Първоначално изпратено от Fil67
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение20 млн са доста пари за БФБ - дори Бианор, които си бяха намерили инвеститор за 13млн останаха с незаписани права.
Дано тук не чакат аукциона, за да изсипят а да покажат още на 03.06. какво очакватdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеЯд ме е, че нямам повечко акции тук. Иначе е много готино - продаваш на 20, записваш на 19. Изкарваш си 5 дивидента с едно движение
- 1 like
Коментар
-
За да разберете всичко за предстоящото увеличение на капитала и за бъдещите планове на дружеството, Ви каним на специално събитие на 28 май от 17:00 ч. в централния офисна Карол - ул. Златовръх 1, кв. Лозенец.
Презентацията ще се излъчи също така и на живо на страницата на Карол във Facebook, както и на Youtube канала на Карол. Предварителна регистрация не е необходима, но за да получите напомняне преди началото препоръчваме да се включите в събитието.
- 1 like
Коментар
-
Преди месец излязоха с новина за очакван ръст от 25% за годината. В проспекта, който е входиран в КФН само седмица по-рано, са сложили едва 18%. Колкото и да смятам, консолидацията не може да обясни подобно разминаване.
Тези ръстове от 30+% за следващите години пък ми се струват доста амбициозни.
Хубавото е поне, че този път прогнозират далеч по-реалистични маржове. За излизането на BEAM бяха сложили 19+% нетни маржове, което очевидно не е било възможно, щом и през миналата рекордна година останаха далеч от подобно ниво.
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=спекуланта;n4177165]Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеабе кога се очаква увеличението тук?[/QUO
Когато КФН го пусне....
Идва!
Коментар
-
Last edited by Black and white cat-foot; 30.04.2024, 20:17.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Аз съм на мнение ,че 1% дивидент на година не е ОК. Ако мислеше толкова за акционерите да беше гласувал по 50-60ст. дивидент ,както отбелязаха и други колеги преди време.Иначе си прав ,че не го формулирах правилно.
Компанията е растяща и има нужда дори от допълнителни средства (за това е и новото увеличение). Не е логично да увеличава капитала за да го раздаде като дивидент.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, аз съм напълно наясно, че правата няма да са по стотинка-две, но изказването Ви "Яни го е сметнал, дава ги за дивидент и после си ги прибира." е несъстоятелно. Как точно, като акционер получавам дивидент, а в последствие си продавам правата без значение за колко и Яни си ги прибира? И двете суми остават при акционерите!
Коментар
Коментар