IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде сега на сляпа баба ли ще играем.Не е ли по-добре да се изказват мнения, които да помогнат на всеки да си състави някакъв план и да спечели от борсата.

Коментар

• Импето не го мислете, той има акции от СФАРМ, купени на минимални цени/ нулеви/, до колкото си спомням !

Коментар

• Остави на мира човека,моля те.Имай поне малко уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          8.64 ??? :-)
          Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)
          Импе, вчера има три сделки за 8.52 лева - 10, 6000 & 5 броя акции. Ти колко купи, ако не е тайна де ?

Коментар

• Благодаря, това е друго нещо.

Коментар

• Хининов - поставям го като първа цел грозникът, да.

02 - от около 8 години.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, понеже си много напред , от колко време си във бизнеса,
                имам в предвид на борсата?Просто питам.

Коментар

• Импе, този огромен интерес на Американския фонд към СОФАРМ не е случаен, а и дружеството създаде много перспективнв група, и ако стъпи и на Европейския пазар и 10лв ще е ниска цена за СОФАРМ !

Коментар

• 8.64 ??? :-)
                    Тая Софарма много взе да дърпа, бе, вчера си пазарувах на 8.52... май вярно вървим към грозник/акция... :-) :-) :-)

Коментар

• Днес или утре топ-а, ще бъде прегазен, като домат на международно шосе !

Коментар

• Топ-а ще бъде отнесен като куцо пиле доматче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко
                          Първоначално изпратено от Nikola
                          Софикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.
                          А бре хора, откъде разбирате кой пълни и кой изпразва? Айде светнете ме, че и аз да съм в час.

От брокерските терминали
                          tya

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Софикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.
                            А бре хора, откъде разбирате кой пълни и кой изпразва? Айде светнете ме, че и аз да съм в час.
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Както щеш, Софиксов - аз днес си гепих още, избягвайки за сметка на това Биовет и... още едно нещо... ;-)

Коментар

• Софикс като коригира влезни няма да съжаляваш. Доста западни фондове пазаруват в момента тихомълком.

Коментар

Working...
                                X