На новия завод видях че ще се поставят слънчеви панели, така че ..... боли ме тока за повишението!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Драги Симов,
колекционирам си компании. От М+С ли да се откажа или от Софарма или от Медика? Сичките са добри. Вярно - дивидентна доходност - не толкова сосна, но с по някоя врътка, аз си я увеличавам. Инак - Жабокът така и така ми е най-силната компания в портфейлът.... но диверсификация е нужна.
А г-н Донев да вземе най-после да изправи тая измет пред съдът. То е казано - убий простаците с мълчание, но сега случаят не е такъв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Погледнете какво ми бяха изпратили в електронната поща.
--------------------------------------
Престъпната Империя: Огнян Донев - Любомир Павлов
На 29 юни, петък, вестник Уикенд подарява безплатна книга на читателите си.
Всеки от вас, купувайки вестника, ще получи без пари сензационното разследване "Престъпна империя". Книгата е документален разказ за забогатяването на бизнес тандема Любомир Павлов - Огнян Донев, който наскоро бе обвинен от прокуратурата в пране на пари.
Вижте трейлър за книгата: http://www.youtube.com/watch?v=VmpIGsZ0sQM
Искате да споделите мнение? Присъединете се към дискусията: http://www.facebook.com/Ognian.Donev.Lubomir.Pavlov
Тези хора НЕ са безобидни!
Историята на едни скандални МУЛТИ МИЛИОНЕРИ! - За първи път, истината от първа ръка!
Престъпната Империя - Шокираща книга-разследване за възхода на тандема Огнян Донев - Любомир Павлов
Не пропускайте! На 29-ти Юни, Петък във всяка вестникарска будка, БЕЗПЛАТНО с вестник Уикенд
---------------------------------------------------------
Не съм го чел не коментирам ма това сигурно е плъзнало в цяла България.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе падне вероятно до около 2.08 кинта.
После ще възстанови, после - зависи от много неща, но сигур пак ще падне. Но чак до долар - не ми се вярва.
И да те питам Императоре, защо не набута поне почти всичко ко имаш в привилегированите на Софком. Фем гарантиран дивидент и хем показаха, че са далеч по стабилни от Млекома.
Разпиляли сте се на борсата сигурно във по 10 дружества което е много.
А принципно разумното е да се изберат 3.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКато мине дивидента ще падне с 5-10 ст.
Всякви други прогнози са трудни и много зависят от външни фактори - като кризата в Европа.
Та може и 1 долар да стане, ама не се знае дали долара ще се качи или хартията ще падне. И по кое от колко ще е.
После ще възстанови, после - зависи от много неща, но сигур пак ще падне. Но чак до долар - не ми се вярва.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Тия пичове не си поплюват , вече и книга са издали и то безплатно с вестник Уйкенд
http://www.youtube.com/watch?v=VmpIGsZ0sQM
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПрогнозата ти е прекалено птимистична.То до октомври долара ще мине еврото
Няма ..
щатите са пред избори и нямат интерес от силен долар над 1,6....
А ако стане , ще ни е много трудно и някой ще си ходят по съкратената процедура през прозореца и ....
спомням си времето на Клинтън и долар над 2 лева....но всичко друго не беше толкова скъпо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми щом се забавлява с прогнозите ... Да му тресна и аз една .
Един долар до октомври.......
И да пазари каката от Доверие и тя да помага че дотогава ще му се изчерпи обратното и трябва да прави ново ОСА за продължение....
За протокола Доверие холдинг е на един леФ и никой освен него не го интересува ....
Там ще трябва да се бори с бабичките с боновите книжки .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВече и г-н Донев се забавлява с вашите залози дали ще падне под еврак или няма да под еврак.... днес пръво за това ме заприказва.
Един долар до октомври.......
И да пазари каката от Доверие и тя да помага че дотогава ще му се изчерпи обратното и трябва да прави ново ОСА за продължение....
За протокола Доверие холдинг е на един леФ и никой освен него не го интересува ....
Там ще трябва да се бори с бабичките с боновите книжки .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига се пени бе. Виж пак кое е предпоследното изречение.
Сигурно е имал предвид дето ме е цитирал.
Ще паднат после на 1 еврак.
А може даже и по-тънкажно от еврак, знайш ли...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЩе чакаме отчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Браво на Донев ....
Направи невъзможното да стане единственият купувач в една добра компания....Играч е голем. И в доверие си увеличиха дяловете точно когато трябва сега, че се размие капитала там да видим и цената а контрола отива към него.
Но въпреки това като мажоритар Донев си остава цвете за сега на борсата сред трънаци.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Емитент: Софарма АД-София (3JR)
Съветът на директорите на Софарма АД информира, че от 21 юни 2012 до и включително 27 юни 2012 Дружеството изкупи обратно 15033 собствени акции, представляващи 0.011% от капитала на Дружеството, на обща стойност 33722.31 лв. на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е 2.24 лв.
Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.
Намерението на дружеството е да използва тези акции в бъдеще, за да обезщети акционери на дружества, които се цели да бъдат вляти в Дружеството.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 3143782, представляващи 2.38% от акционерния капитал на Дружеството.
Браво на Донев ....
Направи невъзможното да стане единственият купувач в една добра компания....
Коментар
Коментар