила, но сте писал на 5 юни в 11:30 часа, а тогава целият екип на дирекцията бяхме на общо събрание на акционерите и не е имало кой да реагира на Вашата заявка за участие. Още повече, че самата среща започна в 12:00 часа веднага след приключване на събранието. В срещата участваха повече от 50 човека, постарахме се да отговорим на всички.

Благодаря Ви за интереса към инициативата на Софарма за онлайн комуникация. Надявам се следващия път да успеете да се включите в мероприятието. Надявам се също сега да споделите с колегите от форума, че сте ни писал по време на събранието и че днес с голямо закъснение все пак сме Ви отговорили и сме се извинили.

Желая Ви приятен уикенд,

Янита Минчева
                  Асистент
                  Дирекция за връзки с инвеститорите
                  тел. +359 2 8134 887

Коментар

Софарма АД-София

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 14:00
                    София, България, 26.05.2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК “Софарма“ АД („Дружеството“) (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) приканва всички акционери на Дружеството да упражнят правото си на глас по обявените точки от дневния ред на Общото събрание свикано за 5 юни 2020 година чрез кореспонденция. В стремежа си да запази нормалната работа на всички органи на управление на “Софарма” АД и същевременно да не подлага на риск здравето на заинтересованите лица в условията на пандемия, Съветът на директорите осигурява възможност за предварително упражняване на правото на глас на акционерите. В деня на Общото събрание Дружеството ще проведе онлайн среща с д.и.н. Огнян Донев, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на “Софарма” АД, Димитър Димитров, изпълнителен директор на “Софарма Трейдинг” АД и Александър Христов, изпълнителен директор на “Доверие обединен холдинг” АД.
                    Онлайн срещата ще се проведе от 12:00-13:00 часа на 5 юни 2020 година. Акционерите, инвеститорите и заинтересованите лица, които имат желание да участват в онлайн срещата могат да заявят това на електронен адрес irevents@sopharma.bg, за да получат регистрационна форма и информация за начина на присъединяване, както и възможност предварително да зададат своите въпроси.
                    Като Компания, чиято цел е да се грижи за здравето на хората вярваме, че заедно можем да намерим разумен подход, който да осигури функционирането на предприятията и активен икономически живот без да представлява неоправдан риск. Правилата за гласуване чрез кореспонденция са детайлно описани в поканата за свикване на Общото събрание. Към нея е приложена и декларация за гласуване чрез кореспонденция.
                    И ко стана, защото не можахме всички да се включим? Каква е ситуацията с "бонусите"??

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Тони ,не знам какво сте си говорили с Мажо ,Чичо ОГИ но това което става в Доверие в момента е поредния пирон на един пазар с ранга на Женския ....
                      Даа , излезе истината ,на ред е Фармата с тези крепения по 100 бройки я чакаме към 2,70 на първо време.....по морските месеци....? Аз обичам кеш ...май пак ще става девиза;;?

Коментар

За първи път директорите на трите дружества се събират на една среща. Тя ще замени известното в инвестиционната общност „кафе с Огнян Донев“, което се провеждаше в паузата между събранието на акционерите на „Софарма“ АД, което традиционно беше сутринта, и това на „Софарма Трейдинг“ АД, което традиционно беше следобяд в същия ден и на същото място.
                        Тони ,не знам какво сте си говорили с Мажо ,Чичо ОГИ но това което става в Доверие в момента е поредния пирон на един пазар с ранга на Женския ....

Коментар

• И аз нямам отговор - сигурно са забравили да пуснат автоматичен такъв, казващ ни колко е важно за тях нашето мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Първо , не можах да вляза за срещата, -сега пък ми изпращат това ;-
                            Аз пък трети работен ден не мога да се зарадвам на обратна връзка от имейла на IRevents.

Investor Relations at its best

Коментар

• Първо , не можах да вляза за срещата, -сега пък ми изпращат това ;-

-"
                              Връзки с инвеститорите Софарма АД отмени тази среща в Webex.
                              Провежда се всеки петък, ефективен петък, 5 юни 2020 г. от 12:00 до 13:00 часа, (UTC + 03: 00) Хелзинки, Киев, Рига, София, Талин, Вилнюс
                              12:00 ч. | (UTC + 03: 00) Хелзинки, Киев, Рига, София, Талин, Вилнюс 1 ч.ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

За да не загубят въпросите по трасето ще се опитам да ги сумирам от тук нататък - 15% пита още -
                                1. "Доколко е осъщстествимо леко вдигане на маржа предвид постоянно растящите разходи за заплати"? ..... Бих добавил, изключвайки "мениджмънта" - какво е все пак увеличението на заплатите на работниците в Софарма в 2020?
                                2. Кой не е хеджирал валутния риск, и най-вече "как ще се отрази това бонусите му"?

Парите са ваши - тези с които участвате като акционери. Имате право да попитате всичко. Това е същото да извикате майстор вкъщи - имате право да го питате какво ще направи срещу парите, които му давате. Защо не се получава цвета на стените, който сте искал? Това са законите на акционерните дружества на фондовата борса по света. Браво на 15% за инициативата. Кеер going!
                                ????

Коментар

Working...
                                X