IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ne goni vqtara poogledai Neohim.

Коментар

• Imperatore кога завъртя на 180 градуса ? Допреди година Софарма бе по-голям балон от Кремиковци според твоите думи ! И определено бе НАЙ-големия им оцапвач !
      Аз ти казвам, че точно сега Софарма навлиза в зоната на здрача и хазарта !

Коментар

• Винаги съм подозирал, че Знайко е от Еврофинанс - Знайко, признай си.
        Честно казано, темпото малко ме изненадва - не очаквах такова бързо поскъпване - все пак смятам, че прав съм, оставяйки си значително повече ресурс за... другото фармацефтично дружество, което дебна.

Инак не мисля, че утре ще прехвърлим деветуната, вероятно ще спре на 8.85-8.90. Но вероятно до краят на Март ще ударим грозникът.

Да.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дано утре да прегазим топа братлета.УСПЕХ!!!

Коментар

• Кое e важното ниво което цената трябва да се пробие 8.78 - 8.80!?

Коментар

• Утре ключов ден да.

Коментар

• Импето, колкото купил толкова, основното е утре да прегазим топ-а !

Коментар

• Импа вчера е купил 50 акции на 8.54, сега звънях в посредника му да ги питам ;-) Импе с две стотинки си се объркал.

Коментар

• Мда-а-а-а... Аналгинов, ти ме разконспирира, признавам... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin
                      Първоначално изпратено от t_todorov
                      Първоначално изпратено от Императорът
                      8.64 ??? :-)
                      Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)
                      Импе, вчера има три сделки за 8.52 лева - 10, 6000 & 5 броя акции. Ти колко купи, ако не е тайна де ?

на 8.52 има и още една сделка за 300 броя - 10:32:58
                      Longin, и за да бъдем абсолютно точни има още една 1043бр. в 09:58:47
                      А иначе Импето преде тънко и в Медика. Нали така братле :-)?

Коментар

• Е, не, приятелю, Софарма не ми е основната цел в отрасълът - има друго, по-добро дружество, дето имам повече, и още ще доливам... :-)

Коментар

• Импе, друго е, като си вземе човек кинтите обратно, играч си ти, знам те аз и сега си спиш спокойно без притеснения. Успех и очаквам да удариш едно мощно рамо на цената по позицията СФАРМ !

Коментар

• Първоначално изпратено от t_todorov
                            Първоначално изпратено от Императорът
                            8.64 ??? :-)
                            Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)
                            Импе, вчера има три сделки за 8.52 лева - 10, 6000 & 5 броя акции. Ти колко купи, ако не е тайна де ?

на 8.52 има и още една сделка за 300 броя - 10:32:58
                            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Тодоров - нито едно от трите. Или ти бъркаш сделките, или аз цената си со 1 или 2 стинки.
                              Хининов - представа си нямаш колко си прав - неголемият пакет, който имах преди вчера ми е на практика безплатен. Просто навремето бях напазарувал спекулативно няколкостотин акции, после, като скочи цената, продадох толкова, колкото да си взема кинтите обратно+ комисионните, така че прав си - яд ли те е? :-)

Коментар

• Ако Софарма продължават така още две, три седмици заглавието от "...10 лв следваща цел" ще стане "...12 лв към следваща цел" .

Коментар

Working...
                                X