If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е що на него???????????? той ли е най-голям играч в този форум???
Той си ходи по навик а ако аз отида ... току виж ми изкарали името и адреса от 5 миноритари ФЛ присъстващи... и то заради трибестан който още не ми трябва...
Това е компанията!
Импе ако ходиш на 16-ти давам ти мойте скромни акции да гласуваш за 10стинки дивидент и искам подаръци!!!
Ще ти изпратя пощенския адрес на лични
Успех!
е що на него???????????? той ли е най-голям играч в този форум???
Това е компанията!
Импе ако ходиш на 16-ти давам ти мойте скромни акции да гласуваш за 10стинки дивидент и искам подаръци!!!
Успех!
А аз само за дивидент от 16-19 стинки иначе на всички точки против .....
А мога и да отида за да ми обяснят за дивидента и езика зад зъбите и дали австрийците толерират лъжата във финансовата дейност.......
Това е компанията!
Успех!
Уведомяваме Ви, че за месец май 2012 година „СОФАРМА” АД реализира спад в продажбите с 2% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. запазване на продажбите за износ и със 7% намаление на продажбите за вътрешен пазар.
Приходите от продажби през първите пет месеца на тази година се повишиха с 1%, в т.ч. с 13% спад за вътрешен пазар и с 6% увеличение за износ в сравнение със същия период на 2011 година.
Не но борсата е толкова панирана ,че сега всички са настроени негативно и аз трябва да се различавам....
Ако продължаваме така в понеделник ще отворим на софикс 270...
Аз ставам биче винаги малко по рано от необходимото ,което значи че до 10-15 дни ще има обръщане....
Все пак имам акции в една горе долу добра компания за стандартите на БГ... ....
ТИ ли МЕЧЕ мецанка ала БАТЯ , ......
То че няма ликвидност, няма , ама и това вътрешноманипулативното прелива вече, !
ОРА не останаа , на кой да кажеш, на КОЙ да верваш
А и още нещо.....
Когато съобщиха че дивидента ще е 16 % а не 60 % акцията падна с толкова колкото беше обещаният дивидент но не предложен от 2,4 - 2,42 до 2,28 - 2,3 лв.....
После обратното върна цената малко и като почнаха разпродажбите сме пак на 2,25 лв...
Така че спадът за не даденият дивидент е изконсумиран ...
Сега работим по въпроса за доверието в мажоритара...
При масови разпродажби и кризи досега Софарма ,БТН ,Петрол , Меком е акция скривалище... Затова призовавам Донев да направи изявление за дивидента...за да върне купувачите...
Moнти, какво ти стана че така обърна палачинката и едва ли не почна да четкаш ОД.
А беше един от най възмутените....
Някакво ново инфо ли имаш, що ли...... или и на тебе чичко паричко ти даде бонбонки като на Импето
Не но борсата е толкова панирана ,че сега всички са настроени негативно и аз трябва да се различавам....
Ако продължаваме така в понеделник ще отворим на софикс 270...
Аз ставам биче винаги малко по рано от необходимото ,което значи че до 10-15 дни ще има обръщане....
Все пак имам акции в една горе долу добра компания за стандартите на БГ... ....
С тези цени не плашиш гаргите ,това са цени без дивидент .... аз то виждам около 10 -17 стотинки в най лошият случай защото все пак ОД е трезвомислищ и като изтръска крушата ще се погрижи за останалото......
Постарай се повече.....
Поздрави!
Moнти, какво ти стана че така обърна палачинката и едва ли не почна да четкаш ОД.
А беше един от най възмутените....
Някакво ново инфо ли имаш, що ли...... или и на тебе чичко паричко ти даде бонбонки като на Импето
Да , ама има още бой да види ОД, заслужи си го. Тука мисля ще видим 2.10 - 2.15 нива поне.
:
С тези цени не плашиш гаргите ,това са цени без дивидент .... аз то виждам около 10 -17 стотинки в най лошият случай защото все пак ОД е трезвомислищ и като изтръска крушата ще се погрижи за останалото......
Постарай се повече.....
Поздрави!
Браво на теб.
Аз пласирах половината си около 2,42 и сега ще се оглеждам за допълване. Но няма да бързам. Както се е засилил Софиксо надолу... падаща кама пак не ми се хваща. Пък и едва към края на месеца ще ми дойде по-солиден кеш от продажбата на имот и тогава ще имам повечко гориво за БФБ - инвестиции
Имам акции , но ситуацията е трагична , точно заради участващите...
Защо не продавахте над 2,6 когато акцията беще в подем ....
pipbel , сигурен съм че си продал на загуба......
Батя ,сигурен съм че си продавал на равно или на загуба защото при продажбата на Грамърси се купуваше на няколко нива и не си излезнал защото си запушил обратното .......
За падащата акция вина носите и вие защото при 2,42 обратното се задъха а можеше да поеме въздух за нагоре ...
А ако чете ОД да си прави сметка , че спекулантите са излезнали или вече излизат след Грамърси почват и инвеститорите да си задават въпроса защо влезнахме и при кого и дали си струва ........
На ред са инвеститорите а тях няма с какво да ги спре освен с ДОВЕРИЕ ....
Имам акции поне до ОСА за да имам право на мнение за един приличен мажоритар досега ....
Браво на теб.
Аз пласирах половината си около 2,42 и сега ще се оглеждам за допълване. Но няма да бързам. Както се е засилил Софиксо надолу... падаща кама пак не ми се хваща. Пък и едва към края на месеца ще ми дойде по-солиден кеш от продажбата на имот и тогава ще имам повечко гориво за БФБ - инвестиции
Ех Батя, на колко ги купи тези хартии, че ги продаде на 2.42?
Какво става със Синергона за сметка на Ланда?
No comment
Да , ама има още бой да види ОД, заслужи си го.
Ама и първостъпков долу съвсем не звучи нелогично, нали....
На мене поне нещо подобно ми минаваше през ума..
Както и да е, днес отново встъпих в позиция тука с 500 бройки на 2.254.
По ниско от Батята даже
Ама съм още по-мечи настроен. Тука мисля ще видим 2.10 - 2.15 нива поне.
ПС А как ме болеше сърцето преди 2 седмици като се отървах на 2.31 и от последната си хилядарка....
Браво на теб.
Коментар