IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смарт Органик

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей как си вярва
    https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rek-za-kakaoto

"Емисионната стойност сега не отговаря на реалната стойност на компанията, която е над 20 лева на акция. Има малко нарастване на цената на "Смарт Органик" от IPO-то ѝ, но е трудно да се каже дали тогава е била скъпа, или сега е евтина, каза Драгов."

нямат някакви значителни конкурентни предимства за такава оценка според мен
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Отговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
      Мерси за предложението г-н Яни, аз съм пас! Не трябваше да алчнеете толкова преди време, за да спечелят нещо инвеститорите поели риска и сега да имате очи пак да им поискате пари!
      Успех!
      Цената я надухме ние/ вие, а не Яни.

"Емисионната стойност на предложените акции e в диапазона между 15,25 -18,90 лв. за една нова акция. Аукционът по предлагането на акциите ще се проведе в рамките на една борсова сесия на 11 ноември 2021 г. Водещ мениджър по предлагането е ИП КАРОЛ АД."

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Ква пазарна цена, кви 5 лв с фрий флот под 5 % :-(
        Да вземе пример от най-големия си клиент Лидл ;-)
        Всички немски клиенти на СО са не публични дружества с двуцифрени ръстове всяка година :-)
        Само Метро прави изключение, при тотално сгрешен бизнес модел.

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...p2mSGZkU4PwJJN
          Ангел Рабаджийски, изп. директор на "Карол", и Яни Драгов, основател и изп. директор на "Смарт Органик", "Бизнес старт", 30.05.2024 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Символично или може би ни подсказват нещо ?

"Относно: Вътрешна информация касаеща продажба на притежавани от „Смарт
            Органик“ АД собствени акции
            Уважаеми дами и господа,
            Уведомявам Ви, че на 29.05.2024 г. „Смарт Органик“ АД продаде 50 бр. притежавани
            от публичното дружество собствени акции, при единична цена на акцията от 20,20 лева.
            В резултат на сключената сделка „Смарт Органик“ АД повече не притежава
            собствени акции."
            Интересно ми е а предполагам и на Вас дали Импулс ще си запишат акциите тук и какво мислят за поведението на Яни.Дали е коректен към старите Инвеститори които му гласуваха доверие в началото.Уж му трябват 20М ,ама не са му толкова спешни.Още не знае какво да ги прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Хубаво щеше да бъде този въпрос да беше зададен на Яни при презентацията на 28-ми,нямаше как да се включа иначе бих задал и другият въпрос който ми се върти "Защо беше гласувано обратно изкупуване при положение че с изключение 50-те изкупени акции които тези дни продадохме ,то на практика не работеше?Така ли се печели доверието на инвеститорите?"
              Аз приемам нещата така - бизнесът върви здраво и яни няма време за глупости, разбирай обратни изкупувания без смисъл.
              Иначе на мен всичко над 9 лв. Ми е скъпо, пък и като гледам бърза работа тук няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Отговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
                Мерси за предложението г-н Яни, аз съм пас! Не трябваше да алчнеете толкова преди време, за да спечелят нещо инвеститорите поели риска и сега да имате очи пак да им поискате пари!
                Успех!
                Хубаво щеше да бъде този въпрос да беше зададен на Яни при презентацията на 28-ми,нямаше как да се включа иначе бих задал и другият въпрос който ми се върти "Защо беше гласувано обратно изкупуване при положение че с изключение 50-те изкупени акции които тези дни продадохме ,то на практика не работеше?Така ли се печели доверието на инвеститорите?"

Коментар

• Отговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
                  Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                    Тук определено ще пасувам :-)
                    Предпочитам да гледам борба с "вятърни мелници", отколкото да участвам в нея ;-)
                    Вероятно и аз, харесал съм си една британска компания за плочки
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Тук определено ще пасувам :-)
                      Предпочитам да гледам борба с "вятърни мелници", отколкото да участвам в нея ;-)

Коментар

• Символично или може би ни подсказват нещо ?

"Относно: Вътрешна информация касаеща продажба на притежавани от „Смарт
                        Органик“ АД собствени акции
                        Уважаеми дами и господа,
                        Уведомявам Ви, че на 29.05.2024 г. „Смарт Органик“ АД продаде 50 бр. притежавани
                        от публичното дружество собствени акции, при единична цена на акцията от 20,20 лева.
                        В резултат на сключената сделка „Смарт Органик“ АД повече не притежава
                        собствени акции."
                        Last edited by tony1975; 30.05.2024, 11:18.

Коментар

• На този тарикат Яни вече и 1 лев няма да му дам. Голяма прецаквация беше на първото им IPO.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Да кажем 15, да беше дал да си топнем човките както казваха в кръстника
                            много си прав Яни много по-алчен ) от Бианора
                            излъска отчетите и от 15-17 нормална цена поиска 19
                            засега съм пасс
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Много харесвам продуктите, но до тук. Може и да има потенциал, но няма бърза работа да се инвестира. Ако след две години цената е около 22-24 лв. , тогава може и да се включа.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Той изплати ли си дивидента, -навършват се тук някъде двата месеца или ще превежда от правата
                                Каза че въпроса бил хубав, но не отговори дали ще успеятда го пуснат до датата за записване

Коментар

Working...
                                X