Първоначално изпратено от Fil67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеДа, още малко и ще разберем.
Консолидираната печалба за Q1 2024 е 3,367 млн. лв., което прави очаквана печалба за 2024 г. от 13,452 млн. лв. при прогнозирана 15,16 млн. лв. в проспекта за 2024 г.
По текущи цени и параметри прогнозно P/E за 2024 е ~15,8.
Той изплати ли си дивидента, -навършват се тук някъде двата месеца или ще превежда от правата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеПри текущата пазарна цена, цената на 10 права (срещу 1 нова акция) дали би била ~1,6 лв., ако правата вече бяха пуснати? Т.е. едно право да е ~0,16 лв.
Съответно, ако според презентацията фрий-флоута се планира да се увеличи до 12%, означава ли, че само малък дял ще бъде продаден като права от мажоритарния акционер? В този случай дали ще се очакват много права срещу 0,001 лв. на служебния аукцион?
Или обратното - ако въобще не се стигне до служебен аукцион, означава ли, че мажоритарният акционер ще продаде права на цена, различна от 0,001 лв.
Коментар
-
При текущата пазарна цена, цената на 10 права (срещу 1 нова акция) дали би била ~1,6 лв., ако правата вече бяха пуснати? Т.е. едно право да е ~0,16 лв.
Съответно, ако според презентацията фрий-флоута се планира да се увеличи до 12%, означава ли, че само малък дял ще бъде продаден като права от мажоритарния акционер? В този случай дали ще се очакват много права срещу 0,001 лв. на служебния аукцион?
Или обратното - ако въобще не се стигне до служебен аукцион, означава ли, че мажоритарният акционер ще продаде права на цена, различна от 0,001 лв.
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
пич, яни държи 96.35%. ако си мислиш, че цената е пазарна, по-добре не се занимавай с борси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
пич, яни държи 96.35%. ако си мислиш, че цената е пазарна, по-добре не се занимавай с борси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Колега, дали ще намериш права по 1ст. Ако пуснат и аз ще купя около 20К.Мисля че тук всеки се надява да вземе по 19лв. и затова цената задържа. Реално ,след увеличението в което съм сигурен че ще е Успешно ,ще започнем от 22лв.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение20 млн са доста пари за БФБ - дори Бианор, които си бяха намерили инвеститор за 13млн останаха с незаписани права.
Дано тук не чакат аукциона, за да изсипят а да покажат още на 03.06. какво очакват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Колега, дали ще намериш права по 1ст. Ако пуснат и аз ще купя около 20К.Мисля че тук всеки се надява да вземе по 19лв. и затова цената задържа. Реално ,след увеличението в което съм сигурен че ще е Успешно ,ще започнем от 22лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение20 млн са доста пари за БФБ - дори Бианор, които си бяха намерили инвеститор за 13млн останаха с незаписани права.
Дано тук не чакат аукциона, за да изсипят а да покажат още на 03.06. какво очакватdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеЯд ме е, че нямам повечко акции тук. Иначе е много готино - продаваш на 20, записваш на 19. Изкарваш си 5 дивидента с едно движение
- 1 like
Коментар
-
За да разберете всичко за предстоящото увеличение на капитала и за бъдещите планове на дружеството, Ви каним на специално събитие на 28 май от 17:00 ч. в централния офисна Карол - ул. Златовръх 1, кв. Лозенец.
Презентацията ще се излъчи също така и на живо на страницата на Карол във Facebook, както и на Youtube канала на Карол. Предварителна регистрация не е необходима, но за да получите напомняне преди началото препоръчваме да се включите в събитието.
- 1 like
Коментар
Коментар