IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хинина
    Имам чувството, че радоста на мечките ще е много кратка по позицията СФАРМ ! :-)
    s tova 4uvstvo 6te si ostane6 may. opredeleno 6te ima dni nadolu, a posle obratno, no vuprosa e dokude 6te e korekciqta.

Коментар

• Nali Imperatora vlezna v tazi pozicia i eto, toi mnogo ama mnogo znae ama nerazbira, puk i e karuk gorkia

Коментар

• Лорд-е имаш мейл!

Коментар

• мдам, нещо тренда са обърна ...
          I prefer to be approximately right than precisely wrong...

Коментар

• Имам чувството, че радоста на мечките ще е много кратка по позицията СФАРМ ! :-)

Коментар

• Именно да видим на къде е посоката. Според мен ъп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Утре ключов ден да.
                Определено днес е деня, но за началото на корекцията надолу.

Коментар

• Графиката говори едно, а мажоритара продава! То е ГОЛЕМИЯ проблем на графикити в които бяХ инстиктивно влюбен.

Коментар

• Импе, дебни другото дружество, а тук Фондовете ще изкупят акциите от желаещите да продават и графиките ми говорят цени над 9лв !

Коментар

• Impotentratore от кога има такова животно "качествен балон" ахахахахахаа

Коментар

• Хининов - мисля казах - винаги съм смятал Софарма за добро дружество. Самият факт че имам негови акции и купих още (макар и, също казах, основната ми цел в отрасъла е друго дружество) потвърждава това, което пиша в моментът.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А защо мажоритара продаде на фонда ? Сигурно не си знаят преспективите

Коментар

• Оставете Императора той е купувал под номинала сфарм и има поне 10Т от тях.

Коментар

• Интересно е защо Американския фонд не мисли като Вас, а купи 7% от СФАРМ на тези цени,а също и българските ПФ, които очакват от Фармата добър дивидент. Сигурното е, че техните анализатори са по добри от Вас !

Коментар

• Балон са, и сега го твърдя, но качествен балон. Никога не съм ги слагал по-долу от Пушлякът - доказателството е много просто - от 4-5 години насам не съм оставал без акции в Софарма, а пушливецови никога не съм имал и не смятам да.
                                Това което мисля и винаги съм казвал за Софарма, че цената е балонеста, но дружеството се развива толкова добре, че след 2-5 години ще я заслужи.
                                А като балон №1 винаги съм сочил Петрол.
                                Да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X