IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    За 9ст се борят хората..... мерси ТИБА+
    Ники, 1% ми е по приемливо от 0.09 лв.

Точната бройка, която продадоха беше 3875. Ако ги купят (което е почти сигурно) на 8.50 лв., след комисионните остават около 340.00 лв. чисто.
    За ден-два, от 1 емисия.

Коментар

• За 9ст се борят хората..... мерси ТИБА+

Коментар

• Че много ли са 7 хил. на 8.50 при положение че досега обема е 10 пъти по-голям днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
          Ами скивай колко има на 8.50 нормално е да изригне.. а на кой са тези въпросните 5000 на 8.50?
          На "TBI Invest".
          Сутринта продадоха на 8.59. Сега подложиха да купуват.

Коментар

• Ами скивай колко има на 8.50 нормално е да изригне.. а на кой са тези въпросните 5000 на 8.50?

Коментар

• Не е ли дошло времето да се пробие топ-а !

Коментар

• Господа от пощенска банка, много ви моля, имам кредит при вас. Пуснете ме да печеля, че да има за вас лихвичка за дълъг период, а за мен печалбичка
                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Е-е-е, аз не я дебна толко плътно, понеже съм уверен в Софарма.
                  Хининов, мани я Пощенска бамка, или по-точно, ако имаш свободни кинти и нямаш други цели за пазаруване - пълни си тихичко и не се обаждай, пък после ще се смееш на неверниците. :-)
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако съдя по обема, днес ще е дълъг ден.

Коментар

• Пощенска банка слага прът в колелото и не ни пуска! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        ... разбира се, не можем да очакваме толкова ликвидна акция да катери само нагоре. Но като цяло трендът е ясен, мисля, банда, така ли е? Спорове? Е, би било чудничко да падне до шестак примерно, да понапълним още, ама надали... :-(
                        Изцяло те подкрепям импе.Усети ли днес как някой си понакупи незабелязано на 8.48 лв близо 2000 броя

Коментар

• ... разбира се, не можем да очакваме толкова ликвидна акция да катери само нагоре. Но като цяло трендът е ясен, мисля, банда, така ли е? Спорове? Е, би било чудничко да падне до шестак примерно, да понапълним още, ама надали... :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Seazor
                            Na drug mai se smeiat, koi li e sme6nik?
                            Ама то нали знаеш - важно е кой се смее последен... то преди година една тълпа глупави и финансово слепи и самонадеяни фенове на Химко ми се смееха, ама сега нещо ги няма туканка - сигур им се смеят съдраните гащи. :-)
                            Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от harry
                              Господа, пазете си нервите, посоката е ясна. Но играта по позицията преди консолидацията е много интересна.
                              Прав си човече, когато тренда е надолу такива изказвания ни трябват.Вижте цените за BID и ASK, вече се постабилизираха нещата.

Коментар

• Операцията по улова на цаца приключи успешно. Посоката е нагоре!

Коментар

Working...
                                X