Господа, пазете си нервите, посоката е ясна. Но играта по позицията преди консолидацията е много интересна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Известно време ще орем на 8,50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BecknerNali Imperatora vlezna v tazi pozicia i eto, toi mnogo ama mnogo znae ama nerazbira, puk i e karuk gorkiaМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Спокойно момчета. Движението е чудесно. (Независимо от спада) След отчета очаквах и по-малко (едва до 8.40, пък то надхвърли с цели 0,3лв.) Няма място за никаква паника. Ще има и нагоре и надолу. СФАРМ е най-добрата акция в по-дълъг план. От няколко години движението е само нагоре, макар и с по-лек наклон от другите дружества.
Коментар
-
Какви са тези негативни изказвания от нечия страна.Вие да не очаквате постоянно ъп "всеки ден не е великден".Един ден малко надолу и веднага някой се изказва по не добър начин.Имайте малко търпение бе хора.Според мен малко остава до деаятката.Погледнете от положителната страна, днес е ден за покупки. Айде по смело и УСПЕХ на всички в позицията.
Коментар
-
Абе нещо ме притеснява, я погледнете броиките на Аsk и тези на Bid. Разликата е сериозна и мисля, че дотук или до към 8,65 ще приключим освен ако отчета не е зашеметяващ, но очакваните добри финансови резултати отдавна са калкулирани в цената.
Успех!Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
Коментар