Пауза ли е това, край ли е на обратното?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНещо сме нервни, а. Даже и без чувство за хумор.
Успокой топката, всеки губи. Парите са плява. Само средство.
Ей какво лято е навън
След като си акционер, харесва ли ти да се гаврят с теб с празни обещания? Може би - да !? Е каква да е борсата тогава, щом ги приемате за нормално тези излъгации... Ганя бил опортюнист - смешки. Ей затова е хубаво да ви го нахлузват от време на време, като при гагарин, а там и още ще има според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНещо сме нервни, а. Даже и без чувство за хумор.
Ей какво лято е навън
Днес колко "хубави" неща съм пожелал да му се случат на този който купи 199 от 200 акции на сутрешния аукцион на ХИКА и ме остави с една купена сякаш не може да сложи друга цена ,тъпанара....
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеШамандуро, сега въпросното предпоследно изречение ти е отделено и удебелено. Можеш да го прочетеш
Ей какво лято е навън
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСтига се пени бе. Виж пак кое е предпоследното изречение.
Сигурно е имал предвид дето ме е цитирал.
Ще паднат после на 1 еврак.
А може даже и по-тънкажно от еврак, знайш ли...Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТия обратни само изкривяват пазара.
Да се задавят дано с акциите си.
Ще паднат после на 1 еврак. Че и той ще им е много де.
Съветът на директорите на Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 14 юни 2012 до и включително 20 юни 2012 Дружеството изкупи обратно 5481 собствени акции представляващи 0.0042% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 12285,56 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.241. Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.
Намерението на дружеството е да използва тези акции в бъдеще, за да обезщети акционери на дружества, които се цели да бъдат вляти в Дружеството.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 3128749, представляващи 2.370 от акционерния капитал на Дружеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеKoe му е важното. Това е новина от няколко години. И кога ще се случи това, след като минат европрограмите ли, хаха, държат се с инвесторите, като с измекяри...Обещания 60% дивидент къде е...??? Ако не си в състояние да изпълниш нещо, защо ще го обещаваш ! Излъгация, както беше отбелязъл и Монти
Сигурно е имал предвид дето ме е цитирал.
Ще паднат после на 1 еврак.
А може даже и по-тънкажно от еврак, знайш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТуканка - предпоследно изречение - най-важното.
Данедов - ами ако борсата вървеше нагоре, щях ли да продавам? Щом сички правят заешки работи, имам ли избор?
Коментар
-
сигурно всички сте получили следния мейл:
Престъпната Империя: Огнян Донев - Любомир Павлов
На 29 юни, петък, вестник Уикенд подарява безплатна книга на читателите си.
Всеки от вас, купувайки вестника, ще получи без пари сензационното разследване "Престъпна империя". Книгата е документален разказ за забогатяването на бизнес тандема Любомир Павлов - Огнян Донев, който наскоро бе обвинен от прокуратурата в пране на пари.
Вижте трейлър за книгата: http://www.youtube.com/watch?v=VmpIGsZ0sQM
Искате да споделите мнение? Присъединете се към дискусията: http://www.facebook.com/Ognian.Donev.Lubomir.Pavlov
Тези хора НЕ са безобидни!
Историята на едни скандални МУЛТИ МИЛИОНЕРИ! - За първи път, истината от първа ръка!
Престъпната Империя - Шокираща книга-разследване за възхода на тандема Огнян Донев - Любомир Павлов
Не пропускайте! На 29-ти Юни, Петък във всяка вестникарска будка, БЕЗПЛАТНО с вестник Уикенд
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТия обратни само изкривяват пазара.
Съветът на директорите на Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 14 юни 2012 до и включително 20 юни 2012 Дружеството изкупи обратно 5481 собствени акции представляващи 0.0042% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 12285,56 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.241. Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година. Намерението на дружеството е да използва тези акции в бъдеще, за да обезщети акционери на дружества, които се цели да бъдат вляти в Дружеството. Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 3128749, представляващи 2.370 от акционерния капитал на Дружеството.
Данедов - ами ако борсата вървеше нагоре, щях ли да продавам? Щом сички правят заешки работи, имам ли избор?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДано да стане св. Нагъзаки - аз кеширах по някои позиции - вярно, че тук-там отново влязох, ама на сгодни цени и с невисоки обеми.
Апропо - днес и туканка поизбягах малко.... ама не ного.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо - днес и туканка поизбягах малко.... ама не ного.
Пък и къде да ги забиеш парите. То със сносен дивидент (да използвам твоя термин) не останаха вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Апропо - днес и туканка поизбягах малко.... ама не ного.
След дивидента ще купуваме чок евтинко, не бързаме , нали
Коментар
-
Тия обратни само изкривяват пазара.
Съветът на директорите на Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 14 юни 2012 до и включително 20 юни 2012 Дружеството изкупи обратно 5481 собствени акции представляващи 0.0042% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 12285,56 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.241. Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година. Намерението на дружеството е да използва тези акции в бъдеще, за да обезщети акционери на дружества, които се цели да бъдат вляти в Дружеството. Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 3128749, представляващи 2.370 от акционерния капитал на Дружеството.
Коментар
Коментар