IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E vuv vsjaka investiciija ima i kusmet i dvete sa dobri- taka 4e uspeh

Коментар

• Така е, но като цяло смятам Медика за много по-добра инвестиция. При мен обратно е - там имам много повече, отколкото в Софарма.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Vernoe no ma6taba im e po maluk i sa po slabo likvidni- i az imam tam no po malki koli4estva

Коментар

• Съгласен, ама за развитието... Там където Софарма планира да отиде (виж новината на Кристо по-долу) Медика напримерно отдавна е, да.

Коментар

• Vizia za razvitie, Prozra4nost, dividenti, likvidnost- dano produljavat vse taka da ne im e uroki

Коментар

• Какво имаш предвид под "най-европейска", Убиецов?

Коментар

• 06.10.2005 Заглавие: SFARM към 10лв. - следваща цел!
                Sa men SFARM e nai evropeiskata kompanija na BFB. Mnogo skoro 6te ima o6te po dobri novini i togava 10 te leva njama da sa problem.
                Tova sum napisal na poso4enata data v Investor, do kraja na godinata 6te stignem i desjatkata- uspeh na vsi4ki

Коментар

• Бе толко ли подлудяхте за туй смехотворно дивидентченце?
                  М+С, Медика, Хес, Албена понякога - те раздават истински дивиденти, да.
                  Инак стана това, което чакахме - деветуната е чукната, скоро ще излупаме ли и грозникът? :-)

Коментар

• Че те си го платиха четворно, че и повече

Коментар

• Е бива де
                      ша вземете нетен дивидент 25 ст. на акция

Коментар

• Софарма АД-София /SFARM/, свиква ОСА на 30.05.2006 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Илиенско шосе № 16 при следния дневен ред:
                        - Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2005 год.;
                        - Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2005 год.;
                        - Доклад на регистрирания одитор за 2005 год.;
                        - Избор на регистрирани одитор;
                        - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2005 год.;
                        - Решение за разпределение на финансов резултат. Проект за решение: печалбата за 2005 год. в размер на 30 429 655 лв., след заделяне на 10 % за Фонд "Резервен", да се разпредели както следва: 17 820 000 лв. за дивидент на акционерите. Остатъкът от 9 566 690 лв., както и неразпределената печалба от минали години в размер на 158 689 лв., да се отнесат за допълнителни резерви;
                        - При липса на кворум, събранието ще се проведе на 13.06.2006 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
                        - Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Д.В.
                        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 12.05.2006 год.

Коментар

• Така е. :-)

Коментар

• Въх кви чудеса стават тук!

Коментар

• up, up..........

Коментар

• Дали ще продължим нагоре? :-)

Коментар

Working...
                                X