IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз като го смятам, това горе долу е делът на Дионисиев в Елфарма. Може би си прехвърля акциите на собствено дружество и излиза от Елфарма. Подобно разделяне не би трябвало да доведе лоши последствия.

ПС: Това е само предположение за дискусия, основано на лични разсъждения и никаква информация и по никакъв начин не преставлява съвет за покупка или продажба на ценни книжа.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Кой ли знай каква ще излезе (някои знаят де) В новините от борсата - ни вопъл, ни стон. Като си направят играта - ще кажат. Скоро някакви американци бяха взели някви 5% (ако помня правилно) Да не би да се решили да вземат още 50% ??? В края на краищата трябва да кажат нещо. (и дано да е разумно)
      Импе, Само припомням че капитализацията на Фармата е 600 млн. Няма да ти казвам как може да повлияе това на индекса и големите надежди за растеж (а косвено и на любимата ни Медика). По мащаба може да усетиш кое е дружество и кое спекулация. Разсъждавай мащабно, както подобава на ника императорски.

Коментар

• a kakvo li shte stane s cenata utre az mislq che shte ima vrashtane nazad. Mnogo e nepriqtno kogato izvednaw iztarguvat 50%. Osven tova tova ne znachi li i targivo?

Коментар

• Прехвърлиха 50% от капитала на някого ама на кого ли? Траят си засега

Коментар

• Kakvo stava dnes

Abe hora kakvo stana dnes s SFARM ... 40 000 000 akcii po lev ?????

Коментар

• Софарма АД възнамерява да придобие контрол върху Санита трейдинг АД
              В Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/, на основание чл. 24, ал. 1 от Закона за защита на конкуренцията /ЗЗК/, е постъпило уведомление, по което е образувана преписка с вх. № 65/05.04.2006 г. С него Комисията се уведомява за намерението на “Софарма” АД да осъществи концентрация на стопанска дейност по смисъла на чл.21, ал.1, т. 2 от ЗЗК, чрез придобиване на контрол върху “Санита трейдинг” АД (с ново име “Софарма трейдинг” АД). Искането е КЗК да извърши оценка на концентрацията и да се произнесе с решение.

В тази връзка на основание чл. 51, ал. 1, т.1 ЗЗК, всяко заинтересувано лице може да изрази своето писмено становище относно планираната сделка и въздействието, което нотифицираната пред КЗК концентрация ще окаже върху ефективната конкуренция на съответния пазар на територията на Р България.

Становището следва бъде заведено в деловодството на КЗК в срок от седем дни от датата на публикуване на настоящото съобщение (10.04.2006 г.), като бъде подкрепено със съответни доказателства.

Коментар

• Аргонавтов - както виждаш пиша за Софарма, а кой на кого събира прахоляците - това са глупости - Медика е много по-модерно предприятие от Софарма като продукция - това, че е по-малко няма нищо общо.
                Ето доказателство - Софарма (според каквото беше постнал туканка Кристо) проектира чак сега строеж на нова производствена мощност, произвеждаща продукция по европейските стандарти... а Медика още преди 2 и половина години пусна в експлоятация нов голям цех, който бе най-модерният в Европа.
                Тоест Медика отдавна е там, накъдето Софарма едва сега се готви да тръгне.
                Да.

Незнайков - това дружество е ХЕС - само ти ли не се досети?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, Медика само може да събира прахуляците от Фармата. Това е тема за Фармата. Напиши една за Медика и бумкай там

Коментар

• Imperatiore, kaji mi koia e tazi akcia deto 6te se vdigne sas sigurnost, napi6i mi edin e-mail nau4i me ne6to, puk az ot drugi ne6ta razbiram 6te se revan6iram, 6te ti napravia edin websait
                    sstore@mail.bg

Коментар

• Ха-а-а-ха, днес тоже Яхо-о-о-о-о... Доскоро фантастично звучеше, но пак се замислям - няма ли да чукнем грозникът още до събранието? :-)

Коментар

• Малко няма кеш за повече дивидент, но и толкова стига.
                        Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Да-а-а-а, вярно, неговата кожа стисната...
                          Нищо, другите ми по-любими ще компенсират, да.

Коментар

• Абе Имп, това твое любимо дружество раздава дивидент колкото някой холдинг.
                            Срамота!
                            Всичко е възможно,само желание да има!
                            Делян Костов ;-)

Коментар

• Яхо-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о !!!!

Коментар

• Ъ-ръм... и на тебе тоже.

Коментар

Working...
                                X