Опссс... Шах с пешката ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смарт Органик
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеНякой видя ли колко поръчки имаше за права на 3 ст.?
Няма логика да е имало само един купувач, защото тогава няма да се увеличи фрий флоута.БФБ, Р±РѕСЂСЃР°, София, българска, фондова, публична, компания, публични, компании, публично, дружество, дружества, България, акции, облигации, компенсаторни, фондове, инвестиции, РЅРѕРІРёРЅРё, анализ, анализи, котировки, сделка, сделки, оферта, оферти, отчет, отчети, статистика, цени, пазари, портфейл, посредници, инвестиционни посредници, отчети, финансови, коефициенти
- 1 like
Коментар
-
Явно Яни се е подготвил добре. Интересно ми е кого е успял да убеди да му даде близо 20 млн. Предполагам, че този който му е дал парите му е пределно ясно, че единствения начин да излезе от инвестицията си е СО да се продаде и да стане част от някой от големите европейски играчи в хранителния бранш. А може да са някои пенсионери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfS
Коментар
-
Тук май вече увеличението е факт, но все пак- винаги наострям уши, когато човек с фамилия Мартинов ми говори за БФБ :
https://www.youtube.com/live/utYbMCS...k3oeitaxxLlVfSLast edited by tony1975; 03.06.2024, 14:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеей как си вярва
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rek-za-kakaoto
"Емисионната стойност сега не отговаря на реалната стойност на компанията, която е над 20 лева на акция. Има малко нарастване на цената на "Смарт Органик" от IPO-то ѝ, но е трудно да се каже дали тогава е била скъпа, или сега е евтина, каза Драгов."
нямат някакви значителни конкурентни предимства за такава оценка според мен
Коментар
-
ей как си вярва
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...rek-za-kakaoto
"Емисионната стойност сега не отговаря на реалната стойност на компанията, която е над 20 лева на акция. Има малко нарастване на цената на "Смарт Органик" от IPO-то ѝ, но е трудно да се каже дали тогава е била скъпа, или сега е евтина, каза Драгов."
нямат някакви значителни конкурентни предимства за такава оценка според менdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОтговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
Мерси за предложението г-н Яни, аз съм пас! Не трябваше да алчнеете толкова преди време, за да спечелят нещо инвеститорите поели риска и сега да имате очи пак да им поискате пари!
Успех!
"Емисионната стойност на предложените акции e в диапазона между 15,25 -18,90 лв. за една нова акция. Аукционът по предлагането на акциите ще се проведе в рамките на една борсова сесия на 11 ноември 2021 г. Водещ мениджър по предлагането е ИП КАРОЛ АД."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да вземе пример от най-големия си клиент Лидл ;-)
Всички немски клиенти на СО са не публични дружества с двуцифрени ръстове всяка година :-)
Само Метро прави изключение, при тотално сгрешен бизнес модел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСимволично или може би ни подсказват нещо ?
"Относно: Вътрешна информация касаеща продажба на притежавани от „Смарт
Органик“ АД собствени акции
Уважаеми дами и господа,
Уведомявам Ви, че на 29.05.2024 г. „Смарт Органик“ АД продаде 50 бр. притежавани
от публичното дружество собствени акции, при единична цена на акцията от 20,20 лева.
В резултат на сключената сделка „Смарт Органик“ АД повече не притежава
собствени акции."
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хубаво щеше да бъде този въпрос да беше зададен на Яни при презентацията на 28-ми,нямаше как да се включа иначе бих задал и другият въпрос който ми се върти "Защо беше гласувано обратно изкупуване при положение че с изключение 50-те изкупени акции които тези дни продадохме ,то на практика не работеше?Така ли се печели доверието на инвеститорите?"
Иначе на мен всичко над 9 лв. Ми е скъпо, пък и като гледам бърза работа тук няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОтговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
Мерси за предложението г-н Яни, аз съм пас! Не трябваше да алчнеете толкова преди време, за да спечелят нещо инвеститорите поели риска и сега да имате очи пак да им поискате пари!
Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отговора не един въпрос ми е достатъчен за да преценя дали да се включа тук. Колко изкараха инвеститорите поверили си парите на компанията преди 2,5 г. !?? Май нещо към мизерните 5-6% излиза.. Дамм, а през това време какви пари изкарахме от други инвестиции на БФБ... 20-30 до 50 пъти повече!!
Успех!
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар