Ne goni vqtara poogledai Neohim.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Винаги съм подозирал, че Знайко е от Еврофинанс - Знайко, признай си.
Честно казано, темпото малко ме изненадва - не очаквах такова бързо поскъпване - все пак смятам, че прав съм, оставяйки си значително повече ресурс за... другото фармацефтично дружество, което дебна.
Инак не мисля, че утре ще прехвърлим деветуната, вероятно ще спре на 8.85-8.90. Но вероятно до краят на Март ще ударим грозникът.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Утре ключов ден да.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LonginПървоначално изпратено от t_todorovПървоначално изпратено от Императорът8.64 ??? :-)
Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)
на 8.52 има и още една сделка за 300 броя - 10:32:58
А иначе Импето преде тънко и в Медика. Нали така братле :-)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от t_todorovПървоначално изпратено от Императорът8.64 ??? :-)
Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)
на 8.52 има и още една сделка за 300 броя - 10:32:58"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Тодоров - нито едно от трите. Или ти бъркаш сделките, или аз цената си со 1 или 2 стинки.
Хининов - представа си нямаш колко си прав - неголемият пакет, който имах преди вчера ми е на практика безплатен. Просто навремето бях напазарувал спекулативно няколкостотин акции, после, като скочи цената, продадох толкова, колкото да си взема кинтите обратно+ комисионните, така че прав си - яд ли те е? :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар