Първоначално изпратено от wannarock
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Явно си инсайдер, ма не разбрах в Софарма или в Кремиковци или в ЦСКА. Що не ни светнеш кой е Софарма, кой-Кремиковци и кой-ЦСКА?Всички ще сме ти благодарни.[/quote]
Shte te svetna shtom ne znaesh;
Kremikovski e edno iztochvano ot mnogo godini predpriyatie/nyama spor nali/ s izkluchitelno staro oborudvane i natrupana negativna energia,no varhu mnogo perspektivni za Sofia zemi..
CSKA e simvol i tradicja za 50% ot balgarite,selekcja,no sashto predmet na nedobrasavestni igri v posledno vreme..
Sopharma e naj- stariyat farmacevtichen zavod s naj- dalgi tradicii i pazaren dyal v Balgaria i COMECOM,no sas sashto taka stara nomenklaturna lista na proizvejdanite medikamenti,koito gubiat pazaren dyal v Evropata poradi starost ili lipsa na savremenna dokumentacja,zashtoto i generichnite lekarstva se nujdajat ot osavremenyavane..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от малката сестраа за мен не спомена ли
че аз имам с десекти пъти повече акции от импето
на общото събрание ще се видим с него
Помежду другото, и Софарма и Медика държа от 2002 година - ту намалявайки, ту увеличавайки бройките... Даже акциите на Софарма съм си ги купил цели три дни преди акциите на Медика... ;-)Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kompas2007Първоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от kompas2007Sopharma ne besze li pharmacevtichna firma?Kakvi sa farmacevtichnite novini okolo firmata....drugoto v sluchaja sa prazni prikazki.Spravka sitovete na drugite farma proizvoditeli.
Sopharma maj se zanimava s vsichko drugo ,no ne i s farmacija.
Te shtyaha da kupuvat i Balkanpharma na vremeto.
Трябва да гледаш позитивно на нещата - ако си купил нависоко, почакай. Ако си купил ниско - ще спечелиш скоро, нема нужда от нерви :-)
imame akcii ot Sopharma,dokolkoto znam....i predpolagam na dalgi pozicii.
Коментар
-
Първоначално изпратено от малката сестраа за мен не спомена ли
че аз имам с десекти пъти повече акции от импето
на общото събрание ще се видим с него
Помежду другото, и Софарма и Медика държа от 2002 година - ту намалявайки, ту увеличавайки бройките... Даже акциите на Софарма съм си ги купил цели три дни преди акциите на Медика... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiПървоначално изпратено от kompas2007Sopharma ne besze li pharmacevtichna firma?Kakvi sa farmacevtichnite novini okolo firmata....drugoto v sluchaja sa prazni prikazki.Spravka sitovete na drugite farma proizvoditeli.
Трябва да гледаш позитивно на нещата - ако си купил нависоко, почакай. Ако си купил ниско - ще спечелиш скоро, нема нужда от нерви :-)
imame akcii ot Sopharma,dokolkoto znam....i predpolagam na dalgi pozicii.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kompas2007Sopharma ne besze li pharmacevtichna firma?Kakvi sa farmacevtichnite novini okolo firmata....drugoto v sluchaja sa prazni prikazki.Spravka sitovete na drugite farma proizvoditeli.
Коментар
-
Sopharma ne besze li pharmacevtichna firma?Kakvi sa farmacevtichnite novini okolo firmata....drugoto v sluchaja sa prazni prikazki.Spravka sitovete na drugite farma proizvoditeli.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от dobiБеше си извадил на лист въпросите от форума и ми спомена темата, верно. Ама само задалите въпроси и Императора, естествено се класираха на горната граница :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dobiБеше си извадил на лист въпросите от форума и ми спомена темата, верно. Ама само задалите въпроси и Императора, естествено се класираха на горната граница :-)Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар