Милков, това препоръка ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
moeto li4no i kompetentno mnenie e 4e sfarm shte se razviva polojitelno, tova bi bila edna ot nai stabilnite investicii za vseki koito pojelae da kupuva akcii. mnenieto mi se obosnovvana dalgogodishen opit v tazi sreda, a grafikata za stabilnoto uveli4enie na cenite na akciite govori samo po sebe si
Коментар
-
http://kompanii.investor.bg/?cat=5&id=59808
Аз говоря с факти, затова ще ви не намекна, а натвърдна.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от proletПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
За 10 години на Борсата съм виждал много идиотщини, но тая е сериозен претендент за "палмата на първенството". Някой в състояние ли е да ми обясни защо цените на тия две акции падат, когато би трябвало да скачат яко ?!?
За сведение - имам акции и от Софарма и от Медика, но и двете не са ми основни дружества.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от proletПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
За 10 години на Борсата съм виждал много идиотщини, но тая е сериозен претендент за "палмата на първенството". Някой в състояние ли е да ми обясни защо цените на тия две акции падат, когато би трябвало да скачат яко ?!?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
За 10 години на Борсата съм виждал много идиотщини, но тая е сериозен претендент за "палмата на първенството". Някой в състояние ли е да ми обясни защо цените на тия две акции падат, когато би трябвало да скачат яко ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
За 10 години на Борсата съм виждал много идиотщини, но тая е сериозен претендент за "палмата на първенството". Някой в състояние ли е да ми обясни защо цените на тия две акции падат, когато би трябвало да скачат яко ?!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
za investitor ne stavash impe ti si budala
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътТова ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
Коментар
-
Коментар
-
Това ли е реакцията на пазарът след новините за купуването на Медика от Софарма и за бъдещият сплит на Медика?!?
За 10 години на Борсата съм виждал много идиотщини, но тая е сериозен претендент за "палмата на първенството". Някой в състояние ли е да ми обясни защо цените на тия две акции падат, когато би трябвало да скачат яко ?!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар